- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Umarım buraya bir kez daha yazdığında aileni arayıp herşeyi anlattığını paylaşırsın bizimle .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul'da mısın ? Boşanma kararını aldığında bana ulaş,donuna kadar almazsam bende bırakırım bu işi.. Adi herif..
ben şoktayım inanamıyorum bende 8 aylık hamileyim içimden eşinize beddualar etmek gerekiyor nasıl ya nasıl bir kadını karnında bebeğini taşıyan bir kadını bu hale düşürür siz çok asil bi insansınız ama o bunu haketmiyo derhal kendi ailenize ve onun ailesine haber verin ne olucaksa olsun burda yerden göğe haklı tek kişi sizsiniz masum ve tertemizsiniz allah bunu yapanı yanına bırakmaz o kadınada yazıklar olsun onun yanına kalmasın ahirette değil bu dünyada yaptığını görsün utanıyorum kadınlığımdan sizin gibi kadınlar olduğu sürece karnı burnunda kadını görünce hiçmi için sızlamadı yazıklar olsun suratına tükürmek istiyorum ama oda onlarda hiçbizaman mutlu olamazlar allah o sabinin hesabını ikisindende sorar lütfen hatta noolur ailenize haber verin desteğe ihtiyacınız var ve sonuna kadar bütün haklarınızı alın sürünsün mahkemede sonuna kadar sizden yana olucaktır böyle bi insan için bebeğinizi üzdüğünüze deymez tahmin edebiliyorum çok ama çok acı ama yalnız olmaz yazılarınızı hep takip edicem allaha emanet olun allah yardımcınız olsunÖyle biri yok artık. Biliyorum o da aramayacak ben de aramayacağım onu bir daha hiç. Hiç birbirimizin hayatında olmamışız gibi kapanıp gidecek.
aminnnAaa aaaa aaaaa!!!!!
Dehşetle okudum yeminle. Bacım kusura bakma ama ne şrfsiz bir adammış ya!!!!!
Valla bildiğim tüm küfürleri saydım. Film gibi yeminle yaaaa..
İnsan hamile karısına bunu yapar mı? Hadi yaptı diyelim bu kadar mı gamsızsın be adam kadın öğrenmiş ne hale gelmiştir ortada bir can var hadi kadına acımıyorsun üzülmüyorsun tamam da peşinden gitmezmisin, ne halde öğrenmezmisin. Bir mesajla mı. Ay valla tutmayın beni ben sıkıcam ümüğünü herifin.
Sende de ne metanet varmış, valla o yellozun saçını başını yolar, o herifin de ağzına yüzüne eder büyük olay çıkartırdım ben kesin asla sakin kalamazdım. Tam şirrete bağlardım tam.
Lanet olsun ahlaksızlığı, aymazlığı içimize aşk diye sokanlara..
Her şeyi o kadar basite indirgediler ki... aşkmış... b.k aşk. Ne aşkı lan ne aşkı? Aşk senin neyine..
Ay lütfen git ortalığı ayağa kaldır, milletin gözünden düşür şunu çocuğunu gösterme.
İnşallah sokaklarda sürünen bir dilenciye dönüşür amin.
ne alaka yani allah allahNe gereksiz bir yorum.