Sırf hamlamamak için dayanamadım yaptım yine
Bugünlük 20 dk eliptik :)
Egzersiz programı nedir bana da söyle
Bugun 1 saat yuruyus ve ebru sallinin selulit savar platesini 1 saat yaptim. bugun bisiklete binemedim bacaklarim cok yoruldu.yarin bisiklete binecegim arkasindan da plates simdi de zencefil limon cayimi iciyorum.23 nisana kadar yarim beden kadar incelsem etegim rahat olacak.rahat rahat giyerim))
23 nisana kadar olmasa da yilmamaliyim devam edecegim..
öğretmensin sanıırmbende öğretmenim ve hedefim benimde 23 Nisan aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. bende şekillenmek için jillina michelsin egzersiz programlarını yapıyorum. diyete ilk başladığımda baya bir faydasını görmüştüm. şimdi 2 gündür yine başladım. bakalım ilk hedef 23 nisan
bende alalı 1 hafta oldu eliptik.önce bacaklarım tutuldu şimdide tüm sırtım.aslında sürekli yürüyüşte yapıyordum ama bu başka birşey.vücudum çokmu hammış sizce ne dersiniz?kilo verdiriyormu zaten diyetteyim şimdilik 5dk.zor biniyorum sizdede böylemi oldu?
azmine hayranım canım. bende 30 dk eliptik ve 30 dk egzersiz yaptım. jillian michels in egzersiz programları 30 günlük. ben daha 1.sindeyim. you tubeden çıkıyor. yasak kalkmış herhaldekalkmasada kaldırırz sorun değil
bende alalı 1 hafta oldu eliptik.önce bacaklarım tutuldu şimdide tüm sırtım.aslında sürekli yürüyüşte yapıyordum ama bu başka birşey.vücudum çokmu hammış sizce ne dersiniz?kilo verdiriyormu zaten diyetteyim şimdilik 5dk.zor biniyorum sizdede böylemi oldu?
Bu aralar ben de hayranım
Ay canım onu denemiştim ben beni çok zorladı.
Ama o zaman hamdım
Sınavlar bitsin deniyim ben de olmazsa.
içim rahatladı yapamayacağım diyede korkuyordum.az önce bindim 5 dk. ter içinde kaldım bacağım çok kötü acıyor ama pes etmek yok devam teşekkürler
ilkte bende öyleydm şimdi daha iyyim şükür
e tabi tecrube konuşuyor değilmi.aynen dediğin gibi yürüyüşle çok fark var.dinleniyorum biraz sonra devam ama pes etmemek önemli değilmi.alışıyorum yavaş yavaş.ben bu bisiklete yenilmem
Darısı başıma sınavlar bitsin de :)
sen hangi bölüm okuyorsun ve kaçıncı sınıfsın? Çok soru sordum galiba
merhaba canlar.Bu akşam 30 dakika egzersiz, 20 dakika eliptik ve 75 tane twist yaptım. Çok yorgunum. Egzersiz çok yorduğu için (içinde dambıllarla çalışma ve mekik, şınav gibi hareketleri var) eliptiği çok fazla yapamıyorum. ayaklar çok gitmiyoryediğimden fazlasını yaktım bu akşam hadi hayırlı bakalım.
Oooo maşallah tebrikler
Ben dün 10 dk eliptik yaptım sadece.