• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende 2 aydın ovulasyon testi yapıyorum bu ay 3.ayım olacak eşimde sperm azlığı olduğu için günü kaçırmak istemiyorum. 2 aydır 14.gün pozitifi görüp 14-15.günleri değerlendirdik. Fakat şöyle bir şey var pozitifi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum. Yani 2 gün fark oluşuyor. Mantık hesabıma göre pozitifi gördükten 24 saat sonra çatlıyor ve yumurtam 24 saat yaşıyor. Bende bu ay pozitifi gördükten 24 saat sonra beraberlik yapmayı düşünüyorum. Sperm azlığı olduğu için Çatladıktan 1 gün önce başladığım için sperm kavuşamıyor üst üstede yapınca iyice sayı azalıyor sanırım . Sizce doğru mu yaptığım ? Kafam çok karışık
Merhaba. Eğer ilişkide tasarrufa gitme durumu düşünüyorsanız testte pozitif gördüğünüz gün 8-12 saat aralıkla iki test yapın. Eğer ikinci testte de T çizgisi çok koyuysa o akşamı değerlendirmeden ertesi sabah yine test yapın. Muhtemelen T çizgisi silikleşmeye başlayacaktır ve o günü değerlendirirsiniz.
merhaba evet daha yumurtlama olmamış.. Bence test yapmaya devam etmelisin döngülerin de uzunmuş Zaten geç yumurtluyor olabilirsin 🌸
Evet döngümün uzun olması beni geriyor gerçekten. Bugün hafif akıntım başladı sanırım 2 güne pozitif testi görürüm

Bende pzt basliycam ovulasyon testine bakalım nasıl olcak çok heyecanlıyım 🤭Adet tarihini bekleyen arkadaşlar inşallah mutlu haberleriniz aliriz

Kizlar ben ayin 2si pik gordum 3te catlama oldu dun ve bugun sag kasik agrim var dun ovu yaptim ustteki dun alttaki bugunki koyulasiyor ben bidahami yumurtlayacagim acaba🤷

Eklentiler

• IMG_20201107_142855.jpg
    IMG_20201107_142855.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 111
Kizlar ben ayin 2si pik gordum 3te catlama oldu dun ve bugun sag kasik agrim var dun ovu yaptim ustteki dun alttaki bugunki koyulasiyor ben bidahami yumurtlayacagim acaba🤷

ayda iki kere yumurtlamak mümkün çok sık oluyor bu durum. Senin için de şansını yükselten bir durum olur ne güzel. Test yapmaya devam et ve pozitifi gördükten sonra değerlendir. İnşallah güzel haberler gelir senden de :KK200:

ayda iki kere yumurtlamak mümkün çok sık oluyor bu durum. Senin için de şansını yükselten bir durum olur ne güzel. Test yapmaya devam et ve pozitifi gördükten sonra değerlendir. İnşallah güzel haberler gelir senden de :KK200:
Amin inşallah canmm🤲 pazartesiye pik olurmu sence koyulugu nasil

Yarın da olabilir pazartesi de o kadarını bilemiyorum. Bugün benim de testim seninkiyle aynı koyulukta çıktı. İnşallah bende yarın ya da pazartesi tam pik görürüm beklemedeyim :KK51:
Bugunki testim en alttaki canm sende varmi koyulaşma bende hafif var pkosum yumurtalar buyumekte nazlaniyor zaten hep benim😅

Eklentiler

• IMG_20201108_085606.jpg
    IMG_20201108_085606.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar napıyorsunuz? Benim testler kafamı çok karıştırdı siz de bir akıl verin. Testlerim böyle son iki testi bugün yaptım saatlerini görüyorsunuz. Sıvı alımını ilk testte 2 saat önce kestim çizgi göremeyince diğerinde 4 saat su içmeden yaptım.
yumurta akı gibi çok yoğun akıntım oldu bugün. Muhtemelen yumurta çatladı ama testler neden pik yapmadı?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    210,3 KB · Görüntüleme: 112
Senin testin çok güzel koyulaşmış canım. Ama benim testler kafamı karıştırdı hiçbişey anlamadım ve yumurtlama akıntım geldi :KK43:

Kızlar buraya nasıl fotoğraf yüklüyorsunuz telefonda ovulasyon testimi aticaktim fikir için beceremedim🤔

Yumurtam catlamismi anlamadım ben ya birde dün gece ilişki olmadi bugün olursa hamilelik şansım olurmu

Eklentiler

• IMG_20201112_115419.jpg
    IMG_20201112_115419.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 77
Yumurtam catlamismi anlamadım ben ya birde dün gece ilişki olmadi bugün olursa hamilelik şansım olurmu
Evet canım 11 kasımda pik olmuş. Bu pik yumurtan çatladı demek değil çatlamak üzere demek oluyor. 24-36 saat sonra yumurtan döllenmeye hazır hale gelecek. Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir. Yerinde olsam 12-13-14 kasım değerlendirirdim

Benim de gecen haftaydı yumurtlama günlerim degerlendirdik adetime 9 gün kaldı sadece bu ay ilk kez degerlendirdik diye mi bilmiyorum ama kasıklarımda belimde cok agrı oldu. Halada ara ara oluyor🤗 umarım isteyen herkese nasip olur..

Back