Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Kızlar hayırlı akşamlar
size tavsiyem avokado yağı alın attardan
onu sürün yağ yakma özelliği var
sauna esofmaniniz varsa onu giyin yoksa strecleyin kendinizi öyle binin
ben zamanında 15 gün gibi bir sürede hergün 1 saat 20 dk binerek 10 cm incelmistim gerçekten faydası var
Sonrasında hamile kaldım filan şimdi tekrardan diyetteyim altis mekanik ses çıkarmayan dan yeniden aldım
tekrardan baslicam şimdi inş.
Bu arada kilonuzda fazla yansimasada acayip inceltiyor geçen haftalarda yaptım ama düzensiz olmasına rağmen kalori sayımı da yaparak 3.5 kilo verdim
beni görenler sok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vücudum sıkılaştı
söyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim
şimdi 74.5 olmama rağmen 42 beden giyiyorum

Eliptik bisikletin yanında yeni bi bitki Çayı buldum çok araştırdım yorumların yüzde sekseni olumlu ona başlayacağım bakalım sonuç ne olacak siparişim yarın gelecek artık eski halime dönmek istiyorum

bende yeni aldım bugün başlayacağım, kuran servisteki adam bir müşterimiz bununla 35 kilo verdi.
günde 700 kalori yaktırıyor dedi.

hep beraber başlayabiliriz.

Merhaba. 700 kalori yaktırması çok zor.
Yani 700 kalori yakmak için baya birkaç saat yapmak gerekir ki imkansız yani.

Ben az önce 20 dakika yaptım ve göstergede 70 kalori yazıyordu :)
Göstergeler de yanıltabiliyor o da ayrı.

bende 45 dk yapıyorum 120 125 kalori yakıyorum. benim bisiklette mi sorun var başkalarında mı yarım saatte 300 kalori felan mümkün değil yani öyle söylendiği gibi.

ben,geçen yaz hiç diyet yapmadan günde 1 saat koşu bandında ayda 4 kilo verdim.hatta spor yaptığım için daha çok acıkıyordum çok yiyordum artı nutellayı çok yedim o dönem.3 gün önce eliptik bisiklet aldım.çünkü koşu bandı bacaklarımı çok yoruyordu bütün yükü bacağıma veriyordu.eliptik bisiklet yükü dağıtıyor.benim üst beden ve göğüslerim büyük bu yüzden bisiklet aldım.her yeri çalıştırsın diye.

planım şu :madem diyetsiz 1 saatte 4 kilo verdim.hafif diyet artı 2 saat bisiklet le en az ayda 7-8 kilo verebilirim diye düşünüyorum.

ama kızlar ben çok azimliyim ya hiç başlamam ya da başladım mı istikrarla yaparım.yoksa olmaz.

sporumu gün içinde ne zaman fırsat bulursam o zaman yapıyorum.illa şu saatte yapacam deyip yapamazsan o saat işim varsa sorun olmuyor.

boyum 1.63 kilom84.geçen yaz 4 kilo verip 84 ten 80 e inmiştim.yani sporla verilen 4 kiloyu ancak bir yılda geri aldım.sporla verilen kilo kolay kolay geri alınmıyor.şu anda 1 saatlik sporumu yaptım oturdum yazıyorum.biraz dinlenip su içiyorum ayran içiyorum diğer 1 saate başlıyorum.sonra da duşumu alıp huzrla oturuyorum.içim rahat ediyor sporumu yapınca.çok mutlu ve kendime güvenle geçiriyorumgünümü :)

Merhabalar yorumunuzda çaydan bahsetmişsiniz ne çayı acaba tabi bir kaç sorum daha olacak. Eliptik bisiklet almayı düşünüyorum bende koşu bantları iyisini almak gerekiyor dendi bu da 2 bin 3 bin tl civarlarında ve malesef benim bütçem buna uygun değil. eliptik bisiklet aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız ve ne kadar faydasını gördünüz teşk şimdiden :)

Selam ben yeni katıldım guruba.bende 1 haftadır kullanıyorum günde yarım saat ayrıca emzirdiğim için diyet yapamıyorum.siz eliptiğin faydasını gördünüzmü

Reactions: s u
Kızlar ben uzun araştırmalar sonucu dinamyc 950 aldim iş tempomdan ve tembellikten kullanamadim 2 yıl oldu alalı toplasanız 1 ay kullanmamışımdır aralık ayında bakımını yaptırdım ve o ay garantisi bitti 500 tl ye satmayı düşünüyorum Balıkesirde ikamet ediyorum ilgilenen varsa mesajla ulaşabilir

merhaba, bende yeni eliptik bisiklet aldım, burda yorumları okuyunca size sormak istedim istediğiniz kiloya ulaşabildiniz mi? çalışma şekliniz tam olarak nasılsı ?yani haftada kaç gün, günde kaç dakika ve kaçıncı zorlukta çalışmalıyım.

