Yok yok alıştım ben o yüzden. Önceleri spor salonunda yapıyordum şimdi eve aldım ilk 15 dakikayla başlamıştım şimdi 40 kesmiyor bile eşim kızıyor abartıyorsun diye:)
En sevdiğim spor aleti ya çok da faydalı
7. seviyede 15 dakika yapıyorum. yarım saat kırk dakikaları duyunca yuha dedim o yüzden merak ettim seviyeleri :)
ben de eliptik bisiklet aldım bir süre önce ama bir türlü düzene oturtup randıman alamadım, artık belli bir düzen ve program dahilinde çalışmak istiyorum.
15 ile başlarım ama sürekli aynı seviyede çok verimli olmadığını söylemişti (eski) spor salonundaki antrenörüm, arada vücudu şaşırtmak lazım bir hızlandırıp bir düşürmek lazım demişti yani farklı seviylerde farklı hızlarda çalışmak gerekiyor tek seferde onun dediğine göre..
neyse.. bu hafta 15 dk ile başlayıp devam edeceğim, haftaya 20-25 e çıkarırım duruma göre,
bunun dışında gün içinde vakit buldukça squat çalışıyorum ve yine düzenli olmamakla birlikte pilates yapıyorum, ama bu ara callan deneyesim var belki 2 gün kadar da callan çalışırım (callan konusunda deneyimim yok, çok kasarsa 2 gün pilatesten devam ederim)
kilo vermek istemiyorum sadece sımsıkı ve birazcık kaslı bir vücut istiyorum, tabi kas kısmı ağırlık çalışmaya başlamadan olmaz biliyorum..
ilk etapta biraz vücudu açayım forma gireyim de...
Bu kadar olur ya dun topige gireyim diye aklimdan gecti yeniden basladim bisiklete de sizin mesaj alintinizi gorunce sasirdim tesadufe.
Hayir ben genisleme gormedim benim bisiklet selesiz belki ondan olabilir. Ablam var senelerdir eliptik bisiklette calisir 1 saat araliksiz yapar oyle onda da bir genisleme yok aksine simit bolgesi hic kalmadi ama o da selesiz kullaniyor hep.
Bu arada kizlar ben yeniden basladim dun yarim saatle insallah devami gelecek
Aa o modelin selesi var ama bak ondan demis olabilir arkadasiniz benimki voit at 300 nette bakarsaniz ayakta yapiliyor sadece. Siz de ayakta yaparsaniz belki daha iyi olur. Cunku normal bisiklet kullananlarda oyle bir genisleme oldugunu duymustum ne kadar dogru bilmiyorum tabii.