Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️
- Konu Sahibi Tugbaanne
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
Evet canim değerlendirdim inşallah olur 2 sene olduAynen 15.gun siliklesmis hayirlisi olsun hakkinizda 15.gunude degerlendirdinizmi
- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
- 78
Yapinca at fotoyu hergun ayni saatte yap cnmyarın nasıl çıkacak acaba merakla bekliyorum
Ayy insallah olur rabbim gonulunuzden gec3ni hayırlısını nasip etsinEvet canim değerlendirdim inşallah olur 2 sene oldu
adetin kacıncı günün desin canım ilk 10 günün içindeysen daha oluşmamış olabilir yapmaya devam etKızlarrr bugünde böyle sizce kaçtı mı yumurta
adetin 11.günündeyim aslında biteli 6 gün oldu
- 9 Eylül 2020
- 160
- 61
- 18
- 32
- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
- 73
BennnHu hu yokmu hamile kalamayan ben gibiiiii
- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
- 30 Ekim 2016
- 1.327
- 470
- 123
Bundan sonra sık ilişkiye gir canımKızlar ben ovulasyon testi ile yumurtlama gününü çatlama gününü hep değerlendirdim şimdi bitti acaba ilişkiye ara mi vermem gerekiyor adete kadar. Hep aklımi kurcalıyor bu bebek oluşmasını ya engelliyorsa sonraki ilişkiler diye
- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
Gerçekten mii neden peki daha sık girmem gerekiyorBundan sonra sık ilişkiye gir canım
- 30 Ekim 2016
- 1.327
- 470
- 123
Daha iyi doktorlar bile sık ilişki diyor hemde yumurtlamadan sonraGerçekten mii neden peki daha sık girmem gerekiyor
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Güzeller ben 18 Ekim'de regl olmuştum.3 gündür ovulasyon testi yapıyorum negatifti bugün yaptım renklenmisBı değişik oldum ya hele bı bakın ne diyor bu test.Daha koyulasirmi,heyecan yaptım bı fikir verin lütfen Hemen koyulasmis gibi ,silik olmuyormuydu ilk yapmalarda
Eklentiler
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Ayy öyle deme dur bekle,bende çok yaşadım bu hayal kırıklıklarını.Bende değerlendirdim yumurtlamamı inşallah olur pazar günü beklenen adet hayırlısı bi kaç gün önce dayanamayıp yapmıştım negatif çıktı