• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık

Merhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık
Canım bence hergun değil 2 günde bir olsun sperm kalitesini etkiliyor yoksa

Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Ben girdim vallaha,pik geçti bende dinlenmeye geçtim😂
Gergin bekleyişe girdim vallahi bunaldım ya nolacak diye

Kizlar merhaba dun gece 1de (ikinci resim) pik gordum bugun akşam 11de tekrar yaptim hala pik gibi ve cok fazla agrim akintim var simdiye siliklesmesi gerekmezmiydi😐 E ebrulim38 Tugbaanne Tugbaanne

Eklentiler

• IMG_20201103_000143.jpg
    IMG_20201103_000143.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20201102_111125.jpg
    IMG_20201102_111125.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 61
Buda bu sabah 10da yaptiğim test en koyuyu gordugum

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-03-00-05-36-522_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-03-00-05-36-522_com.android.chrome.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 76
Çatlayan yumurta hazir yumurtadir,birleşme olduğu içinde sperm mutlaka canlıdır yani şansın yüksek arkadaşım gerisi rabbimin " OL" demesine kalıyor.Moralini yüksek tut,anlayabiliyorum seni.Bende 1 senedir uğraşıyorum 2.ye çok stresli bir dönem ama bekleyeceğiz mecburen
Teşekkür ederim cevabın için. Kesinlikle çok haklısın her ay aynı şeyleri yaşamak çok stresli.. ama dediğin gibi bekleyeceğiz güzel haberleri de yazarız buraya inşallah🌸🙏🏻Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Herkese merhabalar. Beni de bu ay aranıza alın kızlar ilk defa ovulasyon testine başladım bu ay. Döndüm çok düzenli değil 31-32-33-34-35 gün gibi bazen daha da uzuyor. Bir kızım var 4 yaşında. Ağustos ayında polip ameliyatı oldum histereskopi ile. Geçen ay ilk defa denedik ve olmadı. Ayrıca ilk doğumdan sonra oluşan istmoselim de var maalesef. Bu topiği okuyunca heyecanlanıp sizinle birlikte takip etmek istedim. Umarım bu ay hepimiz çok güzel haberler alırız :dua::KK200:

Herkese merhabalar. Beni de bu ay aranıza alın kızlar ilk defa ovulasyon testine başladım bu ay. Döndüm çok düzenli değil 31-32-33-34-35 gün gibi bazen daha da uzuyor. Bir kızım var 4 yaşında. Ağustos ayında polip ameliyatı oldum histereskopi ile. Geçen ay ilk defa denedik ve olmadı. Ayrıca ilk doğumdan sonra oluşan istmoselim de var maalesef. Bu topiği okuyunca heyecanlanıp sizinle birlikte takip etmek istedim. Umarım bu ay hepimiz çok güzel haberler alırız :dua::KK200:
Ay canım benim çok cok geçmiş olsun,bukadar sıkıntıyı mutlulukla taclandir inşallah.Birlikte takip edelim başınız üstüne 🌻🌼
Benim beklenen adet tarihi 14 Kasım😅😅
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testini bakalım ne olacak yaa büyük heyecan bu.Oglum 7 yaşında,artık zamanı geldi geçiyor

İnşallah senin güzel haberlerini yakın zamanda alırız az kalmış :) benim döngüm uzun olduğu için bugün sat itibariyle 14. Günüm ama henüz yumurtlama yok gün gün test ile takip ediyorum. Aralık ayında hepimizin hamile olmasını diliyorum çünkü bu testler falan çok stresli şeylermiş ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamamıştım :KK51:

D vitamini ve folik asit kullanıyorum, möllers balık yaginada başlayacağım.

Günaydın herkesee. Bi durum güncellemesi yapalım bugün kızlar. Kimler ovulasyon testine devam ediyor testlerinizi bi gönderin hepimiz birlikte bakalım motive olalım :KK9:
D vitamini ve folik asit kullanıyorum, möllers balık yaginada başlayacağım.
Bende canım 2 Kutu folik asit içmiştim şimdi 3. Kutumu haftada iki gün alıyorum yanında da d vitamini. İlk gebeliğimde folik asite çok dikkat etmiştim gerçekten çok önemli

Günaydın herkesee. Bi durum güncellemesi yapalım bugün kızlar. Kimler ovulasyon testine devam ediyor testlerinizi bi gönderin hepimiz birlikte bakalım motive olalım :KK9:

Bende canım 2 Kutu folik asit içmiştim şimdi 3. Kutumu haftada iki gün alıyorum yanında da d vitamini. İlk gebeliğimde folik asite çok dikkat etmiştim gerçekten çok önemli
Günaydın canım ben şuan beklemedeyim.Cift çizgiyi görüp degerlendirdim.14kasim ve civarı belli olur diye düşünüyorum
Sizler de durum nedir güzeller 🦋

Günaydın canım ben şuan beklemedeyim.Cift çizgiyi görüp degerlendirdim.14kasim ve civarı belli olur diye düşünüyorum
Sizler de durum nedir güzeller 🦋
Günaydın 🌸benim de bat 18 kasım.. bi kaç gün kala testleri yapmaya başlarım.. güzel haberleri veririz inşallah 🙏🏻

1 saat sonra bugün ki ovulasyon testimi yapıp hepsini birlikte çekip yükleyeceğim buraya. Bakalım hala yumurtlamıyor muyum bugün 15. Günüm :işsiz:
bat 27 kasım

Anlaşılan bugün de yumurta yok test yapmaya devam

Eklentiler

• A37FB7AA-CBC5-4A7E-BC6C-4AEAE56DE589.jpeg
    A37FB7AA-CBC5-4A7E-BC6C-4AEAE56DE589.jpeg
    159,6 KB · Görüntüleme: 87
Back