• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik yumurtlama mi oluyo catlama mi bu konularda hic bilgim yok 2 cizgide 2 gun koyu olursa degerlendiriyim ertesi catlama olursa o gundemi degerlendireyim ? Yada adet bitiminden itibaren gun asiri degerlendirsem yinede tutar mi ?
Pik dediğimiz iki koyu çizgi yada test çizgisinin daha koyu olması demek canım. Çift çizgi gördügün zaman değerlendir ve teste devam et tekrar silikleşince çatlamış demektir. Çatlama dan sonra da 2 gün ilişkiye devam et 14 gün sonra gebelik testi yap diyorlar.. Ama sadece 2 günde bir ilişkide olsa muhtemelen yumurtlama ve çatlamaya denk gelir. Düzenli ilişki olması önemli❤🤗 inşallah tutar bebişin 🤗😊😊😇

Kuzum ben yeni gördüm kusura bakma. İnşallah değerlendirmişsindir. Teste devam ettin mi ne zman silikleşti.
Çok güzel😍😇
yumurtlama bu inşallah tutarr bebişinnn gelirrr🤗😍💝
Testlerimi attım sabah yumurtlama gördüm akşamki testi de attım. Cuma gecesi bugun sabah ilişki oldu yarın ve sonraki gunler de ilişki olmalı değilmi

Pik dediğimiz iki koyu çizgi yada test çizgisinin daha koyu olması demek canım. Çift çizgi gördügün zaman değerlendir ve teste devam et tekrar silikleşince çatlamış demektir. Çatlama dan sonra da 2 gün ilişkiye devam et 14 gün sonra gebelik testi yap diyorlar.. Ama sadece 2 günde bir ilişkide olsa muhtemelen yumurtlama ve çatlamaya denk gelir. Düzenli ilişki olması önemli❤🤗 inşallah tutar bebişin 🤗😊😊😇
Guzel dualariniz icin cok t.ederim , ins herkesin gonlune gore olur 🥰🥰🥰

İnşallah Rabbim hayırlı zamanda oğlunuzu ve sizi sevindirsin 😍😇🤗💝Rabbim isteyen herkese yaşatsın bize de inşallahh 💝😇🤗
Test takibim bu şekilde. Akşam son ilişki artık yıldım 🙈4 Nisan yumurtlama 5 Nisan çatlama görünüyor yarın da ilişki olmalımı aceba 😳🤔inşallah tutar bu ay

Eklentiler

• IMG_20210406_111736.jpg
    IMG_20210406_111736.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 153
Test takibim bu şekilde. Akşam son ilişki artık yıldım 🙈4 Nisan yumurtlama 5 Nisan çatlama görünüyor yarın da ilişki olmalımı aceba 😳🤔inşallah tutar bu ay
Ohhh ohhh maşallahhh çatlamıştaa 😍😇 kendim gibi sevindim gerçekten Rabbim nasip etsin inşallahh😍😇 bu akiamı da değerlendir garanti olsun sonrası keyfine kalmış bence ben sadece yumurtlama ve çatlama günü 3 gün değerlndirmiştim🤗😇❤ ayyy haberlerini bekliyorum inşallahhh hayırlısıylaa😇🤗🙏🙏🙏

Ohhh ohhh maşallahhh çatlamıştaa 😍😇 kendim gibi sevindim gerçekten Rabbim nasip etsin inşallahh😍😇 bu akiamı da değerlendir garanti olsun sonrası keyfine kalmış bence ben sadece yumurtlama ve çatlama günü 3 gün değerlndirmiştim🤗😇❤ ayyy haberlerini bekliyorum inşallahhh hayırlısıylaa😇🤗🙏🙏🙏
Çok tesekkürler 🥰sizede sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Öğrenince haber veririm İnşaAllah 🥰

Çok tesekkürler 🥰sizede sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Öğrenince haber veririm İnşaAllah 🥰
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh 😍😇🙏

Benimde düzensiz sizin gibi çok geç oluyorum bende ilk defa ovülasyona başladım ben 10. gün başladım 19. gün oldu hala yumurtlamayı göremedim 12. gün başlayın bence geç yumurtluyoruz sanırım biz
Merhaba bu testinizde yumurtlamayı kaçıncı gün görebildiniz acaba? Ben de geç yumurtluyorum sanırım adet bitiminin 24. günündeyim hala göremedim. Merak ettim sizin durumunuzu

Merhaba bu testinizde yumurtlamayı kaçıncı gün görebildiniz acaba? Ben de geç yumurtluyorum sanırım adet bitiminin 24. günündeyim hala göremedim. Merak ettim sizin durumunuzu
Ben 16. Günde gördüm. Uzmandan aldığım bilgiye göre her kadın her ay yumurtlamazmış o yüzden bu ay görmeyecek bilirsiniz. Yeteri olgunluğa gelmeden çatlarmış. 2 ay üst üste görmezseniz doktora başvurunuz

Mrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size fo
Evet 9. Gün pozitif görünüyor o günü ve sonrasını değerlendirin üst üstte silikleşsene kadar devam

merhabaaaa

biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ♥️
Bende iki negatif aşılamam var. Regl.oldum ovulasyon deniycem tekrar, öncesinde çok.kez denedim.ama nasip.belki şimdi olur 🤩💕
Kolay gelsin hepimize

Back