çok teşekkür ederim evet bunlar english homedan olan pike takımları , madame cocodan olanları ilk önce yüklemiştim galiba yapamamışım sen yazınca farkettim onları da bi sonrakinde yüklerim artıkmadam coco pike i english home pike mi karar vermedim canım tek kişilik alcam bende hayırlı olsun konun :)
isabete bak ben kendi açımdan karar vermedim hangisini alsam demiştim canımm ya sende yanlış yüklemişsin :))çok teşekkür ederim evet bunlar english homedan olan pike takımları , madame cocodan olanları ilk önce yüklemiştim galiba yapamamışım sen yazınca farkettim onları da bi sonrakinde yüklerim artık
çok teşekkür ederim canım . bernardo'da normalde 490 küsurdü indirimdeyken aldım 6 kişilik 250 liraya denk geldi ve indirim devam ediyor diye biliyorum. Özellikle çay fincanlarına bayıldımHarikalar, güzel günlerde kullanın inşallah.
Bende çiçek desenli her şeye bayılıyorum.
Kahvaltı takımını çoook beğendim, fiyatı neydi acaba hatırlıyor musun?
ay çok teşekkür ederim Allah hepimize nasip eder inşallahHepsi çok güzeller, sevdiceğinle birlikte aşkla kullanın
zevklerimiz aynı demek kikahvaltı takımımız aynı güle güle kullan herşey çok cici :)
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tavsiye ederim masa örtüsünün kumaş yapısı da çok güzelozellıkle masa ortusune bayıldım :) guzel gunlerde kullanın
amiiin çok sağolun hiç birimizin ağzının tadı bozulmasın inşallahÇok güzeller beğendiim. Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Süpermiş valla iyi yakalamışsın indirimi tatlım, ben yakalasamda alamıyorum 1yıl var daha evlenmemeçok teşekkür ederim canım . bernardo'da normalde 490 küsurdü indirimdeyken aldım 6 kişilik 250 liraya denk geldi ve indirim devam ediyor diye biliyorum. Özellikle çay fincanlarına bayıldım
seneye belki daha güzel modeller çıkar canım belli mi olurSüpermiş valla iyi yakalamışsın indirimi tatlım, ben yakalasamda alamıyorum 1yıl var daha evlenmeme
Alıp koyacak yerim yok
Aynen canım bende öyle düşünüyorum ama insan heves ediyor yaseneye belki daha güzel modeller çıkar canım belli mi olur
[Eki Görüntüle 1587348 Eki Görüntüle 1587349 Eki Görüntüle 1587350 Eki Görüntüle 1587351 Eki Görüntüle 1587353 Eki Görüntüle 1587354 Eki Görüntüle 1587355
seramik tencere takımım schafer'dan, mutfak tekstili english home'dan, kahvaltı takımı bernardo'dan. aslında maviyi fazla seven biri değilim ama vintage, çiçek deseni ve açık renklere ev dekorasyonunda ve kullanımda bayılıyorum