- 8 Ağustos 2011
- 10.669
- 3.829
aaayyy, darısı başımaaaaEvet kendi buluşum bu hareket.Tam mekik yapamıyorum belimde fıtık var.Yarım mekiktende sıkılıyorum.Bu hareketi geliştirdim kendimce,düzenli yapınca ve kabızlıgıda cözünce göbek eridi.Bu işe en cokta eşim sevindi.Kotlardan pörtleyen göbegim cıkmayınca adam yeniden asık oldu...
hmm, şimdi anladıııııım:78:
bende doğumdan sonra epey göbek kalmıştı. spor salonuna gittim. hamilelikten kalan kiloları verdim.
spor yaptığım için vücuttaki kaslar da sıkılaşmıştı. göbeğim neredeyse tamamen inmişti de..
şimdi yine çıktı, annem bile hamile misin diye soruyor yine
Ayy bilirim o duyguyu.Annem,babam,uzun süredir görmeyen arkadaslarım hep aynı seyi soruyorlardı.Sinirden daha cok yiyordum.Eliptik bisikletin ciddi anlamda faydası var.Sıkılasıyorsun,selülit azalıyor hatta yok oluyor..
aynen!zaten aynadaki görüntüden memnun değilsin,
bi de böyle geri dönüşler olunca canı sıkılıyor insanın. azmettim gidecek bu göbek bacım!
arkadaslar bızımde elıptık bısıkletımız var esım bı ara bayagı kılo verdı duzenlı yaptı ben buaralar yapmak ıstıyorum ama ama 6 7 dk nefes nefese kalıyorum bacaklarımda derman kalmıyo o kadar yorulduguma gore sadece 10 cal. ancak yakmıs oluyorum sızlerı okuyunca motıve oluyorum ama bogazımıda tutmam lazım
1 saat bisiklete bindim...Süper enerjigim bugun.
vuhuuu! süppersin bacım!
ben dün ara verdim, bugün yapıcam inş
Nfk nasılsın bacım?Bugun 45 dk tamamlamış bulunmaktayım.
45 dk ha, zupper yaa
Kondisyonu hizla yukseltiyorsun bacim...
Ben son 4 gunde 2 kez eliptikle calistim. Ama genele bakinca 11 gunde 8 gun calismisim. Az once yarim saate yarin calistim. Simdi esim devraldi nobetionunla yarisa girdik bakalim n'olacak? Aslinda abur cuburu tatliyi da kesmek lazim. Yoksa bosa gidecek yaptiklarim :18:
evet muzikle eminim daha cok ve rahat yapilir. Kulakligimi bulamiyorum ben. Kizim uyuyunca calistigim icin pc den acamiyorum. Buna bi care bulmaliyim.Acıyorum müzigi,keyfimde yerinde ise yapıyorum....Tatlıyı kesmen lazım.
biz yeni aldık.
ilk iki gün dediğin gibi acayip zorlandım 2,5 dk da bir durup nefesleniyordum.
bugün 5. gün 10 dk durmaksızın çalışıyorum. aslında o 10 dk, 20 de olur ama zorlamadım.
bence kalori hesabına takılma. eşim de aletin göstergesi yanlış. işte şu kadar çalıştım.
şu kadar kalori gösteriyor diye söylenip duruyor. sanki günlük aldığı kalorinin hesabı var.
ona da söyledim, sen belli bi zorluk derecesinde belli bi tempoyla çalış. bence sonuca varırsın. inş varırız
bisikletinizin markası ve modelini öğrenebilirmiyim?
bende en yakın zamanda almayınplanlıyorum da...
cocukla hakikaten zor. Evde malzeme olsa da yine de firsat olmayabiliyor. Biz de bi niyetle kalkistik. Suan motiveyiz. İns muvaffak oluruzsiz bana cevap yazmışsınız ama sitede alıntılar görülmediği için ben geçmiş sayfaları okurken farkettim. teşekkür ederim.
benim eşiminde pek yapacağını sanmıyorum ama elinin altında olursa heves eder diye düşünüyorum.
evliliğimizin ilk yıllarında bol bol , hızlı tempoda yürürdük.ikimizde yürümeyi çok seviyoruz. sonar peşpeşe 2 çocuk olunca , sosyal hayat falan kalmadı. hareketsiz olmuyor. insan uyuşukluktan kurtulamıyor.
merhaba benimde 1 yaşında bitane çocuğum var onunla yapmak biraz zor oluyo.8 yaşında bitane daha var anca onu okula yolladıktan sonra saat 9 yada 9:30 yapabiliyorum benim kilom birazfazla bide kabızlık problemim var ve kilo vermem biraz zorlaşıyo ama sizinle birlikte motive oldum çok gayretliyim.siz neler yapıyosunuz kilo vermek için.ben birde ılık su içiyorum 2litreAcıyorum müzigi,keyfimde yerinde ise yapıyorum....Tatlıyı kesmen lazım.
cocukla hakikaten zor. Evde malzeme olsa da yine de firsat olmayabiliyor. Biz de bi niyetle kalkistik. Suan motiveyiz. İns muvaffak oluruz
merhaba benimde 1 yaşında bitane çocuğum var onunla yapmak biraz zor oluyo.8 yaşında bitane daha var anca onu okula yolladıktan sonra saat 9 yada 9:30 yapabiliyorum benim kilom birazfazla bide kabızlık problemim var ve kilo vermem biraz zorlaşıyo ama sizinle birlikte motive oldum çok gayretliyim.siz neler yapıyosunuz kilo vermek için.ben birde ılık su içiyorum 2litre