Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Eliptikle 15 dakika çok değil mi
Ben spor salonuna gidiyorum bana yazdıkları programda 5 dakika sadece. Duraklamadan en fazla 7 dakika yapabiliyorum

Yok yok alıştım ben o yüzden. Önceleri spor salonunda yapıyordum şimdi eve aldım ilk 15 dakikayla başlamıştım şimdi 40 kesmiyor bile eşim kızıyor abartıyorsun diye:)

En sevdiğim spor aleti ya çok da faydalı

7. seviyede 15 dakika yapıyorum. yarım saat kırk dakikaları duyunca yuha dedim o yüzden merak ettim seviyeleri :)

Merhaba arkadaslar eliptik bisikletten sonuc alan var mı?Ben hergun 6 aydır duzenli yapıyorum diyetle birlikte 84 ten 74 e dustum.Selülitlerim ciddi anlamda azaldı.Gozle gorulmuyor,sıkınca belli oluyor.Bisikletin cok faydasını gordum.

ben de eliptik bisiklet aldım bir süre önce ama bir türlü düzene oturtup randıman alamadım, artık belli bir düzen ve program dahilinde çalışmak istiyorum.
15 ile başlarım ama sürekli aynı seviyede çok verimli olmadığını söylemişti (eski) spor salonundaki antrenörüm, arada vücudu şaşırtmak lazım bir hızlandırıp bir düşürmek lazım demişti yani farklı seviylerde farklı hızlarda çalışmak gerekiyor tek seferde onun dediğine göre..

neyse.. bu hafta 15 dk ile başlayıp devam edeceğim, haftaya 20-25 e çıkarırım duruma göre,
bunun dışında gün içinde vakit buldukça squat çalışıyorum ve yine düzenli olmamakla birlikte pilates yapıyorum, ama bu ara callan deneyesim var belki 2 gün kadar da callan çalışırım (callan konusunda deneyimim yok, çok kasarsa 2 gün pilatesten devam ederim)

kilo vermek istemiyorum sadece sımsıkı ve birazcık kaslı bir vücut istiyorum, tabi kas kısmı ağırlık çalışmaya başlamadan olmaz biliyorum..

ilk etapta biraz vücudu açayım forma gireyim de...

oğlumun annneee beni uyumaya götür demesiyle 10 dk da bırakmak zorunda kaldım dün
tam da vücudum ısınmıştı.
neyse bugün daha erken saatte başlayayım da dün olduğu gibi sabote edilmesin bari

Merhaba eliptik bisikleti 40 dk yapınca terden mahvoluyorum.Sürekli yapıyorum demişsin peki bu bisikletler baseni genişletiyor diyorlar.Sende böyle bir durum oldu mu?

Bu kadar olur ya dun topige gireyim diye aklimdan gecti yeniden basladim bisiklete de sizin mesaj alintinizi gorunce sasirdim tesadufe.

Hayir ben genisleme gormedim benim bisiklet selesiz belki ondan olabilir. Ablam var senelerdir eliptik bisiklette calisir 1 saat araliksiz yapar oyle onda da bir genisleme yok aksine simit bolgesi hic kalmadi ama o da selesiz kullaniyor hep.

Bu arada kizlar ben yeniden basladim dun yarim saatle insallah devami gelecek

7. seviyede 15 dakika yapıyorum. yarım saat kırk dakikaları duyunca yuha dedim o yüzden merak ettim seviyeleri :)

Dusuk seviyeden yavas yavas cikip dusuruyorum bisikletimde programlar var merdiven cikiyor iniyor daga tirmaniyor gibi onlari kullaniyorum.Onlarda mesela bir anda 2ye dusuyor sonar 9 a cikiyor. Programa uymazsam 4uncu seviyeden baslayip 15 dakika sonra 6-7 arasi seviyede daha hizli 5 dakika yapip geri 4de iniyorum ve bitiriyorum. Birazdan yine gecicegim basina hatta asure de yedim ohhh cezami cekmeliyim

Evet inisli cikisli yapiyorum ben de eliptigi. Pilatesin yeri cok ayri daha hizli sonuc aliniyor ama evde yapamiyorum ben kaytariyorum spor salonunda hoca crunch agirlikli yaptirirdi ufff etlerim acirdi ama fistik gibi olmustum kisa zamanda

Callan nedir acaba ilk kez duyuyorum. Dumbell seti var ama esimin saolsun kendine gore aldigi icin agirlar ben bir tanesini iki elle kaldirarak yapabiliyorum. Her spordan sonra squat yapmaya calisiyorum bir de o kadar bakalim.

Son düzenleme:

Benim voit lc 310 önünde tvist falan var.Bende düzenli yaptıgım donemde cok faydasını gordum,otobüse kostugumda tıkanmıyordum en azından ve fit gorunumum vardı.Bırakınca rahatsızlanınca ve yiyince gobegım cıktı yine.Bunun için tekrar baslıycam.Arkadasım basen yapıyor hayatının parcası olursa, deyince bisiklete hıc bınmez oldum.....

Aa o modelin selesi var ama bak ondan demis olabilir arkadasiniz benimki voit at 300 nette bakarsaniz ayakta yapiliyor sadece. Siz de ayakta yaparsaniz belki daha iyi olur. Cunku normal bisiklet kullananlarda oyle bir genisleme oldugunu duymustum ne kadar dogru bilmiyorum tabii.

Son düzenleme:

OturarAk hiç yapmıyorum zaten.Benim bisikletimin sabit ve hareketli olarak düzenlenebilen kolları var ben hep hareketliyi kullanıyorum ve seleye oturmuyorum bu yüzden.Bakalım baslıcam yine pztesi.

arkadaşlar herkese merhaba.ben daha önceleri eliptik bisiklet kullanarak zayıflamış ve deneyimlerimi buraya yazmıştım.ama hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım.doğum yaptıktan sonra tekrar kilolarımı vermek amaçlı başladım ve şuana kadar eliptik bisiklet kullanarak vede diyet değil yediklerime dikkat ederek 10 kilo verdim.ve vermem gereken daha kilo var.bende sizlerle birlikte kilo verip deneyimlerinizi ve deneyimlerimi paylaşarak zayıflamak istiyorum.lütfen birbirimize yardımcı olalım
ben sabahları saat 09 gibi yarım saat yapıyorum akşamlarıda yapmak istiyorum ama bebeğim küçük olduğu için yaptırmıyor ağlıyor bende yapamıyorum.hamile kalmadan önce ben hem sabah hem akşam yarım saat yapıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…