- 8 Mayıs 2015
- 117
- 40
- 18
- 34
- Konu Sahibi demeter_demeter
-
Ay hadi inşallah dün akşam yemek yemedim yeşil elma yedim iki tane üzerine tarçın serptım bugün tartıda 1 kilo eksik çıktım :) tabi kilo 80 üzeri oluncaAy bilmez miyim o acıyı.2-3 gün kas ağrısı çekeceksin ama inan sonrası çok rahat olacak.
Ooo iyisin bak birer birer gidiyor .Tarçından bende çok faydalanmıştım kilo verme dönemimdeAy hadi inşallah dün akşam yemek yemedim yeşil elma yedim iki tane üzerine tarçın serptım bugün tartıda 1 kilo eksik çıktım :) tabi kilo 80 üzeri olunca
Insallah hepsi gider :)Ooo iyisin bak birer birer gidiyor .Tarçından bende çok faydalanmıştım kilo verme dönemimde
Ben cok araştırdım ve dinamic e16 sipariş verdim bugün gelecek inşallah. Yanında twister ve atlama ipi de sipariş vermiştim onlar geldi az önce. Önceden spor salonuna gidiyordum beni en cok yoran terleten alet eliptikti bence cok faydalı bisey gunde yarım saat bile yeterli. Simdi 5 aylık bebeğim var eve alıp yapmaya karar verdim bunun yanında Boğazimi da tutarsam hem kilo vericem hem sıkılasıcam inşallahEliptik bisiklet kullanıp sonuçları paylaşalım denilmiş ama net bir sonuç paylaşan çok az, sadece faydasını gördüm deniliyor. Sanırım birçok insanın merak ettiği kilo verdirme konusu. Şöyle ifadeler çok az görünüyor: 6 günde 2 kilo verdim ya da 1 ayda 8 kilo verdim v.b. Ben de kilo vermek ve özellikle göbek eritmek için almayı düşünüyorum ama net sonuçlar az olduğu için kararsız kaldım. Az para değil.
Kac dakika yaptın sırf onu mu yaptın? Bide Nasıl beslendin bahsedermisinben eliptikle günde 5 ayda 14 kilo vrdim.ama bıraktım 4 kilo aldım
ama almam uzun sürede oldu.
ben eliptikle günde 5 ayda 14 kilo vrdim.ama bıraktım 4 kilo aldım
ama almam uzun sürede oldu.[/QUOTE
14 kilo çok iyi, anladığım kadarıyla vücudu oldukça iyi çalıştırıyor, bende bel fıtığı var, sorun olur mu acaba?
dynamic e16 n11 adlı sitede 499 lira , siz ne kadara aldınız?Ben cok araştırdım ve dinamic e16 sipariş verdim bugün gelecek inşallah. Yanında twister ve atlama ipi de sipariş vermiştim onlar geldi az önce. Önceden spor salonuna gidiyordum beni en cok yoran terleten alet eliptikti bence cok faydalı bisey gunde yarım saat bile yeterli. Simdi 5 aylık bebeğim var eve alıp yapmaya karar verdim bunun yanında Boğazimi da tutarsam hem kilo vericem hem sıkılasıcam inşallah
Ben tekzenin sanal mağazasından aldım havale ile alınca 450'ye geldi. Evet bütün sitelerde 499dynamic e16 n11 adlı sitede 499 lira , siz ne kadara aldınız?
ben de voit ec 370 ya da voit d 30 almayı düşünüyorum. Borçlar biraz hafiflesin de 9 taksit falan alırım artık, taksitleri spor salonu aidatı gibi dusunucez artıkBen tekzenin sanal mağazasından aldım havale ile alınca 450'ye geldi. Evet bütün sitelerde 499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?