Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

ben doğum yapalı 16 sene oldu doğuma 70 kiloyla gittim şuan 68,4 kiloyum düşün halimi.
bizim evdekiler de bıktı spor yapmamdan birbirimizin yüzüne hasret kaldık evde salonun yolunu unuttum, diyetisyenede gidiyorum gerçi 1 kere gittim aralıkta 2. olcak onada uğrayacam bakalım nolcak, demir eksikliğinin kilo vermede etkili olduğunu bilmiyordum ama ben yinede değerler düzelsin diye bekleyemem tam kış geldi spor zamanı bırakırsam iştahım açılır dahada kilo alırım

Sakın sporu bırakma kilo vermesen bile sıkılaşırsın selülitlerin gider. Ben öyle biliyorum sen yinede doktoruna sor. Bana öyle demişlerdi . Ben kilo alırım diye demir hapını kullanmadım pişmanım. . Ben 23 yaşındaykm annemler hep laf söylüyor . 49 kilo bir ablam var haliyle piskolojim bozuldu yeşil çay beyaz çay bunlarla destekle mutlaka gojiberry diye bir meyve var kurt üZümü diyede geçiyor bana oda iyi geldi . İştahımı kapattı . Ve bağırsaklarımı düzene soktu. Çayınıda yapıp içebiliyoraun çok güçlü bir antioksidanmış.

sporu bırakmam zaten yaza kadar yine 10 kiloversem hedefime ulaşacam, koydum kafaya, kan hapına başlarken ne olursa olsun içecem diye başladım, nerdeyse sıfırlanıyomuş kanım 2,23 mü neydi, zaten aşırı yorgun bitkin sinirliydim, çok şükür şimdi 11,3 e çıkınca bile farkettim (alt sınır 11 di) çok daha iyiyim. yeşil çayı düzenli içiyorum ama diğer şeyi bilmiyorum bugün unutmazsam sorarım aktara.
eliptik alıp kullanmaya başlayınca unutma bizi sonuçlarını yaz buraya

Aktara sor kırmızı küçük bir meyve :)
Mutlaka yazarım .

Dün itibariyle bende tekrar spora başladım. Boy 1.70 kilo 67-68 ilk defa bu kadar kilo aldım hayatımda...beslenmeden de kısamıyorum hamilelik düşündüğüm için...eski fotolarımı koydum önüme ve gaza geldim:)
Hedefim bir ayda en az 63e düşmek...abur cuburu elimden geldiğince kesicem.
08.01.2016 da 25dk ile başladım.
09.01.2016 35 dk ya çıkardım. Ardından kol hareketleri yaptım ve bir kase yoğurt yedim. İnş 1 ay sonra buraya hedefime ulaştığımı yazarım...

@triton-x ben de aynı şekilde boy 168 kg 64 bugün başladım spora evde eliptik bisikletim var onbeş gün öncesine kadar yuzuyordum hedef haftada 2 kg birbirimize destek olalım :)
haftada 2 kilo verebilirseniz sadece eliptik bisiklet ile çok iyi olur.ben haftada 850 gr verebilmiştim kullanırken.Ama devam ettirdiğimde birden kilo vermem hızlandı .Sizde pes etmeyin

@triton-x ben de aynı şekilde boy 168 kg 64 bugün başladım spora evde eliptik bisikletim var onbeş gün öncesine kadar yuzuyordum hedef haftada 2 kg birbirimize destek olalım :)

haftada 2 kilo verebilirseniz sadece eliptik bisiklet ile çok iyi olur.ben haftada 850 gr verebilmiştim kullanırken.Ama devam ettirdiğimde birden kilo vermem hızlandı .Sizde pes etmeyin

haftada 1-2 kilo verenler sizi tebrik ediyorum,
N nhelis eliptik sonuçlarını buraya yazarsan memnun oluruz, tabi sadece sonucu değil bu süreçte ne yedin nasıl yedin nelere dikkat ettinbaşka ne spor yaptın bizide bilgilendirirsen okuyanları motive etmiş olursun

Slm kızlar.bende aldım eliptik bisiklet 2 gün sonra gelecek.diyetisyene gidiyorum haftada 1.5 ve 2 kilo arası veriyorum.bakalım bununla hızlanır inşaallah.size bi link atıyorum okumanızı tavsiye edrim
http://o-nedio.net/?

hayırlı olsun cnm.Kalori yakmak için eliptik bisikletten iyisi yok :)
Çok teşekkür ederim.umarım öyledir yaaa.sabah 11 gibi gelecekler bakalım.çok heyecanlıyım umarım bu heyecanım sönmez.doktor kontrolünde kullanıcam zaten şuan.hergün 20 dk.sonrada yavaş yavaş artırıcaz dedi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…