- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
Tamam canım gerekirse resim atarım inşallah bu ay olurPiki görmeden bırakma testi canım.Sor.ak istedgin birşey olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum.Gec yumurtluyor olabilirsin,bende tamntersi erken yumurtluyorum
Canım bence hergun değil 2 günde bir olsun sperm kalitesini etkiliyor yoksaMerhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık
Ben girdim vallaha,pik geçti bende dinlenmeye geçtimKızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Ben girdim vallaha,pik geçti bende dinlenmeye geçtim
Gergin bekleyişe girdim vallahi bunaldım ya nolacak diye
Teşekkür ederim cevabın için. Kesinlikle çok haklısın her ay aynı şeyleri yaşamak çok stresli.. ama dediğin gibi bekleyeceğiz güzel haberleri de yazarız buraya inşallahÇatlayan yumurta hazir yumurtadir,birleşme olduğu içinde sperm mutlaka canlıdır yani şansın yüksek arkadaşım gerisi rabbimin " OL" demesine kalıyor.Moralini yüksek tut,anlayabiliyorum seni.Bende 1 senedir uğraşıyorum 2.ye çok stresli bir dönem ama bekleyeceğiz mecburen
Ay canım benim çok cok geçmiş olsun,bukadar sıkıntıyı mutlulukla taclandir inşallah.Birlikte takip edelim başınız üstüneHerkese merhabalar. Beni de bu ay aranıza alın kızlar ilk defa ovulasyon testine başladım bu ay. Döndüm çok düzenli değil 31-32-33-34-35 gün gibi bazen daha da uzuyor. Bir kızım var 4 yaşında. Ağustos ayında polip ameliyatı oldum histereskopi ile. Geçen ay ilk defa denedik ve olmadı. Ayrıca ilk doğumdan sonra oluşan istmoselim de var maalesef. Bu topiği okuyunca heyecanlanıp sizinle birlikte takip etmek istedim. Umarım bu ay hepimiz çok güzel haberler alırız
Bende canım 2 Kutu folik asit içmiştim şimdi 3. Kutumu haftada iki gün alıyorum yanında da d vitamini. İlk gebeliğimde folik asite çok dikkat etmiştim gerçekten çok önemliD vitamini ve folik asit kullanıyorum, möllers balık yaginada başlayacağım.
Günaydın canım ben şuan beklemedeyim.Cift çizgiyi görüp degerlendirdim.14kasim ve civarı belli olur diye düşünüyorumGünaydın herkesee. Bi durum güncellemesi yapalım bugün kızlar. Kimler ovulasyon testine devam ediyor testlerinizi bi gönderin hepimiz birlikte bakalım motive olalım
Bende canım 2 Kutu folik asit içmiştim şimdi 3. Kutumu haftada iki gün alıyorum yanında da d vitamini. İlk gebeliğimde folik asite çok dikkat etmiştim gerçekten çok önemli
GünaydınGünaydın canım ben şuan beklemedeyim.Cift çizgiyi görüp degerlendirdim.14kasim ve civarı belli olur diye düşünüyorum
Sizler de durum nedir güzeller
merhaba evet daha yumurtlama olmamış.. Bence test yapmaya devam etmelisin döngülerin de uzunmuş Zaten geç yumurtluyor olabilirsinAnlaşılan bugün de yumurta yok test yapmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?