• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce yumurtlamadan sonra bu koyuluk normal mi yoksa daha silik mi devam etmesi gerekr adete 10gün var

Eklentiler

• IMG_20210403_160221.jpg
    IMG_20210403_160221.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 80
18-19-20-21-22. Günler yaptım 20. Gün tam pik ertesi gün silikleşmeye başladı 17-22 arası tüm günleri değerlendirdik bu arada inofolic şase kullandım 1ay
Canim sen yumurtlama gördükten sinra teste devam ettin mi veya ara verip tekrar yaptin mi acaba regl gunune dogru

merhaba siz hangi günleri değerlendirdiniz aceba pik öncesi sonrası günlerde
Merhaba. Benim şöyle oldu,
Pikten 2 gün önce birliktelik olmuştu zaten. Pik günü sabah oldu ama ben bilmiyordum pik olduğunu test yapınca akşam tekrar değerlendirdim.
Bir gün ara ve çatlama günü tekrar değerlendirdim canım. Yarım saat yattım kalkmadım.
Eşinde sperm sorunu yoksa istiyorsan 3 günü de değerlendir. Ben pik günü 2 kere olduğu için ertesi günü boş geçtim.
Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh😊🙏🤗😍

Piki gorursek ard arda 2 gun 2 gunu de mi degerlendirmek gerek ve siliklesincede mi degerlendrcez 3 gun ard arda sperm kalitesi dusmez mi ? Bide bn bi yerde okumustum 72 saat oncesine kadar birliktelik yasanmamissa 72 saat sinraki ilk spermler ölü oluyomus bu dogru mu?
Spermin beklemesi iyi değil diye duymuştum. En az 3 günde 1 ilişki olmalı. Kalitesi düşüyormuş. Ben pik gördügüm gün sabah ve akşam değerlendirdim bir gün ara ve çatlama değerlendirdim. Çok şükür tuttu canım. Önemli olan pik ve çatlamayı değerlendir. Silikleştiğini gördüğünde çatlamış demektir. Çatlamayı 1 gün değerlendirsen de olur bence.
Tabiki çok sık olması da iyi değil ama sperm sorunu yoksa değerlendirilebilir isteğe bağlı diye düşünüyorum🙏😊😇

Yumurtlama dan sonra silik çıkması çatlama demek çatlayan günü de değerlendirin
Teşekkür ederim cevabınız için benim tam pik olmadan silikleşti testim fotolarını ekliycem size çatlama oldu diye düşünüyordum ama tekrar böyle koyulaşması normal mi onu bilemedim yada bana mı koyu geliyor
Bu arada 30yumurtlama 31 çatlama olarak düşünmüştüm

Eklentiler

• IMG_20210401_145927.jpg
    IMG_20210401_145927.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20210331_142626.jpg
    IMG_20210331_142626.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20210330_150352.jpg
    IMG_20210330_150352.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 87
Teşekkür ederim cevabınız için benim tam pik olmadan silikleşti testim fotolarını ekliycem size çatlama oldu diye düşünüyordum ama tekrar böyle koyulaşması normal mi onu bilemedim yada bana mı koyu geliyor
Buda bugünün

Eklentiler

• IMG_20210403_155910.jpg
    IMG_20210403_155910.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba. Benim şöyle oldu,
Pikten 2 gün önce birliktelik olmuştu zaten. Pik günü sabah oldu ama ben bilmiyordum pik olduğunu test yapınca akşam tekrar değerlendirdim.
Bir gün ara ve çatlama günü tekrar değerlendirdim canım. Yarım saat yattım kalkmadım.
Eşinde sperm sorunu yoksa istiyorsan 3 günü de değerlendir. Ben pik günü 2 kere olduğu için ertesi günü boş geçtim.
Rabbim gönlüne göre versin inşallahhh😊🙏🤗😍
Teşekkür ederim ilginiz için. Benım pazartesi bitti reglim 1 gün ilişki 1 gün boş gidiyoruz sanırım yarın ya da pazartesi pik olacak pik olduğu gün ve sonrası 4 günü hergün değerlendircem nasip artık. ekte bugunün ovulasyon testi var

Eklentiler

• IMG_20210403_133122.jpg
    IMG_20210403_133122.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 83
merhabaaaa

biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ♥️
Bende ebru hanimla iletisime gectim bu ay ovulasyon testiyle denedik bakalim 3 gunu degerlendirmemizi soyledi bakalim simdi beklemedeyim 31 martta yumurta olusmus dedi 1 nisandada catlamis artık test yapmana gerek yok dedi bu bekleyiste cok zor bugun tekrar dayanamadim ovulasyon testini tekrar yaptım c cizgisi kadar koyu degil ama nerdeyse yakın kırmızılıkta aklım karıştı iyice 🙄

