benim evdeki testin silik iki çizgisi de iyice belirginleşmiş eşim öyle dedi ama tabi baya vakit geçti, pztesi kan veririm artık olmazsa kesinleşsin eşim çok umutlandı üzmek istemiyorum ya nasip
kızlar çok üzgünüm...öğlen kanamam başladı....bebeğim tutunamadı....belim çok ağrıyo şu an...okulda zor tuttum kendimi ağlamamak için...gene nasip değilmiş...
üzülme canım bunda da vardır bi hayır doktora gittin mikızlar çok üzgünüm...öğlen kanamam başladı....bebeğim tutunamadı....belim çok ağrıyo şu an...okulda zor tuttum kendimi ağlamamak için...gene nasip değilmiş...
doktoru dün aramıştım kahve akıntım vardı..kadın zaten değerin düşük büyük ihtimalle düşecek dedi ve düşüyo işte...herzamanki gibi hayırlısı diorum gene...allahım inş bu son üzüntüm olur kasımda sağlıklı bi hamilelik nasip olur....
kızlar çok üzgünüm...öğlen kanamam başladı....bebeğim tutunamadı....belim çok ağrıyo şu an...okulda zor tuttum kendimi ağlamamak için...gene nasip değilmiş...
inş artık topiklerden biri uğur getirsin yaaaa...
hayırlısı canım üzme kendini madem ki girmeme kararı aldın sen için daha iyi olacaksa girme canım inş. hamiş haberinle gelirsinkızlar geldi kırmızılarrrrrrrrr...yani yine hüsran yine hüsran,vardır bundada bi hayır..rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip edecek evlatlarımızı,önümüzdeki maçlara bakacaz artık,...beni kara listeye ekleyebilirsiniz...
aaaaaaaaaa neden öle oldu ki baya geçmişti canım ya belki çıkmamıştır dicem ama baya geçti de bilemedim hayırlısı olsun canım üzülme lütfengünaydın kızlar bugün adeti 33. günü ama kırmızılar gelmedi gece rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı çok seviniyordum sabah kalkınca bi test yapayım dedim negatif çıktı malesef
hoş geldin canım adetlerin 30 günde bir oluyorsa 16. gün yumurtlarsın canımMerhaba arkadaşlar!Ben yeni üye oldum. Devamlı cep telefonundan veya işyerinden okuyordum bu forumu ama yazı yazmayı düşünmemiştim. Artık ben de yaşadıklarımı ve duygularımı paylaşsam iyi olur dedim. 5 yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyorum,bir kardeş lazım, eşim baskı yapıyor olsun 2. çocuk artık diye,baktım erteledikçe de zorlaşıyor. Aslında emzirme döneminde aldığım kalan en az 10 kiloyu da vermeden hamile kalmak içime sinmiyor. Neyse kararsız olmama rağmen ağustostan beri korunmuyoruz ama ne gelen var ne giden. Bu seferde neden olmuyor diye endişeleniyor insan. İkinci erkek olsa fena olmaz diye ovulasyon günlerimi takip ediyordum. Malum belirtilerden takip ediyorum, kit almadım hiç. Adet gününden 14 gün önce yumurtlama günü yazıyor heryerde ama bana 16 veya 15 gün önce gibi geldi. Bu ay belki tutmuştur. Adetime 8 gün var heyecanla bekliyorum, hayırlısı olsun bebek gelip gelmeyeciği haftaya bugün belli olur, Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin
kan testi verseydin canım senin de çok gecikmen olmuş hiç böle oluyomuyduMerhabalar kizlar ben yeni uye oldum ve bir sorum var benim sat 3 eyluldu ve ekim in 1 inde adet olmam gerekiyodu ve ben adet olmadim ama hic bir agrim sizimda yok ve iki gun once erken gebelik testi yapmistim sonuc negatifti.. Kafam cok karisik
olabilir tabi canım ama sen iki sonuca da alıştır kendinikızlar iyi akşamlar benim bat bugündü ama olmadım dün sabah test yapmıştım negatif çıktı hala şans var mı ki
olsun canım bi daha ki ay olur üzmeyin kendinizi üzülrseniz bebeiş geç geir amaSlm kızlar benim kırmızılar geldi çok moralim bozuldu eşimde çok üzüldü çok kötüyüz ya çok heyecanlanmıştık
kızlar ya bu kılların normalden hızlı uzaması belirti olabilir mi? benim adet dönemi böyle hızlı çıkarlardı ama adetime 6 gün var daha bi haftadır kaşlar falan yekpare oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?