• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim bu yolla hamile kalan çok arkadaş var.İnan 1 aydan fazla zamandır yüzlerce yorum okudum bilgi topladım.Eger erkekte veya hanımda bı problem yoksa doğru zamanlama ile hamile kalınıyor evvel Allah'ın izniyle.
Ben ilk ovu. denememde başarılı olamadım neden bilmiyorum.1 sene denedigimiz için hsg uygun gördü doktor.Bu ay hamile kalırsın dedi ama inşallah ne diyelim
Canım benim inşallah doktorunun da dediği gibi hsg sonrası tez zamanda hamile kalırsın inşallah ♥️🙏🏻

İnşallahhhh Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ama test dedikleri gibi çok koyu değil buna rağmen çatlamış olabilir mi yoksa bana mı öyle geliyor acaba bir de adetim biteli 5 gündür oldu bu kadar çabuk olur mu acaba yumurtlama.Aylardır takvim programlarına göre deniyordum adetim düzenli diye ki ondada çok dikkat ettiğim söylenemez ilk defa bu testlerle deniyorum ama pek de bilgim yok açıkçası🤷‍♀️
28 gunde bır regli oluyorum 14 gunde beklemen yumurtlama 16 da oldu programlar tamamen dogru gunu tabıkı bulamıyor ıkı cızgının aynı koyulukta hatta kontrol cızgısınden daha koyu olması gerekıyor bız bı kac aydır denıyorduk bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya basladım yumurtlamayı catlamayı cok net gordum gorseli bırakıyorum

Eklentiler

• C0056738-1C94-4A2D-AABA-FFA523A47505.jpeg
    C0056738-1C94-4A2D-AABA-FFA523A47505.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben rahim filmi sonrası hamileyim.Simdide beta düşükmü diye korkuyorum sat 9 Kasım.Beta dün bakıldı 183🤔

Merhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Laboquik Marka Ovulasyon testimi aldım.
Hazırola geçtim.🙂
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.🌻
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.
Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyiş 🌼🌼 varmisiniz güzeller🦋
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım💙
Maşallah deneyerek hemencecik olmuş rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ben geçen ay denedim olmadı maalesef darısı başıma diyeyim umarım bu ay tutar çok istiyorum :))

Canım silik çıktıysa henüz başlamadı demekki ,yapmaya devam et koyulasacaktir.Benim leke geliyor halen o yüzden başlayamadim,yarın başlarım diye umuyorum
Ay ne güzel takiple hemen kalmışsınız inşallah benimki de bu ay tutar geçen ay olmamıştı :)

Merhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık
Merhaba hamile kalabildiniz mi?

Merhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Laboquik Marka Ovulasyon testimi aldım.
Hazırola geçtim.🙂
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.🌻
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.

Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyiş 🌼🌼 varmisiniz güzeller🦋
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım💙
Merhaba cinsiyetiniz ne oldu

Back