- Konu Sahibi demeter_demeter
-
Bir fitness eğitmeni olarak eliptical bisikleti öneririm hem vücudu çok koordineli çalıştırıyor hemde kalori yakımı üst düzeyde oluyor bir de interval çalışma eklerseniz etki maxsimuma yükselir.Eliptical bisiklet tüm vücudun yanı sıra özellikle kalça ve baseni küçültüyor karına da yaptığı etki tartışılmaz.
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır paylaşımlarınız takip ediyorum ve çok samimi buluyorum. Bana güven veriyor bu site. Bundan dolayı sizlere sormak istedim.
Ben 26 yaşındayım 1.62 boy 67 kilo
Aslında çok yemek yemiyordum fakat abur cubura dayanamıyorum çok yiyordum.
1 hafta önce voitin eliptik bisikletini aldım ve orta ayarda günde 3 kez 20 dk biniyorum. Toplamda 1 saat biniyorum gün içinde. 45 dk ayakta 15 ddk da oturarak biniyorum.Ayrıca twist hareketi de yapıyorum 20 dk.
Öğretmen olduğum için gün içinde çok da hareketsiz değilim. Okul yorucu oluyor.
Sabahları yarım simit,öğlen yarım simit, akşamda sebze yemeği ve az pilav yiyorum. Bol su içip çok da acıkırsam meyve yiyorum.
1 haftada 1.5 kilo verdim. Ve sıkılaşmış gibiyim.
Sizce ayda 5 kilo vermek için yaptıkalrım yeterli mi.
Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar bana cevap yazar mısınız
Goodman 210 Eliptic Kondisyon Bisikleti suan bır sıtede ındırımede 219 tl acaba kulanan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım
Merabalar, ben aldım o dediğin siteden bu bisikleti:) hemde dynamic marka geldi, yani daha iyi olanı.Çok tavsiye ediyorum bu aleti, koşu bandını çok iyi birşey almadığınız sürece bir işe yaramıyor. Ancak bu alet hem çok uygun,hemde heryerinizi çalıştırıyor. Birde koşu bandında 3odk da yaptığınız hareket, bunda 15dk ya eş değer...Haftada 3 4 kere 20şer dk eliptik bisiklet, üzerine 30 ar kez 2 set mekik hareketi, kol ve selülit hareketleri yapıyorum. Bunları yaparken termal sauna şort giyiyorum, 1 saat boyunca inanılmaz terlemiş oluyorum. Biraz da yemeğe dikkat edersem tam süper olacak.Tavsiye ederim. Sıkılmadan yapıyorum.
Arkadaşım bende daha yeni aldım eliptik bisikleti rahatsızlığım nedeniyle çalışamadım.şimdi yeniden başlıyorum ama benim sorunum gece çalışabiliyorum 11.30 dan sonra çalışabiliyorum küçük bebeğim var çünkü.bir de african mango siparişi verdim bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?