- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman belki o gün kutlama imkanım olmaz :) 17 ekim nişanım . kısmetse seneye ağustos ta düğünüm olacak.ay hadi bakalım hayırlısı, aşkla,huzurla kullanman dileğiyle. Umarım gönlümüzce tüm çeyizimizbu arada 17 ekim benim doğum günüm
çok teşekkür ederim canım , şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyeyim ben de sanaşimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman belki o gün kutlama imkanım olmaz :) 17 ekim nişanım . kısmetse seneye ağustos ta düğünüm olacak.
çok teşekkür ederim, evet kesinlikle öyle hem de nasııııllllnotalı nevresim takımına bayıldım canım güzel günlerde kullan inşallah:) tek tek emek verılıyor çeyize :)
markafoniden almıştım, hatta ıvır zıvır diye tabir edilen çoğu şeyi markafoniden aldım. Tavsiye ederim ama altını çizmek gerekir ki sadece bildiğim markaları ordan aldım yoksa her fiyatı uygun olan markafoni ürünü güzel değil maalesefPembe krem 4lü baharatlıkları nereden aldınız çok hoş :)) ayrıca hepsi çok güzel güle güle kullanın
canm güle güle kullan inşallahay hadi bakalım hayırlısı, aşkla,huzurla kullanman dileğiyle. Umarım gönlümüzce tüm çeyizimizbu arada 17 ekim benim doğum günüm
siyah nevresim takımı annemin hediyesi fiyatını sordum ama hatırlamyor maalesef benim teyzelerimden gelen hediyelerle birlikte 7 çift kişilik nevresim takımım oldu, 3 takım da tek kişilik nevresim takımı. Hiç uyku seti almadım yıkaması zor diye onun yerine nevresim takımlarıma uyan baza etekleri aldım. 3 de çift kişilik ve tek kişilik pike takımlarım var. Düğünüm Allah nasip ederse 17 temmuzdacanm güle güle kullan inşallah
taç tan aldığın kırmızı siyah nevresim takımın fiyatı nedir??
kaç çift kişilik takımın ve kaç tek kişilik misafire takımın var öğrenmek istedm bilgi amaçlı :)
düğünün ne zaman canım
canm Kütahya dan kaça aldın yemek takımını günlük olan değilsiyah nevresim takımı annemin hediyesi fiyatını sordum ama hatırlamyor maalesef benim teyzelerimden gelen hediyelerle birlikte 7 çift kişilik nevresim takımım oldu, 3 takım da tek kişilik nevresim takımı. Hiç uyku seti almadım yıkaması zor diye onun yerine nevresim takımlarıma uyan baza etekleri aldım. 3 de çift kişilik ve tek kişilik pike takımlarım var. Düğünüm Allah nasip ederse 17 temmuzda
hayır çeyiz paketi olarak almadım sadece porselenlerini beğendiğim için yemek takımlarını kütahya porselenden aldım kütahyanın bizzat fabrikasından aldım 800 liraydı 12 kişilik yemek takımım. Ben bilecikte oturuyorum eskişehirin yanındaki minicik şehirdecanm Kütahya dan kaça aldın yemek takımını günlük olan değil
bir de çeyiz paketi şeklinde mi hangi şehirdesin