Teşekkür ederim ilginiz için. Benım pazartesi bitti reglim 1 gün ilişki 1 gün boş gidiyoruz sanırım yarın ya da pazartesi pik olacak pik olduğu gün ve sonrası 4 günü hergün değerlendircem nasip artık. ekte bugunün ovulasyon testi var
Rica ederim 💓 pik e kadar 1 gün ilişki 2 gün arada olabilir önemli olan haftada en az 3 gün birliktelikmiş🙏 inşallah çok güzel koyulaştıgını görürsün bazen geç yumurtlamada olur telaş yapma ben adetimin 19. Günü yumurtlama gördüm 1 hafta geç yani. Ama tuttu Raabiim sağlıkla versin hepimize inşallah🌸🤗
Hayırlı haberlerini bekliyoruz💝💓🙏

Rica ederim 💓 pik e kadar 1 gün ilişki 2 gün arada olabilir önemli olan haftada en az 3 gün birliktelikmiş🙏 inşallah çok güzel koyulaştıgını görürsün bazen geç yumurtlamada olur telaş yapma ben adetimin 19. Günü yumurtlama gördüm 1 hafta geç yani. Ama tuttu Raabiim sağlıkla versin hepimize inşallah🌸🤗
Bende ilk hamileliğimde geç yumurtladım reglim 3 gun gecikince öğrendim. Bunu 3 aydır takıp ediyorum 10 ila 13.gün arası pik yakalıyorum inşallah bu ay bayram hediyemşzi alırız oğlum 5 yaşına girecek çok istiyor kardeş gecen sene istiyorduk pandemı olunca erteledik. Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi

Bunlar yumurtlama ve çatlama örnekleri. Sizinki de benziyor. Umarım doğru günler değerlendirmişsinizdir

Eklentiler

• F80D2915-22BE-44E6-8543-C236C2FE697D.png
    F80D2915-22BE-44E6-8543-C236C2FE697D.png
    847,2 KB · Görüntüleme: 88
  • C29ABD4F-9619-4F33-A83B-76CDF499F3C0.png
    C29ABD4F-9619-4F33-A83B-76CDF499F3C0.png
    739,1 KB · Görüntüleme: 83
Spermin beklemesi iyi değil diye duymuştum. En az 3 günde 1 ilişki olmalı. Kalitesi düşüyormuş. Ben pik gördügüm gün sabah ve akşam değerlendirdim bir gün ara ve çatlama değerlendirdim. Çok şükür tuttu canım. Önemli olan pik ve çatlamayı değerlendir. Silikleştiğini gördüğünde çatlamış demektir. Çatlamayı 1 gün değerlendirsen de olur bence.
Tabiki çok sık olması da iyi değil ama sperm sorunu yoksa değerlendirilebilir isteğe bağlı diye düşünüyorum🙏😊😇
Pik yumurtlama mi oluyo catlama mi bu konularda hic bilgim yok 2 cizgide 2 gun koyu olursa degerlendiriyim ertesi catlama olursa o gundemi degerlendireyim ? Yada adet bitiminden itibaren gun asiri degerlendirsem yinede tutar mi ?

Pik yumurtlama mi oluyo catlama mi bu konularda hic bilgim yok 2 cizgide 2 gun koyu olursa degerlendiriyim ertesi catlama olursa o gundemi degerlendireyim ? Yada adet bitiminden itibaren gun asiri degerlendirsem yinede tutar mi ?
Hem yumurtlama hem çatlama gününü mutlaka değerlendirin.
Adet bitiminden itibaren 2 günde 1 tabii ki daha garanti ama yumurtlama ve çatlamada üstüste 2 günü değerlendirebilirsiniz. Doktorum o şekilde gün planlamıştı

Valla tutar veya tutmaz demek bizim haddimize değil tabiki ama benim destek aldığım kadın tarafından öğrendiği iki koyu çizgi görünce değerlendirilecek sonra t çizgisi silikleşince tekrar değerlendirilecek

Testlerimi attım sabah yumurtlama gördüm akşamki testi de attım. Cuma gecesi bugun sabah ilişki oldu yarın ve sonraki gunler de ilişki olmalı değilmi

Eklentiler

• IMG_20210404_174010.jpg
    IMG_20210404_174010.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20210404_105858.jpg
    IMG_20210404_105858.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 93
Testlerimi attım sabah yumurtlama gördüm akşamki testi de attım. Cuma gecesi bugun sabah ilişki oldu yarın ve sonraki gunler de ilişki olmalı değilmi
Yumurtlamadan sonra tekrar test yapın t çizgisinin rengi soluklaşıncaya kadar günlük test yapmaya devam edin soluklaşana kadar ilişki olacak birde soluklaştığı gün olacak

Bende ilk hamileliğimde geç yumurtladım reglim 3 gun gecikince öğrendim. Bunu 3 aydır takıp ediyorum 10 ila 13.gün arası pik yakalıyorum inşallah bu ay bayram hediyemşzi alırız oğlum 5 yaşına girecek çok istiyor kardeş gecen sene istiyorduk pandemı olunca erteledik. Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi
İnşallah Rabbim hayırlı zamanda oğlunuzu ve sizi sevindirsin 😍😇🤗💝Rabbim isteyen herkese yaşatsın bize de inşallahh 💝😇🤗

Back