Eylül ayında kürtaj oldum boş gebelik tiAyy öyle deme dur bekle,bende çok yaşadım bu hayal kırıklıklarını.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️
- Konu Sahibi Tugbaanne
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Eylül 2020
- 60
- 65
- 38
- 31
Kızlar ben de takip ediyorum bu ay yumurtlama ve çatlamayı gördüm şimdi regl bekliyorum daha doğrusu görmemeyi bekliyorum bu takipte bildiğim en önemli şey hergün yaptığınız saat aynı olsun ve de 1 saat öncesine kadar yeme içmeyi kesin, aynı gün yaptığım 2.test 1.den daha açık çıktı ve ertesi gün T çizgisini kopkoyu gördüm yani ben hormon miktarı azalır sanıyorken meğer artıyormuş ama 2.testin saati farklı ve yeme içmeye dikkat etmeden yaptığım için o gün yanılmıştım.
Çok konuştum farkındayım ama istikrarlı ve özenli olun yumurtlamayı göreceksiniz
Çok konuştum farkındayım ama istikrarlı ve özenli olun yumurtlamayı göreceksiniz
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
bence bugünü değerlendirin ya 2 güne kadar pik olur ya da geri silikleşir bnde öyle oluyoKIzlarrr fikirlerinize ihtiyacım var pic mi sizce bugün
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
tekrara grek yok sperm 48 saat canlı kalırbugünü değerlendirmiştik aslında öğlen gibi tekrarına gerek yoktur heralde dimiiiii yani o zaman düşük olup da şimdi yükselme Durumu olmuşmudur.Bir de yumurtlama zamanı ateşte hafif yükselme oluyor diyorlar ama bende yok ya o belirti
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Ifakat aynıyız biliyormusun,belirtilen günlerde testler pik sonra silik,bizde bugünü değerlendiremedik.Testte epey silikti zaten.Forumdaki bazı arkadaşlar yeterli görüyor,bazıları teste devam etmeyi tavsiye ediyor gün aşırı münasebet şeklinde.Bazi hanımlar ayda iki kere yumurtlayabiliyor diyeKızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı
Senin ilk gebelik telasinmi
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
28i kıpkırmızı oldu o günü ve ertesi günü değerlendirdim.28i kırmızı oldu ertesi gün silik bugünde silikti.Insallah kavusmuslardir yolcular.Takip edelim haberleselim mutlakaEvettt Allah nasip ederse ilk olacak inşallah Yaaa öle miiii beraber takip edelim o zaman haberleşelim mutlakaaa senin testler nasıldı benim dün pic oldu da bugünki de dünki kadar olmasada yine de koyu sayılır
benimde 29 kırmızıydı bugün bi tık daha açılmıştı rengi.Merak ettiğim şu mesela 27 sindeki değerlendirmenin 29 undaki yumurtlamaya bi faydası olur mu tabi 29 unuda değerlendirmiştik inşallahhh sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah kavuşmuşlardır yolcular seninde mi ilk hamilelik beklemen yoksa
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Ah benim oğlan 7 yaşında bende 31 yaşındayım canım geç kaldım ben ikinciye çok pişmanım.Sana tavsiyem arayı açma ,peşine 2 3 yaşındayken hemen bitane daha yap.Her yönden zor oluyor.
Bu arada 27 sinde degerlendirmenin 29 a faydası oluyor, çünkü spermler 2 3 gün canlı kalıyor.
Böylede görev gibi oluyo hiç çekici gelmiyo musabetler
Bu arada 27 sinde degerlendirmenin 29 a faydası oluyor, çünkü spermler 2 3 gün canlı kalıyor.
