- Konu Sahibi demeter_demeter
-
Merabalar, ben aldım o dediğin siteden bu bisikleti:) hemde dynamic marka geldi, yani daha iyi olanı.Çok tavsiye ediyorum bu aleti, koşu bandını çok iyi birşey almadığınız sürece bir işe yaramıyor. Ancak bu alet hem çok uygun,hemde heryerinizi çalıştırıyor. Birde koşu bandında 3odk da yaptığınız hareket, bunda 15dk ya eş değer...Haftada 3 4 kere 20şer dk eliptik bisiklet, üzerine 30 ar kez 2 set mekik hareketi, kol ve selülit hareketleri yapıyorum. Bunları yaparken termal sauna şort giyiyorum, 1 saat boyunca inanılmaz terlemiş oluyorum. Biraz da yemeğe dikkat edersem tam süper olacak.Tavsiye ederim. Sıkılmadan yapıyorum.
aynı bisikletten bende de var. fakat ben çok yoruluyorum on dakikadan fazla dayanamıyorum sizde de böylemi sorun bende mi? ne kadar süre yapırsunuz ve faydasını gördünüz mü çok merak ettim.
Bir fitness eğitmeni olarak eliptical bisikleti öneririm hem vücudu çok koordineli çalıştırıyor hemde kalori yakımı üst düzeyde oluyor bir de interval çalışma eklerseniz etki maxsimuma yükselir.Eliptical bisiklet tüm vücudun yanı sıra özellikle kalça ve baseni küçültüyor karına da yaptığı etki tartışılmaz.
ben 2 aydır kullanıyorum. Diyet yapmıyorum, kilo vermek değil sıkılaşmak istiyordum.
önce 20 dakika koşu bandı, 20-25 dakika bisiklet, 20 dakika da eliptik bisiklet kullanıyorum.
Ilk başlarda eliptik çok çok çok zor geliyordu. 5 dakika zor dayanıyordum. şimdi 30 dakikaya kadar kesintisiz yapabiliyorum. En faydalısının da bu olduğunu düşünüyorum :)
bacaklarım tahmin bile edemeyeceğiniz ölçüde selülitli ve sarkıktı. Hatta inanın abartmıyorum ayak bileklerimde bile selülitler vardı. 2 ayda bu kadar kaslandığıma hala inanamıyorum.
Keşke yıllar önce başlasaymışım...selülitli ve sarkık olmak kaderim değilmiş. 37 yaşımda bunu anladım:))))
Eliptik almaktansa koşu bandı alınması daha fayda lı olur diye düsünüyorum
ara vermeden kullanan arkadaşlar işe yarıyomu eliptik bisiklet?gerçi çoktandır yazan yok ama
kesinlikle yarıyor ! mesela evde kosu bandıda var amakoşu bandı gereksız bence onun yerine gidip dışarıda sahilde yürüsen yine aynı şey boşuna para vermış oluyorsun ama eliptic bisiklet kesinlikle muhteşem kol bacak basen heryerın şekle giriyor resmen
ben uzun suredır yapmıyodum eliptic bısıkletıme yenıden kavusuyorum vee hemen baslıyorum cok guzel sıkılaştırıyor carlos gibi bacağa sahip oluyorsun selülit denen bısey de kalmıyor :)
en yavasından basla kademe kademe arttır..
işe yaradığını görürsün :)
bende voıt marka var koşu bandıda kullandım ben koşu bandından daha fzla terletiyor ancak kalori olayını anlayamıyorum mesela koşu bandında bir satte 700 kalori yakarken eliptikte bir satte 300 yaktığımı görüyorum ama şu da var eliptikte ,koşu bandında terlediğimin 3 katı terliyor ve bolbol su içme ihtiyacı duyuyorum bence ya koşu bandı çok yakıldığını gösteriyor ya eliptik az . göstergelerde problem olabilir ancak bir saat tempolu yürüyüş yada koşu ile en az 600 kalori verildiğini biliyorum . basen ve kalça eliptikte daha fazla çalışıyor koşu bandında daha çok üst kısımlar çalışıyo bence kalça ve basen sorunlular eliptik tercih edebilirler . yada 2 sine de sahip olanlar 30 ar dk yapabilirler .şimdilik tespitlerim bu kadar kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?