Elif Esin Gelin Oluyor :)

ElifEsinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
102
39
34
Öncelikle çeyiz alışverişim için forumdan edindiğim bilgilerin ne kadar önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Tavsiye edilen ya da beğenilmeyen markaları ön planıma aldım sayenizde, yaşasın forum arkadaşlığıAldıklarım için yorum yaparsanız çok mutlu olurum 2 çift kişilik pike takımı, 2 tek kişilik pike takımı aldım madame coco'dan yumuşacıklar çok beğendim gerçekten. Diğer nevresim takımları soleyden.İndirim varken denk gelmiştim. Her gün duş alan çift olduğumuz için erkek arkadaşıma da bana da yazlık pikeden üretilmiş bornoz seti madame coco'dan ve indirimde olduğu için sipariş verirken 2 tane papağanlı plaj havlusu aldım. Şimdilik bu kadar aldıklarım yolun başındayım malum, daha sonraki paylaşımlarda görüşmek üzere. Allah herkese sevdiğiyle bu tatlı telaşı yaşamayı nasip etsin

madam coco pike i english home pike mi karar vermedim canım tek kişilik alcam bende hayırlı olsun konun :)
çok teşekkür ederim evet bunlar english homedan olan pike takımları , madame cocodan olanları ilk önce yüklemiştim galiba yapamamışım sen yazınca farkettim onları da bi sonrakinde yüklerim artık

çok teşekkür ederim evet bunlar english homedan olan pike takımları , madame cocodan olanları ilk önce yüklemiştim galiba yapamamışım sen yazınca farkettim onları da bi sonrakinde yüklerim artık
isabete bak ben kendi açımdan karar vermedim hangisini alsam demiştim canımm ya sende yanlış yüklemişsin :))

Harikalar, güzel günlerde kullanın inşallah.
Bende çiçek desenli her şeye bayılıyorum.
Kahvaltı takımını çoook beğendim, fiyatı neydi acaba hatırlıyor musun?

Harikalar, güzel günlerde kullanın inşallah.
Bende çiçek desenli her şeye bayılıyorum.
Kahvaltı takımını çoook beğendim, fiyatı neydi acaba hatırlıyor musun?
çok teşekkür ederim canım . bernardo'da normalde 490 küsurdü indirimdeyken aldım 6 kişilik 250 liraya denk geldi ve indirim devam ediyor diye biliyorum. Özellikle çay fincanlarına bayıldım

çok teşekkür ederim canım . bernardo'da normalde 490 küsurdü indirimdeyken aldım 6 kişilik 250 liraya denk geldi ve indirim devam ediyor diye biliyorum. Özellikle çay fincanlarına bayıldım
Süpermiş valla iyi yakalamışsın indirimi tatlım, ben yakalasamda alamıyorum 1yıl var daha evlenmeme
Alıp koyacak yerim yok

aslında bu kez yaptığım alış veriş annemin deyimiyle ıvır zıvırlar ama o kadar pahalıya mal oldu ki. Gerçekten çeyiz hazırlığı çok zormuş ben sadece cam konusunda rengarenk seçim yaptım ve baharatlık konusunda arıcık desenlilere yer verdim. Genel anlamda açık mavi- açık pembe düşünüyorum mutfağımı. Hepimize kolay gelsin bu tatlı telaşta bayanlar

Benim de kahvaltı takımım aynı :) güle güle kullanalım inşallah insanın içini açıyor ben çok sevmiştim aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…