Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Eliptik kullananlar, ne durumdasınız?
Memnunmusunuz bisikletlerinizden?
Dynamic 95o sipariş verdim ben de bir haftaya kadar teslim edilir sanırım.
Düzenli kullanımla sıkılaştıracağına inanıyorum.
Sizlerde durum nedir? (;

Hanımlar merhaba, hangi marka ve modelleri kullanıyorsunuz, yazabilir misiniz?
Ben Dynamic 95o aldım, stoklara geçen hafta girmişti ve direkt sipariş verdim.
Disk ağırlığı 7 kg idi önceki modelin.
Kargom bugün geldi veeeeee
Şansıma disk ağırlığı azaltılmış, 5 kg şuan!
Kutunun üzerinde görünce aldığım yerle konuştum ve iade yapacağımı belirttim.
Çok heveslenmiştim.
Uzun araştırmalar sonrasında bu modele karar vermiştim ama hüsranla sonuçlandı.

Son düzenleme:
Merhabalar bugun itibari ile eliptik bisiklete basladim. Duzensiz binmistim ama artik duzenli kullanmaya karar verdim. Boyum 165 kilom 58 hedefim 52 olmak.

ELİPTİK BİSİKLET KULLANMAYA BAŞLAYIP ZAYIFLAMAYI HEDEFLEYENLER BURAYAAA
merhaba arkadaşlar uzun zamandır kadınlarkulübüne dahil olamamıştım 2013 ağustosta doğum yaptım ardından tekrar hamile kalıp 2014 agusosta 2.dogum oldu 2 doğum üst üste 48 kilodan suan 65 kiloya geldim
boyum 1.59 malum boyda kısa olunca balon gibi hissediyorum kendimi
.geçen hafta diynamik 950 eliptik bisiklet aldım gün içerisinde 1. kademede 2 ket 45 dak sabah akşam yapıyorum .gelişmeleri paylaşıcam azmin elinden ne kurtulmuş elveda kilolar demeye az kaldı .
buyrun hep beraber sonuçları paylaşalım

Ben de yeni bakmaya basladim. Spor salonu bulamadim. Eliptik bisiklet alicam galiba. Deneyimlerinizi ve şahin alirken dikkat edilmesi gerekenleri paylasirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ozellikle bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ama hiç yorum yazmamistim.İki aydir düzenli olarak bisikleti kullanıyorum inanılmaz faydasini gördüm ve paylaşmak istedim sizlerle.Bacaklarim gerçek anlamda kalindi,çok olmasa da göbek sorunum vardi.Şimdi bacaklar inceledi ve sikilasti,göbek gitti sikilasti.Gerçekten faydasini gördüm. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

eliptik bisikleti ne kadar kullanıyordun ? örnek verir misin

Her gün kirk dakika yapıyorum düzenli yapmaya mümkün oldugunca dikkat ediyorum.Sonrasında bacak egzersizleri ve mekik yapmaya calisiyorum :)

Merhaba kızlar bende doğumdan sonra aldım eliptik bisiklet 17 aydır düzenli kullanmadım Zaman'ım olmuyordu nedense ama gerçekten faydası var keşke birileriyle anlaşsak ve düzenli bir şekilde binsek

Bende 2 yıl önce dynamıc 950 aldım 1 ay kullandım ancak duzenlı kullanım ıstıyor . evde yer kaplamaktan baska suan kullanılmıyor guzel bı ürün hatta garantisi biteli 1 ay oldu bıtmeden servısede baktırdım daha sonra kullanırım dıe bakalım ıns kullanılır :))) bende agustos ayında 63 kg dım yemekten kısarak bırazda aktıf bı ış temposu derken 56 ya düştüm tabı kı kış şartların da 57.50 oldum suan ne verıyorum ne alıyorum . evde almıyım dıe ara ara ip atlıyorum bakalım hedefim 53 benımde basenlerım var hedefım basenlerım küçülsün nasıl olacak bi çözümü olan var mı ?

bende altis eliptik bisiklet siparişi verdim.çok heyecanlıyım umarım bir an önce etkisini görürüm .
bende yeni aldım bugün başlayacağım, kuran servisteki adam bir müşterimiz bununla 35 kilo verdi.
günde 700 kalori yaktırıyor dedi.

hep beraber başlayabiliriz.

Evet bir saat çalışırsan yaptırıyorum benim bar ama üzerine binecek vaktim yok 2 yıl önce almıştım

merhabalar benim de eliptik bisikletim bugun geldi uzun araştırmam sonucu bütçeme uygun güzel bir bisiklet edindim 15 dk çalıştım bugun faydalı olacağına inanıyorum isterseniz grup yapalım herkes hergün ne kadar kullandıgını yazsın böylece devamlılık saglarız

Altis eliptik bisiklet aldım daha bugün geldi doğum kilolarımı vermiştim fakat altı ay sonra hepsini hatta fazlasını geri aldım işe yarar umarım

15 dk dan fazla yapamıyorum şimdilik 4.günüm bugün.bacaklarım alıştıkça 20-25-30 dk diye çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…