- Konu Sahibi demeter_demeter
-
eliptik bisikletçiler, nerelerdesiniz
Merhaba kızlar, benim de eliptik bisikletim var. Birkaç gündür ben de başladım sporumu yapmaya, acilen kilo vermem lazım artık görüntümden nefret ediyorum. Hiçbir kıyafetim üzerime olmuyor
Bugün sabah kahvaltıda: 2 haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusundan biraz büyük peynir + 4 zeytin+ 1 domates + 1 biber + 2 ince dilim kare ekmek yedim. 7 saat tok tuttu. Akşam üstü de 5 adet ızgara köfte + közlenmiş biber ve domates + bir kaseye yakın yoğurt yedim. Başka da bir şey yemedim. 40 dakika eliptik yaptım yavaş yaptım bu akşam toplam 768 kalori yaktım. 75 kiloyum. Bakalım neler olacak ben sürekli yazmaya çalışırım.
Bu aletle çok sıkı diyet yapmadan zayıflayan var mı?
Ben de düzenli olarak yapmaya çalışıyorum ama arada kaytarıyorum. O yüzden şimdilik sıkılaşma dışında ve kilo sabitliği dışında birşey yok. Seninki nasıl gidiyor?
Merhaba bende 49 -50-51 arası oynuyor kilom boyum sanırım 1.65 var ben kiloda vermek istiyorum basenden ama sıkılaşmak için aldım bugün geld daha başlamadım kayışlı uygun bi model aldım kalça basen fark oldu demişsnşz pek bacakta bi fark olmuyor mu ben bacaklarında şekle girmesini istiyordumYukarıdaki mesajı yazdığımda 1 hafta boyunca her gün en az 15 dk 3. ve 4. seviyede çalışıyordum. Sonra sekteye uğradı ama yine de haftada 2-3 gün günde 15 dk yapmaya devam ettim ve bence basen,kalça bölgesinde gözle görülür farklılık var. Kalça kaslanmaya selülitler azalmaya başladı. Biraz daha fazla su içebilsem selülitler belki yok olacak ama ne su içiyorum ne kahveden uzak durabiliyorum ne de bacak bacak üstüne atma alışkanlığından vazgeçebildim
Bu arada 53 kilodan 52-51 kilolara inmiş durumdayım ve şunu da belirteyim yeme içme konusunda hiçbir kısıtlama yapmadım. Sadece eliptik bisiklete fırsat buldukça çıkıp biraz çalışıyorum. 2 haftada bile sonuç almaya başlayabiliyorsunuz.
Merhaba bende 49 -50-51 arası oynuyor kilom boyum sanırım 1.65 var ben kiloda vermek istiyorum basenden ama sıkılaşmak için aldım bugün geld daha başlamadım kayışlı uygun bi model aldım kalça basen fark oldu demişsnşz pek bacakta bi fark olmuyor mu ben bacaklarında şekle girmesini istiyordum
Kaslanma derken bacaklarıda zaykflatıyormu yoksa bide o basenin üstüne genişletirmi daha başlamadım ama korkuyorum enime gidicem dieAçıkçası bacaklarda da kaslanma yapacağını düşünüyorum,sadece baldırlar değil alt bacağı da çalıştırıyor eliptik zira.
Ama maalesef yoğunluktan dolayı neredeyse 3 haftadır elim değmiş değil eliptiğe. Bu işler tamamen istikrara bakıyor
Kaslanma derken bacaklarıda zaykflatıyormu yoksa bide o basenin üstüne genişletirmi daha başlamadım ama korkuyorum enime gidicem die
Merhaba arkadaslar iki sene önce eliptik bisiklet aldim ben o dönem 2 ay da 75 kilodan 58 e düsmüstüm diyetle beraber malesef basen problemi olan biriyim yok etmesede sekillendirdi bayagi yorucu bi bisiklet 45 er dakika yapiyordum baslarda sonra 20 dk ya düsürdüm. Ve simdi 79 kiloyum 2,5 ay önce dogum yaptim 3 gün önce bisiklete devam basladim eskisi gibi yapamiyorum 45 dk ama 20 dk bisiklet bi 10 dk da bacak hareketi mekik falan yapiyorum birde siki olmayan diyete basladim malum emziriyorum cok sikamiyorum kendimi bugün 78.3 üm 3. ayda Türkiye ye gidicem bakalim ne kadar vericem o zamana kadar insallah 58 e inerim tekrar.
merhaba;
bende şuan 70 kg yum. 75 kg dan 58 e düştüğünüzde nasıl bir diyet uyguladınız?lütfen
yardımcı olabilirmisiniz?
Çok tesekkürler canım cevabın içinCanim herseyi yiyip az yedim ve 5 den sonra yemegi kestim böylece kilolar gidiyor suan yine diyet yapiyorum ayni sekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?