Merhaba bende elıptık bısıklet aldım.önceden dıyetle ve sadece aksam yuruyuslerıyle 11 kılo verdım.3 ayda.kış geldiği için yuruyuse cıkamıyorum cunku cok terledıgım için hasta oluyorum.bugun bısıklete basladım 40 dk kullandım ter ve nefes nefese yuruyusde oldugu gibi.sevıyeside sona yakın nerdeyse .10 kılo daha vermek istıyorum inşallah ise yarar aldıgıma deger

Bende almayı düşünüyorum şuan araştırma yapıyorum . voit marka bir koşu bandı almıştım memnunum şimdidede eliptik bisiklet araştırıyorum . 1500-2000 tl arası bir bütcem var eliptik bisiklet önerebilirmisiniz...

merhaba, ben voit pixel 10 aldım, memnunum, ilk aldığımda bazı sesler çıkarıyodu servisi aradık ertesi gün gelip bikaç vidayı sıkıştırdılar şuan gayet sessiz çalışıyor, ben tavsiye ederim.

Voit olması benim için iyi . Hemen bakıyorum bütceme uygunsa hemen almak istiyorum Faydasını gördün mü acaba düzenli kullanıyormusun.? Benim kalça basen problemim var . Onun için istiyorum eliptik bisikleti.

Voit olması benim için iyi . Hemen bakıyorum bütceme uygunsa hemen almak istiyorum Faydasını gördün mü acaba düzenli kullanıyormusun.? Benim kalça basen problemim var . Onun için istiyorum eliptik bisikleti.
beni baz almayın derim 9 ekimden beri kullanıyorum bende bi değişiklik yok, ama burda yazan arkadaşlardan güzel kilo verenler olmuş benimde kalça basen problemim var üst bacaklarım çok kalın, haftada 4 gün 1 er saat olmak üzere çalışıyorum onun harici 15 dakika basen kalça egzersizide yapıyorum yani elimden geldiğince çabalıyorum umuyorum birgün bende incelecem

Bende çok çaresizim inanın . Koşu bandım ,trambolin ,leg magic , stepper, plates. Şuan en çok koşu bandını kullanıyorum gecen hafta tam 50 km yürümüşüm . Ve bir gram bile veremedim , .şuan 73,8 kiloyum . bu nasıl iş anlamadım yediğimede dikkat ediyorum.detaylı bir kan tahlili yaptırıp değerlerimw baktırıcam demir eksikliği olunca ne yaparsanız yapın gram veremiyorsunuz şuan ondan şüpheleniyorum bakalım. Bu hafta içi giderim. Eliptik bisikleti kas için istiyorum kas oranım çok az . Bu yüzden çok zor kilo veriyorum

bende ilk başta koşu bandı kullandım ilk 1 ay yediğime eskisine oranla çok dikkat etmeme ağzıma 1 lokma tatlı sürmeme rağmen 1 gram dahi veremedim sonra ayda 1 kilo bilemedin 1,5 kilo ancak vermiştim.10 ayda 10 kilo gitmişti
şimdide eliptikte aynısı oluyo 9 ekimden beri gram oynamadım, bendede kansızlık var 6 ay kullandım ancak alt sınır düzeyine çıktı 4 ay ara verdim tekrar başladım şimdi 2. ayımdayım aralığın ilk haftaları kontrolüm var bakalım ne olcak, sende benim gibi zor kilo verenlerdensin nolcak bu halimiz, hayır yazık bize o kadar uğraşıyoruz sonuç yok ben millete spor yapıyorum bile diyemiyorum utancımdan

Bence ilk başta demir eksikliğimizi gidermemiz lazım çünkü değerler yerine gelmeden gitmiyor kilolar sonra diyet +spor eminim gidecek bu kilolar . Bıktım artık doğum yapalı iki sene oldu ben 79 dan 74 anca düşebildim diyetisyenede gittim bir ara eşim bıktı artık benim bı diet spor git gellerimden . Veremiyorsun zorlama diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…