Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

slm kızlar..

bir süredir göbeğim çıktı, basen bölgesi yağlandı. 3-4 kilo fazlam var. eşim de kilolarından şikayetçi.
arıştırdık eliptik bisiklet aldık. bugün kilo ve vücut ölcümlerimi (bel-basen) yapıp kaydedicem.
zorluk derecesi 2den başladım, 2 gündür 20 dk yapıyorum.
vücudum biraz alışsın kademe kademe artırıcam.
pilates bandı ile ara egzersizlerle bi çalışma programı hazırlıcam.

haftada 4-5 gün düzenli çalışabilirsem kısa süre sonra farkı görürüm inş.
böyle aktif bi topik olduğunu görünce çok sevindim. inş birbimize yardımcı oluruz.
güzel sonuçlar paylaşırız.

Slm bayanlar hosgeldiniz...Birbirimizi motive edip yapalım hergun.Her anlamda faydası var...

slm kızlar..
bugünkü egzersizlerimi bitirdim. ama totomdan bile ter akıyor şıp şıp

nfk tebrik ederim.Ben bugun tembelim binmedim hiç,yarım saat yürüdüm.Kac kilosun bu arada?Günde ne kadar yapabiliyorsun?

Günaydınlarrr bugun yarım saat bisiklet bindim,15 dk egzersiz yaptım.Kilomda bugun itibariyle 74.300 kg.

canım eliptik bisikletin modelive markasını öğrenebilirmiyim?
bizde eşimle birlikte kullanacağız.fazla kilomuz yok ama hareket şart.iyi bir şey istiyoruz. biz elimizin altında olursa yaparız.spor konusunda üşenmeyiz...

bisikletinizin mödelini ve özelliklerini yazarsanız sevinirim.bende alıcam araştırıyorum.

nfk tebrik ederim.Ben bugun tembelim binmedim hiç,yarım saat yürüdüm.Kac kilosun bu arada?Günde ne kadar yapabiliyorsun?
ben de dun yapamamistim. Ama bugun tum egsizlerimi yaptim

Yasim 29. Boyum 164 cm ve kilom 70. Hedefim 65-66 kg a inmek. Eliptikle suan 20 dk calisiyorum.
birkac gun icinde yarim saate cikicam ins. Ozellikle gobekten sikayetciyim, o yuzden bel icin ozel de calisiyorum.

Son düzenleme:
dynamic 901 aldik, sahibinden.comdan 420 liraya. Rayici 550 civari. Cok yorum okudum. Aletten suan memnunum. En onemli ozelligi cok sessiz. Evim kucuk, ebatlari benim icin onemliydi. Oyle hantal bi alet deil. malzemesi de kaliteli gorunuyor. İns uzun sure kullanabiliriz.

Esinle beraber spor yapmak avantajli. İtici guc ve kontrol mekanizmasi oluyor. Mesela benim esim kaytariyor. Ben de vicdan azabi gibi biniyorum ensesine

nfk.Göbek için belirli bir süre düz calıstıktan sonra elinle tutundugun yere sırtını dönerek tutunmadan pedal cevirmeni tavsiye ederim.Ben bu sekilde göbekte ki yaglanmayı azalttım.

nfk.Göbek için belirli bir süre düz calıstıktan sonra elinle tutundugun yere sırtını dönerek tutunmadan pedal cevirmeni tavsiye ederim.Ben bu sekilde göbekte ki yaglanmayı azalttım.
o şekilde ayakta durmayı başarabilir miyim acaba?
söylediğini denicem.

bugünkü egzersizlerimi tamamladığımı gururla söylerim efemm!

söylediğini denicem.

Tebrikler canımmmm.Bende bugun 06:30 da yarım saat yaptım.Alıntı oldugu bildirim olarak gelmiyor bu yuzden yazdıklarına gec cevap verebiliyorum.

Tebrikler canımmmm.Bende bugun 06:30 da yarım saat yaptım.Alıntı oldugu bildirim olarak gelmiyor bu yuzden yazdıklarına gec cevap verebiliyorum.

saol güzelim.. ay böyle söyleyince bi hoş oldu

ne zamandır çalışıyorsun eliptikle? günde yarım saat di mi?
anlaşılan ikimizden başka aktif çalışan yok topikte..

saol güzelim.. ay böyle söyleyince bi hoş oldu

ne zamandır çalışıyorsun eliptikle? günde yarım saat di mi?
anlaşılan ikimizden başka aktif çalışan yok topikte..
Ya su alıntılar düzelsin....Neyse canım bende 1 yıldır bisiklet var,1 yıldır düzenli yaptım dersem yalan olur.Son 1 aydır haftada en az 3 gün yapıyorum.7 gun yapmak istemiyorum ilk aldıgım zamanlarda hergun 1 saat yapıyordum,bıraktım kabız oldum.Bu yuzden sürekli yaptıgım 3 gune dikkat ediyorum....Saglıklı olmak için yapıyorum,kilo verirsemde iyi olur.

söylediğini denicem.

Ben düz bisikletimi yapıp bacaklarımı calıştırıp ısıtınca bisiklete tersten binip ayaklarımı koydugum yere penguen gibi paytak basarak ceviriyorum.Duzde yaptıgım gibi normal basarsam dönmez pedallar birde sakatlanmayalım spor ugruna.Göbegim bu hareketle cok yanıyor.

düzenli sporla kabız mı olduuun?:44:
tam tersi sanıyorum ben. yani hareket ettikçe bağırsakların da düzenli çalışmasına etki eder.
o bölgedeki kan akışı artar ve rahat tuvalete çıkarsın..

doğumdan sonra makatta çatlak oluştu bende. 2 ay kadar önce dr a gitmiştim.
o da bana en azından yürüyüş yap demişti.
ki benim hiiiç kabız olmamam lazımm:18:

hareketi şimdi daha iyi anladım
kendi buluşun mu?

göbek için günde 50 mekik çekiyorum.. inş bi tesiri olur.

Hayır eliptik bisikleti bir dönem bıraktım bu sürede kabız oldum.Düzenli harekete alışınca vücut,sporu bırakınca dengem bozuldu.Bu yüzden sürekli yapabilecegim bir yasam tarzımın parcası haline getirdim.Kabız oldugum dönemde 6 aylık hamile gibi göbekte yaglanma baslamıştı.Kefirle cözdüm,spor yaptım şimdi göbek cok az var....

hareketi şimdi daha iyi anladım
kendi buluşun mu?

göbek için günde 50 mekik çekiyorum.. inş bi tesiri olur.

Evet kendi buluşum bu hareket.Tam mekik yapamıyorum belimde fıtık var.Yarım mekiktende sıkılıyorum.Bu hareketi geliştirdim kendimce,düzenli yapınca ve kabızlıgıda cözünce göbek eridi.Bu işe en cokta eşim sevindi.Kotlardan pörtleyen göbegim cıkmayınca adam yeniden asık oldu...

hmm, şimdi anladıııııım:78:

bende doğumdan sonra epey göbek kalmıştı. spor salonuna gittim. hamilelikten kalan kiloları verdim.
spor yaptığım için vücuttaki kaslar da sıkılaşmıştı. göbeğim neredeyse tamamen inmişti de..
şimdi yine çıktı, annem bile hamile misin diye soruyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…