Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

off ne guzel 40 dk ya bıle cıktıgım olmustu kı gecen hafta hastalandım ve hapsırınca basıma cıddı bır agrı gırdı. gunlerdır dr a gıdıp gelıyorum. korkumdan zorlamayım dıyede bısıkletıme cıkamadım. ınsallah 1 haftaya bende tekrar cıkarım.

dogrudur arkadaşım ne guzel sonuç aldıysan.ben servıscının soyledıgını yazdım sadece.bende ıkı gun oldu alalı.çok fazla bılgım yok.yavaş yavaş araştırıyorum.

anladım ama keşke sebebini de sorsaydın, bir sakıncası varsa biz de öğrenirdik..
belki alet bozulmasın diye demiştir..

düzenli eliptik kullanmaya istekli arkadaşlarım varsa bir an önce başlamaya hazırım bir dönem çok yararını görmüştüm tekrar başlıyorum beraber daha zevkli olacağına inanıyorum

düzenli eliptik kullanmaya istekli arkadaşlarım varsa bir an önce başlamaya hazırım bir dönem çok yararını görmüştüm tekrar başlıyorum beraber daha zevkli olacağına inanıyorum

hergün yarın başlamalıyım diyorum ama bir türlü başlayamıyorum.beraber başlamak güzel olur.pazartesi başlıyor muyuz?

Pazartesiyi beklemeden bugun basladim hemen.yarim saat bisiklete binrikten sonra on dakika bacak hareketleri yirmi tane mekik cekerek tamamladim. Mekik sayisini hergun artirarak devam etmeyi planliyorum.56 kiloyla basliyorum.aslinda kilo vermekten cok vucudumun sikilasmasini istiyorum.dogum sonrasi deforme oldu cunku.

hoşgeldin canım...mesajını görünce çookk çokk mutlu oldum..
3. günümü de tamamladım.birbirimize destek olup beraber ilerleyelim... yağlara kilolara elveda diyelim...

hoşgeldin canım...mesajını görünce çookk çokk mutlu oldum..
3. günümü de tamamladım.birbirimize destek olup beraber ilerleyelim... yağlara kilolara elveda diyelim...
benim yolum çok uzun canım senin az gayretle çözeceğine inanıyorum ben burdayım yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama her gün 1 saat eliptik yapmaya çalışacağım ben de sende süreyi zamanla uzatmaya çalışırsın beraberce gider kilolar inşallah :)

selamm kızlarrr. 1 sene sonra aldığım 5 kiloyla aranızdayım tekrardan yaza kadar 5 bilemediniz 6 kilo vermem gerek. benimde eliptik bisikletim var ama yüzüne bakmıyorum 1 senedir. hem diyete hemde buna başlamam gerek ama kendimde o cesareti bulamıyorum. siz neler yapıyosunuz bisiklet dışında. uyguladığınız bi diyet kür var mı? paylaşın beraber yapalımç çok mağdurum

karatay diyetiyle birlikte günde 35-40 sürüyorum kızlar düzenli başlamak isteyen varsa katılsın bana 4.günüm bugün

Selamlar. Ben de p.tesi basliyorum. Muayyen gunumdeyim, o yuzden biraz hafiflemesini bekliyorum. Vermem gereken 8 kilo var. Ozel diyet uygulamiyorum. Onu yerine porsiyonu kucultup hazir gida ile tuzu biraktim mi cabucak kilo veririm. Eliptik bisikletin yaninda pilates bantiyla, dumbell ve pilates topuyla calisacagim. Yarin egzersiz programi duzenleyecegim.

çok güzel sonuç alırsın canım bu şekilde ben de bölgesel plates egzersizleriyle desteklemeyi düşünüyorum.

diyet +sporla haftada 4 gün yapabildim bisikleti 1.300 verdim 1 haftada

arkadaşlar bende yarın tekrarlıyorum minik bir sakatlık sonucu ara verdim diyet spor güme gitti ama inşallah yarın eliptiğede yürüyüşede başlıyorum sizinleyim :)

bugün de 40 dk bindim 20 dk dan 1 saat spor yapmış oldum şimdiden 7000 adımı geçtim

Selam kızlar...
Başladım eliptiğe. Çok fazla binemedim ilk gün. 15 dakikayla başladım. Yalnız 5dk hafif ayarda-ısınma gibi-, 5dk yarısına kadar sıktım ayarını arttırdım, son 5dk'nın 3 dk yine hafif ayara döndüm, 2 dk da geri geri sürdüm. Sonra birkaç dakika bacaklarım bana itaat etmedi.
Lastik bantla da çalışmam lazım, karın ve kalça egzersizi için. Diyet de yapıyorum, özel bir diyet değil. Su topladığım için su attırmaya yönelik özel bir çay içiyorum. Yeşil çay. Çok az tuz ve sıfır şeker. Akşamları da sadece salata yiyorum. 3 günde karım 350gr.

Oğlum uyuduğunda yine biraz çalışacağım...

Keşke ben de sizin gibi uzuuuun süre çalışabilsem.

2 set halinde mi yaptın arkadaşım acaba epey kalori yakmışsın maşallah yarın sana eşlik edeceğim inşallah
yok canım 1 saaat aralıksız yaptım.adımsayarım 450 kaloriyi gösteriyordu

zamanla oluyor canı o böyle devam et

Super bir sey oldu: 58.3kg'dan, 57kg'a dusmusum. Cok su toplamisim anlasilan. Dun 11km calistim eliptikte. Bacaklarim oldu sanirim :) Bugun eliptikten dinleneyim dedim. Birazdan kalca, bacak, karin egzersizi yapacagim. Gece cikarim eliptige artik.
Oh bu 1,3kg iyi motivasyon oldu bana. Ee siz nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…