Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

bende eliptik bisiklet kullanıyorum.
ayrıca diyette yapıyorum ama bu bisiklet beni yormuyor ve terletmiyor onun için kullanan arkadaşlar en azından programlarını yazsa...
spor eğitmeni olanlar özellikle ne şekilde bir program öneriyorsunuz ?

aynı bisikletten bende de var. fakat ben çok yoruluyorum on dakikadan fazla dayanamıyorum sizde de böylemi sorun bende mi? ne kadar süre yapırsunuz ve faydasını gördünüz mü çok merak ettim.

aynı bisikletten bende de var. fakat ben çok yoruluyorum on dakikadan fazla dayanamıyorum sizde de böylemi sorun bende mi? ne kadar süre yapırsunuz ve faydasını gördünüz mü çok merak ettim.

ben eskidende spor yaptığım için dayanabiliyorum, birde bisikletin zorluk derecesini azaltabileceğiniz yer var, başlangıçta 5 dk 5 dk başlayabilirsin mesela sonraa günler geçtikçe arttırabilirsin. birde bol bol su iç

Herkese merhaba,

Evde spor yapmaya karar verdikten sonra 1 ay deli gibi araştırma yapıp sonunda bende eliptik bisiklet sahibi oldum.Teknik özellikleriydi,fiyatıydı,görüntüsüydü neredeyse her konuda uzman oldum dün getirip kurdular.Şimdi geriye doğru kullanabilmek kaldı.Aranızda düzenli bir programla kullanan var mı??

bende aldım bu bisikletten ilk kullandğımda 5 dk duramamıştım üzerinde bacaklarım fena ağrımıştı.. bi haftaya kadar alıştım 20-25 dk yapabiliyorum hiç ara vemeden .. düşük seviyede yapıyorum.. öyle bi program felan yapmadım ben aklıma geldiikçe akşamları yaptım sporumu faydasıda oldu bacaklarım sıkılaştı selülütler azaltı.. ama ara vermemek lazım eve misafir gelince bi hafta ara vermiştim.. misafirler gittikten sonra binmeye başladım gene hamlamışım .. şimdi ramazan fırsat bulup yapamıyorum ...gene eskiye dönücem heralde..

Merhaba kızlar;

Ben de eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ama sessizlik çok önemli (malum apartman dairesi, alt komşu, üst komşu:)) voit at 300 almayı düşünüyorum, manyetik olanlar daha sessiz oluyormuş, bu ürünü kullanan var mı? Ya da diğer ürünlerde tamamen sessiz olan var mı bildiğiniz?

bende uygun fiyatlı bir model var ve alırken sessiz çalıştığını söylemelerine rağmen bir süre sonra ses yapıyor servisin söylediğine göre ses problemi için üst modellerini almak gerekiyormuş alacak olanlar bu durumu göz önüne almalı

ben 2 aydır kullanıyorum. diyet yapmıyorum, kilo vermek değil sıkılaşmak istiyordum.

önce 20 dakika koşu bandı, 20-25 dakika bisiklet, 20 dakika da eliptik bisiklet kullanıyorum.

ilk başlarda eliptik çok çok çok zor geliyordu. 5 dakika zor dayanıyordum. şimdi 30 dakikaya kadar kesintisiz yapabiliyorum. en faydalısının da bu olduğunu düşünüyorum :)

bacaklarım tahmin bile edemeyeceğiniz ölçüde selülitli ve sarkıktı. hatta inanın abartmıyorum ayak bileklerimde bile selülitler vardı. 2 ayda bu kadar kaslandığıma hala inanamıyorum.

keşke yıllar önce başlasaymışım...selülitli ve sarkık olmak kaderim değilmiş. 37 yaşımda bunu anladım:))))

Benimde kilolorumla başım dertte aslında koşu bandı almak isityorum ama epileptık bisiklet önerende çok sizce koşu bandı mı epileptik bisiklet mi ?

bende voıt marka var koşu bandıda kullandım ben koşu bandından daha fzla terletiyor ancak kalori olayını anlayamıyorum mesela koşu bandında bir satte 700 kalori yakarken eliptikte bir satte 300 yaktığımı görüyorum ama şu da var eliptikte ,koşu bandında terlediğimin 3 katı terliyor ve bolbol su içme ihtiyacı duyuyorum bence ya koşu bandı çok yakıldığını gösteriyor ya eliptik az . göstergelerde problem olabilir ancak bir saat tempolu yürüyüş yada koşu ile en az 600 kalori verildiğini biliyorum . basen ve kalça eliptikte daha fazla çalışıyor koşu bandında daha çok üst kısımlar çalışıyo bence kalça ve basen sorunlular eliptik tercih edebilirler . yada 2 sine de sahip olanlar 30 ar dk yapabilirler .şimdilik tespitlerim bu kadar kızlar .

karın kaslarınızda calıstımı bu sayede benım gobek problemım varda?

O kadar soruya uzun zaman araştırmaya dynamıc 950 aldım suan daha bı kez kullandım sessız bı alete benzıyor yenı oldugum için nasıl baslamalıyım ılk baslarda 15 dkyla basşlıyayım dıyorum arkadaslar sız nasıl yapıyorsunuz

arkadaşlar eliptik bisikleti kullandım bn yapımı zor malesef . ve dizimde yan bağlar yırtıldı bisikletin payı nedir bilmiyorum ama ben bugünkü yorumumla memnun kalmadım . basen için iyi yanlız dizi çok zorluyor. dönmesine neden olabilir. dikkat yeni almayı düşünenlere tavsiyem almayın .

Eliptik almaktansa koşu bandı alınması daha fayda lı olur diye düsünüyorum

eliptik bisiklet aldım cuma günü çok araştırdım ve sonunda alabildim ilkgün 10 dky la başladım 15 lere çıktım bakalım doğum sonrası kalan 7 kiloyu verebilecekmiyim .en çokta şu sezeryan sonrası kalan göbek beni üzüyo herşeye onun için başlıyorum umarım yararlı olur sizce eliptikle incelme ve göbek gider
mi

ara vermeden kullanan arkadaşlar işe yarıyomu eliptik bisiklet?gerçi çoktandır yazan yok ama

kesinlikle yarıyor ! mesela evde kosu bandıda var amakoşu bandı gereksız bence onun yerine gidip dışarıda sahilde yürüsen yine aynı şey boşuna para vermış oluyorsun ama eliptic bisiklet kesinlikle muhteşem kol bacak basen heryerın şekle giriyor resmen
ben uzun suredır yapmıyodum eliptic bısıkletıme yenıden kavusuyorum vee hemen baslıyorum cok guzel sıkılaştırıyor carlos gibi bacağa sahip oluyorsun selülit denen bısey de kalmıyor :)
en yavasından basla kademe kademe arttır..
işe yaradığını görürsün :)

canım sen bisiklette ne kadar kalıyorsun ben yarım saat yapmaya başladım umarım işe yarar

Benim kosu bandimd 1saatte 300 kalori yazyr bisikletmde 1 saatte 900.kalori yzyr cnn.ama.arastrrsan.grrsn. 1 saatt tmpolu yuruyus her zaman 300 350 arasi yaktrr bisikletse 400. 450 arasi yaktirr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…