- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Günaydın arkadaşlar, inş. en kısa zamanda gönlünüze göre olur sonuçlarınız.
bu ay bebeği olmayacak arkadaşlarda hiç üzülmesin, Rabbim sağlıklı olanından versin.
kk' da ilk defa ekim topiği listesine ismimi yazdırdım, yazdırdıktan 2 gün sonra (7 eylül de) ümitsizce yaptığım idrar testi pozitif çıkınca
hemen doktora koştum ve bugüne kadar gelen bir süreç. ta başından beri içimde bir huzursuzluk vardı, o yüzden burada sizlere
hamileliğimden bahsetmeyi çok istememe rağmen durumum netleşmeden yazamadım.
çünkü yapılan kontrollerde bir aksilik var gibiydi sanki.
nihayet 3 gün önceki kontrolümde (2 ekim) durum netleşir gibi oldu, "boş gebelik"
doktor "hemen alalım isterseniz yada bekleyin,
size hayati tehlike yaratmaz" dedi.
yetinmedik başka doktora gittik aynı gün. oda "yavaş büyüyen bir kese, 6 mm yolk sac, 10 gündür artarak
süren lekelenmeler, biraz kritik bir durum bu. Ama istersen bir hafta daha şans verelim" dedi ve beklemedeyiz.
haftaya salı günü bir gelişme olmazsa kürtaj oluyorum
bugün eskişehire gidiyorum, yarın başka bir doktora görüneceğim, renkli ulrasyon varmış vs... ama hiç umudum yok Rabbimin mucizelerine
inanıyorum ama o mucize sanki benim olmayacakmış gibi geliyor içimden. hem bebek görünse bile gelişiminde sorun olmaz mı kızlar? ben bugün 8+1 oldum
Herşey Allah' tan. hiç başıma gelmez sanardım ama haftalardır böyle bir sıkıntıyla uğraşıyoruz kızlar, salı gününden beri ağlıyorum.
Ağlarken af diliyorum rabbimden, isyan ettiğimden ağlamıyorum, kendimi tutamadığım için.
Allahım daha beterinden saklasın.
daha göremediğim yavrumua bile bu kadar içim yanarken, acaba evladını doğurduktan sonra kaybeden anneler ne yapar ki? Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Canım yaşadıklarına üzüldüm ama şu an tek yapman gereken bol bol dua etmek hayırlısını iste hayırlıysa olsun değilse olmasın de,eskişehirde acıbadememi gideceksin?