Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de takip ediyorum bu ay yumurtlama ve çatlamayı gördüm şimdi regl bekliyorum daha doğrusu görmemeyi bekliyorum bu takipte bildiğim en önemli şey hergün yaptığınız saat aynı olsun ve de 1 saat öncesine kadar yeme içmeyi kesin, aynı gün yaptığım 2.test 1.den daha açık çıktı ve ertesi gün T çizgisini kopkoyu gördüm yani ben hormon miktarı azalır sanıyorken meğer artıyormuş ama 2.testin saati farklı ve yeme içmeye dikkat etmeden yaptığım için o gün yanılmıştım.
Çok konuştum farkındayım ama istikrarlı ve özenli olun yumurtlamayı göreceksiniz

KIzlarrr fikirlerinize ihtiyacım var pic mi sizce bugün

Eklentiler

• 12CC1FD3-A652-45EA-A049-763DBE7F99C2.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 112
bugünü değerlendirmiştik aslında öğlen gibi tekrarına gerek yoktur heralde dimiiiii yani o zaman düşük olup da şimdi yükselme Durumu olmuşmudur.Bir de yumurtlama zamanı ateşte hafif yükselme oluyor diyorlar ama bende yok ya o belirti

tekrara grek yok sperm 48 saat canlı kalır

Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı

Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı
Ifakat aynıyız biliyormusun,belirtilen günlerde testler pik sonra silik,bizde bugünü değerlendiremedik.Testte epey silikti zaten.Forumdaki bazı arkadaşlar yeterli görüyor,bazıları teste devam etmeyi tavsiye ediyor gün aşırı münasebet şeklinde.Bazi hanımlar ayda iki kere yumurtlayabiliyor diye
Senin ilk gebelik telasinmi

Evettt Allah nasip ederse ilk olacak inşallah Yaaa öle miiii beraber takip edelim o zaman haberleşelim mutlakaaa senin testler nasıldı benim dün pic oldu da bugünki de dünki kadar olmasada yine de koyu sayılır

Evettt Allah nasip ederse ilk olacak inşallah Yaaa öle miiii beraber takip edelim o zaman haberleşelim mutlakaaa senin testler nasıldı benim dün pic oldu da bugünki de dünki kadar olmasada yine de koyu sayılır
28i kıpkırmızı oldu o günü ve ertesi günü değerlendirdim.28i kırmızı oldu ertesi gün silik bugünde silikti.Insallah kavusmuslardir yolcular.Takip edelim haberleselim mutlaka

benimde 29 kırmızıydı bugün bi tık daha açılmıştı rengi.Merak ettiğim şu mesela 27 sindeki değerlendirmenin 29 undaki yumurtlamaya bi faydası olur mu tabi 29 unuda değerlendirmiştik inşallahhh sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah kavuşmuşlardır yolcular seninde mi ilk hamilelik beklemen yoksa

Ah benim oğlan 7 yaşında bende 31 yaşındayım canım geç kaldım ben ikinciye çok pişmanım.Sana tavsiyem arayı açma ,peşine 2 3 yaşındayken hemen bitane daha yap.Her yönden zor oluyor.
Bu arada 27 sinde degerlendirmenin 29 a faydası oluyor, çünkü spermler 2 3 gün canlı kalıyor.
Böylede görev gibi oluyo hiç çekici gelmiyo musabetler

Herkese merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Regl döngüm 28 gün 14. Günde yumurtluyorum ortalama. Bu ay döngünün 10. Gününde test yaptım ve pik gördüm ertesi gün işe silikleşmişti çizgi.. İlişki de pik görünce o gün oldu. Sizce geç mi kaldık bu ay için. Öncesinde ilişki olmadı çünkü. Zaten pik gördükten sonra mı ilişkinin olması önemli kızlar yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba canım pili gordugun gün ve sonraki 2 3 gün şans artıyor diyorlar.Oncesindede spermler canlı kalabildiği için şansı artıyor deniliyor.Ama bende aynı senin gibi pillki gördüğüm gün ve sonrasını değerlendirdim.Bende 28 günde 1 olurum 11.gununde piki gördüm bakalım ne olacak

Öncesinde yapmadığım için o gün piktir diye düşündüm bir de kasıklarım çok ağrımıştı zaten.. testten ertesi gün dayanamadım doktora gittim bir tane çatlamış folükülün var gibi dedi inşallah geç kalmamışızdır moralim çok bozuk

Çatlayan yumurta hazir yumurtadir,birleşme olduğu içinde sperm mutlaka canlıdır yani şansın yüksek arkadaşım gerisi rabbimin " OL" demesine kalıyor.Moralini yüksek tut,anlayabiliyorum seni.Bende 1 senedir uğraşıyorum 2.ye çok stresli bir dönem ama bekleyeceğiz mecburen

Tuğba sen piki gördünmu ben bu ay geç adet oldum ve adetimin 5.gunu adetimden 5 gün sonra basliycam bende teste

Tuğba sen piki gördünmu ben bu ay geç adet oldum ve adetimin 5.gunu adetimden 5 gün sonra basliycam bende teste
Sesilya ben adet bitimi 2 gün sonra başladım.28 veya 26 günde 1 olurum.18 Ekim'de adet başlangıcı yumurtlama testini ilk defa kullandığım için ve yumurtlama donemimden emin olmadığım için bitiminden 2 gün sonra başladım.Iyiki erken başlamışım standart yumurtlama günlerinden erken yumurtladim.Ilk defa kullanıyorsan sende 5 gün falan geçirme arkadaşım.Erken başka.

Ya bende adet biter bitmez deniyordum 2 aydır gün aşırı ilişki sonra sonlara doğru adete 10 15 gün kala ilişki istemiyordum hani belki tutmuştur diye ama galiba ben geç yumurtluyorum çünkü 30 bazen 35 gün buluyor adet olmam olmazsa Perşembe başlarım bende.hic kullanmadım ovulasyon bende bu arada

Piki görmeden bırakma testi canım.Sor.ak istedgin birşey olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum.Gec yumurtluyor olabilirsin,bende tamntersi erken yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…