Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

bakalım yarın tartı güimde regl oldum 2-3 gündür yapmıyorum bugün bineceğim.harika vermişsin seni de tebrik ederim

bakalım yarın tartı güimde regl oldum 2-3 gündür yapmıyorum bugün bineceğim.harika vermişsin seni de tebrik ederim

Ay çok teşekkür ederim. Nasıl verdim ben de anlamadım? Sevinçten gangnam dansı yapa yapa içeri gittim. Oğlum gülme krizi geçirdi. Ama daha vermem gereken çoooooooook kilo var. 50'yi görmeden durmak yok. Diyete spora devam. 50'yi görünce de spora devam, yediğime dikkat. Hadi bakalım darısı herkesin başına...:13:

kızlar bende de var eliptik bisiklet.haftanın 5 günü yapıyorum.bu hafta çok düzenli yaprtım hemen fark etti 1 kg. kadar.başladığımda 58 küsürdüm şimdi aç karınla 57.3 çıktım.hedef 50.inşallah amacımıza ulaşırız en kısa sürede.bu sabah yapamadım öğlen artık.

Ben bugün dinleneceğim artık. Hem eliptik, hem karın, hem bacak-kalça, ağırlık kaldırma çok geldi sanırım. Günde 2 kez yapıyorum egzersiz. Dün gece de 6km yol yapmışım orta dirençte; 10dk da. Aslında çalışmak istiyorum. Acayip motive olmuş durumdayım. Belki eliptiği gece yaparım, gerisini gündüz.

arkadaşlar merhaba bende bu sitedeki uzun araştırmalarım sonucu eliptik bisiklet aldım bu hafta başı geldi kurulumu falan tamamlandı yalnız fena grip oldugum için henüz bi kez yapabildim ayrıca regl dönemim normalde 63,5 kiloydum ama bu sabah aç karnına 64,5 u gördüm hem tatlı krizlerim hemde regl olmamdan dolayı galiba pazartesiyi falan beklemiyorum bende bugün yapabildigim kadar yapacagım 8 zorluk ayarı var makinanın ben ara ara 1 ve 2 yaptım başlangıc olarak ve 45 dakka hıcte yorulmadım bakalım bugun kaç dakika yapabileceğim arakadaşlar daha önce yapanlar nasıl bı program önerir?boyum 162 bu arada öncelikli hedef 60 kiloya düşebilmek sonrasında 58 ve temmuz basına kadarda 55 çünkü hamile kalmayı düşünüyorum=)) nolur önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

canım çok yi başlamısın bir süre bu ayarda ve dk da devam et sonra zorluk kademesini yavaş yavaş arttır.

ben her gün 1 saat yürüyüş gelince de 15 dk elipti ypıyorum artık

Selam kızlar...

Bugün bilek ve ayak için ağırlık; L-cartinine siparişi verdim. Süper hızlı gönderiydi. Salıya gelir inşaAllah. Dün mideme kıyak yaptım. Bünyeyi korkutmamak lazım. Tabi aradan 2 saat sonra deli gibi idman yaptım. Nasıl dalmışsam, 12dk da 6 km yol yapmışım. Nabzım 180'e vurunca bıraktım.Bende mitral kapak bozukluğu var, ondan biraz dikkat etmem lazım. İşte kulağımdaki şarkılarla gaza geldim fazlaca. Bugün mağaza mağaza gezdiğim için ayaklarım balon gibi. Düzgün bir şey de yemedim. Artık yarın aynen devam...

Aa kimsecikler yok. Neyse yine ben anlatayım: L-carnitine geldi. Dün gece uykusuz kalmayayım diye bir tane attım ve spora başladım. Eliptikten hiç inmeden 10km kullanmışım. Pek yorulmadım. Eskiden 23,5; en fazla 24 giderken dün 25-26 yı gördüm. Çok da eğlendim. Bu arada 56,7'ye düşmüşüm.

Allah hepimize yardım etsin. Youtube dan video izliyorum. Butt'larımı şekle sokmam lazım. Gaza geleyim diye...

canım bişey sorucam yaa. bu bisiklet göğüs kaslarını falan çalıştırıyo yazmışsınyaaa göğüslerin ne alemde sıkılaştırdımı acabaa çok merak ettim. benimde aaacilen sıkılaşmaya ihtiyaacım var

eliptik bisiklet sürerken ellerini beline koyduğunda karın kasların çalışıyor yan kaslarında aynı şekilde dengede durmaya çalışıyosun sonuçta. bende çok farketti hatta belim bacaklarımdan önce inceldi diyebilirim=)

yaklaşık 2 hafta önce aldım bende eliptiğimi. 15 dk bile beni zorluyo. gün içinde bikaç defa inip çıkıyorum zorlamamak adına. düzenli kullanan arkadaşlarım varsa yazışalım

slm ben varım.... 3 gün oldu alalı ayakta yapmak beni çok çok zorluyo arkadaşlar 40 dk bahsediyo ama ben ayakta ve oturarak 15 dk zor yapıyorum önce ayakta bakıyorum dayanamiyorum hemen oturuyorum ağrı geçtimi tekrar ayaga kalkıyorum bu böyle 15 dk devam ediyo umarım ilerleyen günlerde artırırim ve ayriyetten bacak basen hareketlerimi yaptım:)

bende yapamıyorum. ilk aldığım gün zorla 15 dk yaptım inince dizlerim titredi. artık 5-10 dk yapıyorum. kalariye bakıyorum 15 cal oldumu iniyorum. zamanla alışırız diye düşünüyorum. ben diyetisyende kas eksiğim olduğunu öğrendim yağsız protein ağırlıklı besleniyorum. kondisyon amaçlı aldım ama baya farketti iki haftada bile sıkılaştım biraz.

arkadaşlar ben de alacağım eliptik bisiklet ama ne marka almalıyımsizler hangi marka kullanıyorsunuz?teşekkürler

Bende bugün sipariş verdim eliptik bisiklet 2 güne gelir :)) acil kilo verip sıkılasmalıyımmmmm kızlar püf noktalarını ve Enka'dan sürede kaç kilo verdiğinizi paylaşırsanız sevinirim

kızlar ben eliptiğe tekrar başladım 1.5 yıldır yapmıyordum..1 haftadır yapıyorum ..yarım saat ile başlayıp 50dk ya çıkardım..ama çenemi pek tutamıyorum..inanılmaz bir çikolata isteği var

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de alacağım eliptik bisiklet ama ne marka almalıyımsizler hangi marka kullanıyorsunuz?teşekkürler
Hiçbir fikrim yok inan arkadaşım ben indirimden aldım. inşallah diyer arkadaşlar bakıp yardımcı olur.

kızlar ben eliptiğe tekrar başladım 1.5 yıldır yapmıyordum..1 haftadır yapıyorum ..yarım saat ile başlayıp 50dk ya çıkardım..ama çenemi pek tutamıyorum..inanılmaz bir çikolata isteği var

Alalı bir ay olacak neredeyse ben 15 dk yapıp bırakıyorum kalbim deli gibi çarpıyor. nasıl dayanıyorsunuz 40-50 dk anlamış değilim .

ben ilk geçen sene başlamıştım..ilk üç gün 15'er dakika yaptım ,sonra giderek 5 er dakika artırdım her gün..
bir süre sonra alışıyorsun..hiç yorulmuyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…