- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.102
- 408
- Konu Sahibi demeter_demeter
-
15 dk.da cok terletiyor valla su gibi oluyorum.umarim bu sekilde yaglari yakariz.5 dk ile baslaman iyi olmus en azindan gece kas agrisi cekmezsinBende yeni başladım beş dakika anca yapabildim inşallah işe yarayacak
bende yeni aldım bugün başlayacağım, kuran servisteki adam bir müşterimiz bununla 35 kilo verdi.
günde 700 kalori yaktırıyor dedi.
hep beraber başlayabiliriz.
Merhabalar yorumunuzda çaydan bahsetmişsiniz ne çayı acaba tabi bir kaç sorum daha olacak. Eliptik bisiklet almayı düşünüyorum bende koşu bantları iyisini almak gerekiyor dendi bu da 2 bin 3 bin tl civarlarında ve malesef benim bütçem buna uygun değil. eliptik bisiklet aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız ve ne kadar faydasını gördünüz teşk şimdiden :)Eliptik bisikletin yanında yeni bi bitki Çayı buldum çok araştırdım yorumların yüzde sekseni olumlu ona başlayacağım bakalım sonuç ne olacak siparişim yarın gelecek artık eski halime dönmek istiyorum
Selam ben yeni katıldım guruba.bende 1 haftadır kullanıyorum günde yarım saat ayrıca emzirdiğim için diyet yapamıyorum.siz eliptiğin faydasını gördünüzmüMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır paylaşımlarınız takip ediyorum ve çok samimi buluyorum. Bana güven veriyor bu site. Bundan dolayı sizlere sormak istedim.
Ben 26 yaşındayım 1.62 boy 67 kilo
Aslında çok yemek yemiyordum fakat abur cubura dayanamıyorum çok yiyordum.
1 hafta önce voitin eliptik bisikletini aldım ve orta ayarda günde 3 kez 20 dk biniyorum. Toplamda 1 saat biniyorum gün içinde. 45 dk ayakta 15 ddk da oturarak biniyorum.Ayrıca twist hareketi de yapıyorum 20 dk.
Öğretmen olduğum için gün içinde çok da hareketsiz değilim. Okul yorucu oluyor.
Sabahları yarım simit,öğlen yarım simit, akşamda sebze yemeği ve az pilav yiyorum. Bol su içip çok da acıkırsam meyve yiyorum.
1 haftada 1.5 kilo verdim. Ve sıkılaşmış gibiyim.
Sizce ayda 5 kilo vermek için yaptıkalrım yeterli mi.
Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar bana cevap yazar mısınız
merhaba, bende yeni eliptik bisiklet aldım, burda yorumları okuyunca size sormak istedim istediğiniz kiloya ulaşabildiniz mi? çalışma şekliniz tam olarak nasılsı ?yani haftada kaç gün, günde kaç dakika ve kaçıncı zorlukta çalışmalıyım.boyum 1.63 kilom84.geçen yaz 4 kilo verip 84 ten 80 e inmiştim.yani sporla verilen 4 kiloyu ancak bir yılda geri aldım.sporla verilen kilo kolay kolay geri alınmıyor.şu anda 1 saatlik sporumu yaptım oturdum yazıyorum.biraz dinlenip su içiyorum ayran içiyorum diğer 1 saate başlıyorum.sonra da duşumu alıp huzrla oturuyorum.içim rahat ediyor sporumu yapınca.çok mutlu ve kendime güvenle geçiriyorumgünümü :)
merhaba, ben voit pixel 10 aldım, memnunum, ilk aldığımda bazı sesler çıkarıyodu servisi aradık ertesi gün gelip bikaç vidayı sıkıştırdılar şuan gayet sessiz çalışıyor, ben tavsiye ederim.Bende almayı düşünüyorum şuan araştırma yapıyorum . voit marka bir koşu bandı almıştım memnunum şimdidede eliptik bisiklet araştırıyorum . 1500-2000 tl arası bir bütcem var eliptik bisiklet önerebilirmisiniz...
merhaba, ben voit pixel 10 aldım, memnunum, ilk aldığımda bazı sesler çıkarıyodu servisi aradık ertesi gün gelip bikaç vidayı sıkıştırdılar şuan gayet sessiz çalışıyor, ben tavsiye ederim.
beni baz almayın derim 9 ekimden beri kullanıyorum bende bi değişiklik yokVoit olması benim için iyi . Hemen bakıyorum bütceme uygunsa hemen almak istiyorum Faydasını gördün mü acaba düzenli kullanıyormusun.? Benim kalça basen problemim var . Onun için istiyorum eliptik bisikleti.
beni baz almayın derim 9 ekimden beri kullanıyorum bende bi değişiklik yok, ama burda yazan arkadaşlardan güzel kilo verenler olmuş benimde kalça basen problemim var üst bacaklarım çok kalın , haftada 4 gün 1 er saat olmak üzere çalışıyorum onun harici 15 dakika basen kalça egzersizide yapıyorum yani elimden geldiğince çabalıyorum umuyorum birgün bende incelecem
bende ilk başta koşu bandı kullandım ilk 1 ay yediğime eskisine oranla çok dikkat etmeme ağzıma 1 lokma tatlı sürmeme rağmen 1 gram dahi veremedim sonra ayda 1 kilo bilemedin 1,5 kilo ancak vermiştim.10 ayda 10 kilo gitmiştiBende çok çaresizim inanın . Koşu bandım ,trambolin ,leg magic , stepper, plates. Şuan en çok koşu bandını kullanıyorum gecen hafta tam 50 km yürümüşüm . Ve bir gram bile veremedim , .şuan 73,8 kiloyum . bu nasıl iş anlamadım yediğimede dikkat ediyorum.detaylı bir kan tahlili yaptırıp değerlerimw baktırıcam demir eksikliği olunca ne yaparsanız yapın gram veremiyorsunuz şuan ondan şüpheleniyorum bakalım. Bu hafta içi giderim. Eliptik bisikleti kas için istiyorum kas oranım çok az . Bu yüzden çok zor kilo veriyorum
bende ilk başta koşu bandı kullandım ilk 1 ay yediğime eskisine oranla çok dikkat etmeme ağzıma 1 lokma tatlı sürmeme rağmen 1 gram dahi veremedim sonra ayda 1 kilo bilemedin 1,5 kilo ancak vermiştim.10 ayda 10 kilo gitmişti
şimdide eliptikte aynısı oluyo 9 ekimden beri gram oynamadım, bendede kansızlık var 6 ay kullandım ancak alt sınır düzeyine çıktı 4 ay ara verdim tekrar başladım şimdi 2. ayımdayım aralığın ilk haftaları kontrolüm var bakalım ne olcak, sende benim gibi zor kilo verenlerdensin nolcak bu halimiz, hayır yazık bize o kadar uğraşıyoruz sonuç yok ben millete spor yapıyorum bile diyemiyorum utancımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?