- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi demeter_demeter
-
Merhaba arkadaslar iki sene önce eliptik bisiklet aldim ben o dönem 2 ay da 75 kilodan 58 e düsmüstüm diyetle beraber malesef basen problemi olan biriyim yok etmesede sekillendirdi bayagi yorucu bi bisiklet 45 er dakika yapiyordum baslarda sonra 20 dk ya düsürdüm. Ve simdi 79 kiloyum 2,5 ay önce dogum yaptim 3 gün önce bisiklete devam basladim eskisi gibi yapamiyorum 45 dk ama 20 dk bisiklet bi 10 dk da bacak hareketi mekik falan yapiyorum birde siki olmayan diyete basladim malum emziriyorum cok sikamiyorum kendimi bugün 78.3 üm 3. ayda Türkiye ye gidicem bakalim ne kadar vericem o zamana kadar insallah 58 e inerim tekrar.
Merhaba hanımlar, bende kalan 5 kilodan kurtulmak ve bölgesel Zayıflamak için eliptik kullanıyorum
Bir kaç defa başaldım ama düzenli yapamadım, aslında kullanması zevkli ama faydasını görmek için düzenli kullanmak gerekiyor
Bu sefer daha düzenli yaparım inşallah...
eliptik bisikleti ne kadar kullanıyordun ? örnek verir misinMerhaba arkadaşlar, ozellikle bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ama hiç yorum yazmamistim.İki aydir düzenli olarak bisikleti kullanıyorum inanılmaz faydasini gördüm ve paylaşmak istedim sizlerle.Bacaklarim gerçek anlamda kalindi,çok olmasa da göbek sorunum vardi.Şimdi bacaklar inceledi ve sikilasti,göbek gitti sikilasti.Gerçekten faydasini gördüm. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.
benim bacaklarım kalın belim inceHer gün kirk dakika yapıyorum düzenli yapmaya mümkün oldugunca dikkat ediyorum.Sonrasında bacak egzersizleri ve mekik yapmaya calisiyorum :)
Kesinlikle kullanmanizi tavsiye ederim,etkisini goreceksinizdir:)benim bacaklarım kalın belim incebacaktan kasıt basenlerim var ve kötü görünüyor. o yüzden eliptik kullanmak istiyorum
bende yeni aldım bugün başlayacağım, kuran servisteki adam bir müşterimiz bununla 35 kilo verdi.bende altis eliptik bisiklet siparişi verdim.çok heyecanlıyım umarım bir an önce etkisini görürüm .
ayy ne güzel haber bu günde 700 kalori.benimkide sabah geliyor kargoylabende yeni aldım bugün başlayacağım, kuran servisteki adam bir müşterimiz bununla 35 kilo verdi.
günde 700 kalori yaktırıyor dedi.
hep beraber başlayabiliriz.
Bende yeni başladım beş dakika anca yapabildim inşallah işe yarayacak15 dk dan fazla yapamıyorum şimdilik 4.günüm bugün.bacaklarım alıştıkça 20-25-30 dk diye çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?