- Konu Sahibi isimsizavukat
Merhaba kızlar 15 inde test yaptım üstteki akşam alttaki sabah yaptığım test 16 sında tekrar yaptığımda t cizgisi silikleşmişti sorum şu silikleştiği zaman yumurta çatlamış mı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım değerlendirin iyice silinene kadar bat ne zamanTestim bu
Bat 30 mart silikleşmeyi gördükten sonra tekrarlamadım testi daha ama yapmam gerekiyor mu ki tamamen silikleşene kadarEvet canım değerlendirin iyice silinene kadar bat ne zaman
Yok gördüysen silikleşmeye başladığını yeterlidir hayırlısı olsun inşallahBat 30 mart silikleşmeyi gördükten sonra tekrarlamadım testi daha ama yapmam gerekiyor mu ki tamamen silikleşene kadar
Ben kullandım şuan gebeyim fotolarımı ekliyorummerhabaaaa
biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
18-19-20-21-22. Günler yaptım 20. Gün tam pik ertesi gün silikleşmeye başladı 17-22 arası tüm günleri değerlendirdik bu arada inofolic şase kullandım 1ayBen kullandım şuan gebeyim fotolarımı ekliyorum
Hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına18-19-20-21-22. Günler yaptım 20. Gün tam pik ertesi gün silikleşmeye başladı 17-22 arası tüm günleri değerlendirdik bu arada inofolic şase kullandım 1ay
teşekkür ederim. inşallah tüm isteyenler tez zamanda sağlıklı şekilde kavuşurHayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına
Benimde bugün pik sanırım hayırlısı olsun çok heyecanlıyım18-19-20-21-22. Günler yaptım 20. Gün tam pik ertesi gün silikleşmeye başladı 17-22 arası tüm günleri değerlendirdik bu arada inofolic şase kullandım 1ay
Merhaba hayırlı olsun18-19-20-21-22. Günler yaptım 20. Gün tam pik ertesi gün silikleşmeye başladı 17-22 arası tüm günleri değerlendirdik bu arada inofolic şase kullandım 1ay
Merhaba hanimlar aslinda baska bir marka ovulasyon testi kullanıyordum bu markayi yeni aldim bu koyuluk yumurtlama icin yeterli mi burada t cizgisinin başı anı koyulukta ama ileriye doğru rengi açılıyor sanki biraz kararsiz kaldim
Bakalim değerlendirelim o zaman tesekkur ederimBenim 1 gün önce öyleyken ertesi gün doktor kontrolünde çatladığını öğrendim.
Yani yarın koyulaşabilir de çatladığı için silikleşebilir de.
Ben olsam değerlendirirdim:)
Ovülasyon testi T silik iken
Merhabalar. Bir kaç gün önce yumurtlama takibi için doktora gitmiştim ve yumurtanın istediğimiz seviyeye geldiğini 2 güne kalmadan çatlayacağını söylemişti. Ben de o günden beri paralelde ovüslasyon testi yaptım. Eklediğim fotoğraftaki 21 gibi 19 ve 20 de de T silik çizgiydi. Sonra ben de dün T...www.kadinlarkulubu.com
Bence bekleyin bi kaç gün dahaMerhaba hanimlar aslinda baska bir marka ovulasyon testi kullanıyordum bu markayi yeni aldim bu koyuluk yumurtlama icin yeterli mi burada t cizgisinin başı anı koyulukta ama ileriye doğru rengi açılıyor sanki biraz kararsiz kaldim
Piki gorursek ard arda 2 gun 2 gunu de mi degerlendirmek gerek ve siliklesincede mi degerlendrcez 3 gun ard arda sperm kalitesi dusmez mi ? Bide bn bi yerde okumustum 72 saat oncesine kadar birliktelik yasanmamissa 72 saat sinraki ilk spermler ölü oluyomus bu dogru mu?merhaba canım.
bende ebru abladan test aldım ilk ayımda hamile kaldım. gerçekten çok güzel testleri.
adetin biter bitmez başla. sabırla bekle pik göreceksin
Ozaman tek ilişkide hamile kalanlar nasıl kalıyor ben sanmıyorum doğru olduğunuPiki gorursek ard arda 2 gun 2 gunu de mi degerlendirmek gerek ve siliklesincede mi degerlendrcez 3 gun ard arda sperm kalitesi dusmez mi ? Bide bn bi yerde okumustum 72 saat oncesine kadar birliktelik yasanmamissa 72 saat sinraki ilk spermler ölü oluyomus bu dogru mu?
merhaba siz hangi günleri değerlendirdiniz aceba pik öncesi sonrası günlerdemerhaba canım.
bende ebru abladan test aldım ilk ayımda hamile kaldım. gerçekten çok güzel testleri.
adetin biter bitmez başla. sabırla bekle pik göreceksin