- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Merhaba. Eğer ilişkide tasarrufa gitme durumu düşünüyorsanız testte pozitif gördüğünüz gün 8-12 saat aralıkla iki test yapın. Eğer ikinci testte de T çizgisi çok koyuysa o akşamı değerlendirmeden ertesi sabah yine test yapın. Muhtemelen T çizgisi silikleşmeye başlayacaktır ve o günü değerlendirirsiniz.Merhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık
Evet döngümün uzun olması beni geriyor gerçekten. Bugün hafif akıntım başladı sanırım 2 güne pozitif testi görürümmerhaba evet daha yumurtlama olmamış.. Bence test yapmaya devam etmelisin döngülerin de uzunmuş Zaten geç yumurtluyor olabilirsin
Kizlar ben ayin 2si pik gordum 3te catlama oldu dun ve bugun sag kasik agrim var dun ovu yaptim ustteki dun alttaki bugunki koyulasiyor ben bidahami yumurtlayacagim acaba
Amin inşallah canmmayda iki kere yumurtlamak mümkün çok sık oluyor bu durum. Senin için de şansını yükselten bir durum olur ne güzel. Test yapmaya devam et ve pozitifi gördükten sonra değerlendir. İnşallah güzel haberler gelir senden de
Yarın da olabilir pazartesi de o kadarını bilemiyorum. Bugün benim de testim seninkiyle aynı koyulukta çıktı. İnşallah bende yarın ya da pazartesi tam pik görürüm beklemedeyimAmin inşallah canmmpazartesiye pik olurmu sence koyulugu nasil
Yaaa inşallah canimmYarın da olabilir pazartesi de o kadarını bilemiyorum. Bugün benim de testim seninkiyle aynı koyulukta çıktı. İnşallah bende yarın ya da pazartesi tam pik görürüm beklemedeyim
Bugunki testim en alttaki canm sende varmi koyulaşma bende hafif var pkosum yumurtalar buyumekte nazlaniyor zaten hep benimYarın da olabilir pazartesi de o kadarını bilemiyorum. Bugün benim de testim seninkiyle aynı koyulukta çıktı. İnşallah bende yarın ya da pazartesi tam pik görürüm beklemedeyim
Kaç günde bir adet oluyorsun bende bugün başladım ovulasyon testine adetimin 12.gunu henüz silik benimde belkide geç yumurtluyorsunSenin testin çok güzel koyulaşmış canım. Ama benim testler kafamı karıştırdı hiçbişey anlamadım ve yumurtlama akıntım geldi
Arkadaşlar bugün pikmi sizce
Evet canım dün pik olmuş. Bugünden itibaren 3 gün değerlendir mutlaka. Hayırlısı Allahtan güzel haberler gelir inşallah
Evet canım dün pik olmuş. Bugünden itibaren 3 gün değerlendir mutlaka. Hayırlısı Allahtan güzel haberler gelir inşallah
Evet canım 11 kasımda pik olmuş. Bu pik yumurtan çatladı demek değil çatlamak üzere demek oluyor. 24-36 saat sonra yumurtan döllenmeye hazır hale gelecek. Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir. Yerinde olsam 12-13-14 kasım değerlendirirdimYumurtam catlamismi anlamadım ben ya birde dün gece ilişki olmadi bugün olursa hamilelik şansım olurmu
Teşekkür ederim canım inşallah değerlendircezEvet canım 11 kasımda pik olmuş. Bu pik yumurtan çatladı demek değil çatlamak üzere demek oluyor. 24-36 saat sonra yumurtan döllenmeye hazır hale gelecek. Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir. Yerinde olsam 12-13-14 kasım değerlendirirdim
inşallah güzel haberler verirsinizArkadaşlar bugün pikmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?