- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
- Konu Sahibi ELMALI turtam
okurken bütün üzüntünü duygularını hissettim sanki. sonunda hamilelik takvimini görünce çok kötü oldum. Allah yardımcın olsun, onların da yanlarına bırakmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğinizin hakkını arayın, o kadınla sefa sürecek yoksa, bebeğinizin hakkı o, çatır çatır yemesinler yaKamera goruntusu falan hic gerek yok ki. Ben mesaji bile sildim defalarca kez okuduktan ve defalarca kez canim yandiktan sonra. Belki saglikli dusunemiyorum su surecte. Ama inanin tartistigimizda bile hicbirsey gozum gormezdi. Araba ev esya huzur vermezdi bana.
dusundum de en son ne zaman "seni seviyorum" dedi hatirlamiyorum. Belki de eksiklik vardi da bebegimin heyecanindan ben fark edemedim. Ama hic hissetmedim. Cok profosyonelce atilmis adimlar. Hic fark etmedim. Demistim ya belki gormesem o gun, hala ayni sekilde devam ediyor olacaktik. Ben hesabimi öbür tarafa birakiyorum. Pisman da olsa geri de donse ki olmayacaktir boyle bir sey ya hani oldu diyelim; beni de cocugunu da goremeyecek.
Okurken içim yandı. Çünkü o "di" li geçmiş zamana eşim okadar çok uyuyorki ama ya böyle bana ve evine oğluna böylesine düşkünken o da öyle bişey yaparsa diye içime bıçak saplandı.
Allah yardım etsin onlarada gün yüzü göstermesin. Ben olsam bende çocuğumu göstermezdim. Hamilelij çok zor ve naz niyaz isteyen bir durum. Sen bu haldeyken seni bu hale düşürenler utansın.
Yanlarına kalmasın. Karnındaki masumun günahını aldılar
Kamera goruntusu falan hic gerek yok ki. Ben mesaji bile sildim defalarca kez okuduktan ve defalarca kez canim yandiktan sonra. Belki saglikli dusunemiyorum su surecte. Ama inanin tartistigimizda bile hicbirsey gozum gormezdi. Araba ev esya huzur vermezdi bana.
dusundum de en son ne zaman "seni seviyorum" dedi hatirlamiyorum. Belki de eksiklik vardi da bebegimin heyecanindan ben fark edemedim. Ama hic hissetmedim. Cok profosyonelce atilmis adimlar. Hic fark etmedim. Demistim ya belki gormesem o gun, hala ayni sekilde devam ediyor olacaktik. Ben hesabimi öbür tarafa birakiyorum. Pisman da olsa geri de donse ki olmayacaktir boyle bir sey ya hani oldu diyelim; beni de cocugunu da goremeyecek.
Seni anlamak istiyorum ama tabi başa gelmeyince anlamak zor, belki bende bir çöp bile almadan çeker giderdim. Ama duruma dışarıdan bakan insanlar olarak bizler bunu yapma diyoruz. O karaktersiz kocan, yada başka birisi ne asaletli kadınmış demeyecek emin ol. Senin talep edeceğin her şey çocuğunun hakkı. İstersen tek kuruşunu harcama istersen çöpe at ama ona bırakma. Yüzünü yine görmezsin, her şeyini vekaletle halledersin. Neyse biraz daha sakinleşince iyice düşün.Kamera goruntusu falan hic gerek yok ki. Ben mesaji bile sildim defalarca kez okuduktan ve defalarca kez canim yandiktan sonra. Belki saglikli dusunemiyorum su surecte. Ama inanin tartistigimizda bile hicbirsey gozum gormezdi. Araba ev esya huzur vermezdi bana.
bu olay öyle acı ki her kimin başına gelirse kapak olacak kıvamda değil bakış açınız çok tiksinç bu olaydan pay çıkarmayın ne kendinize ne başka bir hemcinsinize.. hayat bu ALLAHta çok büyük kimsenin yaptığı kimseye kalmaz.+1
Kesinlikle... Doğru tespit..