Evet canim değerlendirdim inşallah olur 2 sene olduAynen 15.gun siliklesmis hayirlisi olsun hakkinizda 15.gunude degerlendirdinizmi
Yapinca at fotoyu hergun ayni saatte yap cnmyarın nasıl çıkacak acaba merakla bekliyorum
Ayy insallah olur rabbim gonulunuzden gec3ni hayırlısını nasip etsinEvet canim değerlendirdim inşallah olur 2 sene oldu
adetin kacıncı günün desin canım ilk 10 günün içindeysen daha oluşmamış olabilir yapmaya devam etKızlarrr bugünde böyle sizce kaçtı mı yumurta
adetin 11.günündeyim aslında biteli 6 gün oldu
BennnHu hu yokmu hamile kalamayan ben gibiiiii
Bundan sonra sık ilişkiye gir canımKızlar ben ovulasyon testi ile yumurtlama gününü çatlama gününü hep değerlendirdim şimdi bitti acaba ilişkiye ara mi vermem gerekiyor adete kadar. Hep aklımi kurcalıyor bu bebek oluşmasını ya engelliyorsa sonraki ilişkiler diye
Gerçekten miiBundan sonra sık ilişkiye gir canım
Daha iyi doktorlar bile sık ilişki diyor hemde yumurtlamadan sonraGerçekten miineden peki daha sık girmem gerekiyor
Ayy öyle deme dur bekle,bende çok yaşadım bu hayal kırıklıklarını.Bende değerlendirdim yumurtlamamı inşallah olur pazar günü beklenen adet hayırlısı bi kaç gün önce dayanamayıp yapmıştım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?