Kadinla ilgili ayrinti isteyenler olmus. Sanırım durumu biliyordu. Evli olduğunu ve devamını. Oldukça sakin ve tepkisizdi. Zaten onu gözüm görmedi ki. Kadını tanımıyorum. Nasıl biri bilmem. Ama is eşim (eski) de bbitiyordu. o istemesydi olmazdı.
mal mülk kısmına gelince ailem her türlü arkamda oolacaktır eminim. Durumları da iyi. Ben nafaka şu bu vs. derken bir daha onunla ggörüşmek istemiyorum. Bu ona en büyükceza oolacaktır. Hatta tum islemler icin vekalet vermeyi dusunuyorum. Eminim mala mulke o da tamah etmeyecektir. Beyaz esya ve televizyon babamin hediyesiydi. Onlari bir dekiyafetlerimi alip gitmeyi dusunuyorum. Diger tum esyalari birlikte almistik birlikte odemistik. Altinlarimi arabasi icin bozdurmustuk. Ama hicbir zaman lafini dahi etmedim. Benim arabami babam hediye etti. Bu sekilde ayrilsam bile bebegimin hicbir seyi eksik kalmaz. Tabi bir baba sefkati disinda. O da sanirim onun kaderi olacak. Ne kadar uzulsem de babaligi hakettigini dusunmuyorum.
Uzgunum elimde degil. Zordayim.
bugun sizin yazdiklarinizi okuyunca bir arkadasimi aradim ve yanima geldi. Zaten bir tek o var su koca sehirde. Ailemden hic kimse yok. En az 850-900 km uzaktalar.derdimi paylasan herkesten Allah razi olsun tekrar. Belki de buraya yazmasaydim birini arayacak cesaretim de olmayacakti. Yazamadim pek arkadasim varken. Uzun sure dizinde agladim hic konusmadan sadece. Sonra anlatmak biraz iyi geldi sanki.
ve biliyor musunuz.. uzerinde bir takim elbise, bir gomlek ve kravat. Hic ama hic eve gelmedi 5 gundur. Gelseydi kapi duvar olacakti tabi ama gelmedi işte..
Barismak ile ilgili bir iki cumle okudum yorumlarda, barişmak mi?.. O benim icin5 gun once öldü. Cenazesini bile görmedim..