• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Miktar Bunalım

Döneceğim tabi, 1 yaş civarı düşünüyordum ama ekonomik durum müsade etmeyecek gibi. Şubat gibi dönebilirim 🥺

Ben de öyle düşünüyorum, yani inşallah 😄

Bakacağım, teşekkür ederim.
2 yapmazsan rahat edersin şahsen ben yapmak istemiyorum hatta korkuyorum olur vs diye 🤣

Benim de en büyük korkum bu ara :KK17:
Size ilginç bir şey söyleyim hanımlar bebiş büyüğünce misal benimki gibi 8 yaşına gelince 2.yi siz istiyorsunuz böyle omzunuzda kusmuk kafanızda lohusa topuzu pek bir cazip geliyor 🤭 ya da yaş geçiyor diyorsunuz köprüden önce son çıkış kafasıyla 2. Yi yapıyorsunuz yani ben o kafayla yaptım 🤣 bile bile lades oldu resmen.. ilkini hiç hatırlamıyorum meğer ne kolay çocukmuş

Size ilginç bir şey söyleyim hanımlar bebiş büyüğünce misal benimki gibi 8 yaşına gelince 2.yi siz istiyorsunuz böyle omzunuzda kusmuk kafanızda lohusa topuzu pek bir cazip geliyor 🤭 ya da yaş geçiyor diyorsunuz köprüden önce son çıkış kafasıyla 2. Yi yapıyorsunuz yani ben o kafayla yaptım 🤣 bile bile lades oldu resmen.. ilkini hiç hatırlamıyorum meğer ne kolay çocukmuş
Suss allah aşkına susss yaaa 🤣🤣🤣

Niye ya 2 yaşında bebiş kreşe başlasa ben de okula başlarım diye düşünüyorum o zaman rahat ederim işte hayallerim bu yönde olmaz mı dersiniz.. 😱
Valla ben 2.5 yaşında kreşe başlatmak istiyorum bezden kurtarıp kendini daha iyi ifade ediyor olacak o zaman . Mahremiyet eğitimi de önemli zaman çok kötü çünkü 😏. 2 yaşına yaklaşınca (23 aylıkken tam ) saçma sapan bir ayrılık kaygısı başladı benim oğlumda sürekli peşimde . Diyorum ki yemeğin altını kapatıp geleyim sen dur o benden önce koşmuş oluyor 🤣desteksiz uyuyan oğlum bana sarılmak el tutmak ister oldu son 1 aydır . Geceleri uyanıyor bir oyuncak istiyor mesela uyku sersemiyim veriyorum tutup niye verdin diye ağlıyor mesela veya ne istediğini o an anlamıyorum tutturuyor çünkü 😏. Dünyanın merkezi kendi zannediyor anlatabildim mi ? Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum şuan o derece

Kızım 8 yaşına gelince ben 40ıma merdiven dayamış olucam. İnşallah böyle bir çılgınlık yapmam :D

e asıl mesele uyumaması değil demişin ama asıl mesela uyumaması be @uyumuyor
zaten nickini değiştir bence hep evrene uyumuyor ve uyumayacak mesajı veriyorsun, bak gör nicki değiştirince bence bir şeyler değişmeye başlayacak :KK200:
"ne de güzel uyuyor" koy nickini hahaha

zaten nickini değiştir bence hep evrene uyumuyor ve uyumayacak mesajı veriyorsun, bak gör nicki değiştirince bence bir şeyler değişmeye başlayacak :KK200:
Hahah doğru valla 🤣🤣

Herkes söylüyor bunu haha 😄 ne bileyim belki de haklısınız. Süresi dolsun değiştireyim:D

Back
X