Böylede görev gibi oluyo hiç çekici gelmiyo musabetler
Herkese merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Regl döngüm 28 gün 14. Günde yumurtluyorum ortalama. Bu ay döngünün 10. Gününde test yaptım ve pik gördüm ertesi gün işe silikleşmişti çizgi.. İlişki de pik görünce o gün oldu. Sizce geç mi kaldık bu ay için. Öncesinde ilişki olmadı çünkü. Zaten pik gördükten sonra mı ilişkinin olması önemli kızlar yardımcı olur musunuz lütfen
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Merhaba canım pili gordugun gün ve sonraki 2 3 gün şans artıyor diyorlar.Oncesindede spermler canlı kalabildiği için şansı artıyor deniliyor.Ama bende aynı senin gibi pillki gördüğüm gün ve sonrasını değerlendirdim.Bende 28 günde 1 olurum 11.gununde piki gördüm bakalım ne olacakHerkese merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Regl döngüm 28 gün 14. Günde yumurtluyorum ortalama. Bu ay döngünün 10. Gününde test yaptım ve pik gördüm ertesi gün işe silikleşmişti çizgi.. İlişki de pik görünce o gün oldu. Sizce geç mi kaldık bu ay için. Öncesinde ilişki olmadı çünkü. Zaten pik gördükten sonra mı ilişkinin olması önemli kızlar yardımcı olur musunuz lütfen
Öncesinde yapmadığım için o gün piktir diye düşündüm bir de kasıklarım çok ağrımıştı zaten.. testten ertesi gün dayanamadım doktora gittim bir tane çatlamış folükülün var gibi dedi inşallah geç kalmamışızdır moralim çok bozukMerhaba canım pili gordugun gün ve sonraki 2 3 gün şans artıyor diyorlar.Oncesindede spermler canlı kalabildiği için şansı artıyor deniliyor.Ama bende aynı senin gibi pillki gördüğüm gün ve sonrasını değerlendirdim.Bende 28 günde 1 olurum 11.gununde piki gördüm bakalım ne olacak
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Tuğba sen piki gördünmu ben bu ay geç adet oldum ve adetimin 5.gunu adetimden 5 gün sonra basliycam bende testeÇatlayan yumurta hazir yumurtadir,birleşme olduğu içinde sperm mutlaka canlıdır yani şansın yüksek arkadaşım gerisi rabbimin " OL" demesine kalıyor.Moralini yüksek tut,anlayabiliyorum seni.Bende 1 senedir uğraşıyorum 2.ye çok stresli bir dönem ama bekleyeceğiz mecburen
- 29 Ocak 2020
- 66
- 22
- 8
- 35
Sesilya ben adet bitimi 2 gün sonra başladım.28 veya 26 günde 1 olurum.18 Ekim'de adet başlangıcı yumurtlama testini ilk defa kullandığım için ve yumurtlama donemimden emin olmadığım için bitiminden 2 gün sonra başladım.Iyiki erken başlamışım standart yumurtlama günlerinden erken yumurtladim.Ilk defa kullanıyorsan sende 5 gün falan geçirme arkadaşım.Erken başka.Tuğba sen piki gördünmu ben bu ay geç adet oldum ve adetimin 5.gunu adetimden 5 gün sonra basliycam bende teste
Ya bende adet biter bitmez deniyordum 2 aydır gün aşırı ilişki sonra sonlara doğru adete 10 15 gün kala ilişki istemiyordum hani belki tutmuştur diye ama galiba ben geç yumurtluyorum çünkü 30 bazen 35 gün buluyor adet olmam olmazsa Perşembe başlarım bende.hic kullanmadım ovulasyon bende bu aradaSesilya ben adet bitimi 2 gün sonra başladım.28 veya 26 günde 1 olurum.18 Ekim'de adet başlangıcı yumurtlama testini ilk defa kullandığım için ve yumurtlama donemimden emin olmadığım için bitiminden 2 gün sonra başladım.Iyiki erken başlamışım standart yumurtlama günlerinden erken yumurtladim.Ilk defa kullanıyorsan sende 5 gün falan geçirme arkadaşım.Erken başka.