Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Eliptik bisiklet kullanıp sonuçları paylaşalım denilmiş ama net bir sonuç paylaşan çok az, sadece faydasını gördüm deniliyor. Sanırım birçok insanın merak ettiği kilo verdirme konusu. Şöyle ifadeler çok az görünüyor: 6 günde 2 kilo verdim ya da 1 ayda 8 kilo verdim v.b. Ben de kilo vermek ve özellikle göbek eritmek için almayı düşünüyorum ama net sonuçlar az olduğu için kararsız kaldım. Az para değil.

Ben cok araştırdım ve dinamic e16 sipariş verdim bugün gelecek inşallah. Yanında twister ve atlama ipi de sipariş vermiştim onlar geldi az önce. Önceden spor salonuna gidiyordum beni en cok yoran terleten alet eliptikti bence cok faydalı bisey gunde yarım saat bile yeterli. Simdi 5 aylık bebeğim var eve alıp yapmaya karar verdim bunun yanında Boğazimi da tutarsam hem kilo vericem hem sıkılasıcam inşallah

dynamic e16 n11 adlı sitede 499 lira , siz ne kadara aldınız?

ekmek ve şeker yememeye çalıştım.bol su içtim.önce günde 2 saat yaptım baktım çok yoruluyorum sonra bir saate indim en son da 30 dakika.

önce çok takıntılı başladım tabi diyet falan.ara öğün bilmem ne .sonra usandım daha az dikkat ettim.

Merhaba,
Benim troid sorunum var daha önce de yazmıştım, hergün düzenli spor yapmam gerekiyor. Geçen hafta evdeki kondisyon bisikletini ve koşu bandını atıp eliptik bisiklet aldım. Sabah 30 dk akşam 30 dk, toplamda 1 saat kullanıyorum, 1 haftada inanılmaz fark etti. Kalori yakımı ile ilgili çok araştırma yaptım. Bisiletin üzerindeki kalori ölçümü doğru. yarım saate toplam 400 kalori yakabiliyorsunuz X 2 olunca günde 800 kalori demek. Yani ben son derece memnunum, başta 30 dk zor geliyor ama alışıyorsunuz.
kendi adıma çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.
Sevgiler,

Merhaba Griet. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah acil şifalar versin. Konuyla ilgilendiğiniz ve somut örnekler verdiğiniz için de çok teşekkürler. Eliptik bisiklet alanlar genelde memnun kalıyorlar anladığım kadarıyla. Siz hangi marka/model aldınız acaba?

Merhaba,
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Voit D-30 çok yer kaplamıyor ve kullanışlı geldi bana, henüz yeni kullanmaya başladım ama daha önce de hep Voit kullandım, bir sorunum olmamıştı. Şimdilik tavsiye edebilirim.

Merhabaalaar. Ben uc haftadir iftarlardan sonra 30 dk haftanin 6 gunu biniyorum. Onun dışında gunluk hareketim basit ev isleri disinda sifir malum ramazan 160 boyunda 52 kiloyum. Cok ince belli bir kizim. Hep basenden cekiyorum. Su uc haftada belim 2 cm inceldi ki bunun az yemekten oldugunu dusunuyorum acikcsi. Baeenlerimse 4 cm inceldi. Bugün itibariyle basenlerim 91 cm. İki hafta sonra tekrar yazarim meydana gelen incelmeyi herkese keyifli zayiflamalar

Tekrar merhaba,
Yaklaşık olarak 10 gündür kullanıyorum , yediklerime dikkat ediyorum, sabah 30 dk akşam 30 dk eliptikle çalışıyorum, arkadaşlarım farka inanamadılar.
Keşke daha önce koşu bandını ve bisikleti gönderip eliptik bisikleti alsaymışım. Kilo farkı 10 günde 3 ........ Troid hastasıyım 10 günde 3 kilo vermek mucize....
Sevincimi sizinle paylaşmak istedim.
Herkese iyi bayramlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…