- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Merhaba. Eğer ilişkide tasarrufa gitme durumu düşünüyorsanız testte pozitif gördüğünüz gün 8-12 saat aralıkla iki test yapın. Eğer ikinci testte de T çizgisi çok koyuysa o akşamı değerlendirmeden ertesi sabah yine test yapın. Muhtemelen T çizgisi silikleşmeye başlayacaktır ve o günü değerlendirirsiniz.Merhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık
Evet döngümün uzun olması beni geriyor gerçekten. Bugün hafif akıntım başladı sanırım 2 güne pozitif testi görürümmerhaba evet daha yumurtlama olmamış.. Bence test yapmaya devam etmelisin döngülerin de uzunmuş Zaten geç yumurtluyor olabilirsin