• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovu testlerimi de yorumlar mısınız acaba pik olmuş mu 7 sinde bir de bugünden itibaren tekrar koyulaşmaya başladı ovularım IMG_20201112_162549.jpg

Galiba yumurtam catlamis arkadaşlar öğlen koyuydu şimdi yaptım siliklesmeye başlamış. Çok heyecanlandim 🤭

Eklentiler

• IMG_20201112_193151.jpg
    IMG_20201112_193151.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 69
Yol arkadaşlarım ne durumdasınız,ben adet olmamın akabinde bahsettiğim üzere doktora gittim ve pazartesi anestezili rahim filmi cekileceğim😕
Yapılan tahlillerde yumurtalık rezervime bakıldı,iyi durumda çıktılar 21.5 mm dedi.Suan reglimin son günleri,filmden sonra hemen gebe kalırsın diyor doktor ama Allah'a emanet 🌼

Yol arkadaşlarım ne durumdasınız,ben adet olmamın akabinde bahsettiğim üzere doktora gittim ve pazartesi anestezili rahim filmi cekileceğim😕
Yapılan tahlillerde yumurtalık rezervime bakıldı,iyi durumda çıktılar 21.5 mm dedi.Suan reglimin son günleri,filmden sonra hemen gebe kalırsın diyor doktor ama Allah'a emanet 🌼
İnşallah bu aya olur canım benimde yumurtlama günlerimdi bir kaç gündür değerlendirdik bakalım adet günümü bekliyorum şuan

Merhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Laboquik Marka Ovulasyon testimi aldım.
Hazırola geçtim.🙂
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.🌻
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.
Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyiş 🌼🌼 varmisiniz güzeller🦋
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım💙
Merhaba 4 aydır denıyoruz bu ay ovulasyon testı almak ıstedım sanırım bugun yumurtlama gunu gorseli bırakıyorum

Eklentiler

• 46E349AA-047D-48C2-8FA9-4DC526C5CF8E.png
    46E349AA-047D-48C2-8FA9-4DC526C5CF8E.png
    471,6 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Hazırola geçtim.🙂
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.🌻
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.
Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyiş 🌼🌼 varmisiniz güzeller🦋
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım💙
Evettt Allah nasip ederse ilk olacak inşallah 🙏🏻Yaaa öle miiii beraber takip edelim o zaman haberleşelim mutlakaaa senin testler nasıldı benim dün pic oldu da bugünki de dünki kadar olmasada yine de koyu sayılır🤭
Merhaba benimde sorum olucak sızce bugun yumurtlama olmusmu

Eklentiler

• EE174F26-A6E9-41E2-8455-2DBEF92D05F5.png
    EE174F26-A6E9-41E2-8455-2DBEF92D05F5.png
    471,6 KB · Görüntüleme: 75
Geçmiş olsun 💐 Allah en kısa zamanda muradınızı versin inşallah, hepimizin 🤲🏻

Merhaba. Ben yumurtlama olduğunu düşünmüyorum test yapmaya devam edin 🥰

Bu gece yarın ve sonraki günü mutlaka değerlendirin 🌹
Canım neden böyle oluyor acaba benim yumurtalarım büyümüyor olabilir mi bir koyulaşıyor bir açılıyor sonra tekrar koyulaşmaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım valla

Hazırola geçtim.🙂
Merhaba bende sızın gıbı 28 gunde bır adet goruyorum yumurtlamam bugun oldu yani adetim basladıktan 16 gun sonra normalde 14. Gun dusunuldugu ıcın sadece o günleri degerlendırırdık ovulasyon sayesınde ogrenmıs oldum gorselide bırakıyorum 😊

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba bende sızın gıbı 28 gunde bır adet goruyorum yumurtlamam bugun oldu yani adetim basladıktan 16 gun sonra normalde 14. Gun dusunuldugu ıcın sadece o günleri degerlendırırdık ovulasyon sayesınde ogrenmıs oldum gorselide bırakıyorum 😊
Ay canım benim haydi inşallah hayırlı haberlerini alırız değerlendir bu günleri

Ay canım benim haydi inşallah hayırlı haberlerini alırız değerlendir bu günleri
Cok tesekkur ederım allah ısteyen herkese versın ugraslarımızı bosa cıkarmasın bız dort aydır ıstıyorduk bu ay ovu denemek istedım eger baska bı problem yoksa gercekten ise yarıyor yumurtlamayı gosterıyor

Canim benim bu yolla hamile kalan çok arkadaş var.İnan 1 aydan fazla zamandır yüzlerce yorum okudum bilgi topladım.Eger erkekte veya hanımda bı problem yoksa doğru zamanlama ile hamile kalınıyor evvel Allah'ın izniyle.
Ben ilk ovu. denememde başarılı olamadım neden bilmiyorum.1 sene denedigimiz için hsg uygun gördü doktor.Bu ay hamile kalırsın dedi ama inşallah ne diyelim

Canim benim bu yolla hamile kalan çok arkadaş var.İnan 1 aydan fazla zamandır yüzlerce yorum okudum bilgi topladım.Eger erkekte veya hanımda bı problem yoksa doğru zamanlama ile hamile kalınıyor evvel Allah'ın izniyle.
Ben ilk ovu. denememde başarılı olamadım neden bilmiyorum.1 sene denedigimiz için hsg uygun gördü doktor.Bu ay hamile kalırsın dedi ama inşallah ne diyelim
Bi cok etken var aslında stres agrı kesıcı kullanımı bende mıgren var ınat gıbı ovulasyon donemınde tutardı ılac kullanırdım saglıklı beslenıp boyle seylere dıkkat edersek olucak ınsallah canım

Bi cok etken var aslında stres agrı kesıcı kullanımı bende mıgren var ınat gıbı ovulasyon donemınde tutardı ılac kullanırdım saglıklı beslenıp boyle seylere dıkkat edersek olucak ınsallah canım
Hsg den sonraki ay hamile kalanları cok duydum ınsallah sızınde olur kafanıza takmayın allah hayırlı zamanda hazırlısını versin🥰

Back