Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında genelde azalırmış canım ama nadirde olsa böyle tam zıttı tüylenmede artış olabiliyormuş
Ben de kan testi sonuçlarımı bekliyorum çok heyecanlıyımmm
inşallah hayırlı haberle gelirsin cnaımBen de kan testi sonuçlarımı bekliyorum çok heyecanlıyımmm
Ben de kan testi sonuçlarımı bekliyorum çok heyecanlıyımmm
Arkadaşlar uğurlu geldiniz 745 çıktı hcg rabbim herkese versin bizi de tamamına erdirsin
hayırlı olsun canım bizlere de dua et senin duan kabul olurArkadaşlar uğurlu geldiniz 745 çıktı hcg rabbim herkese versin bizi de tamamına erdirsin
belli de olmaz canım keşke bi gün daha bekleyip de yapsaaydınArkadaşlar regl günüm yarın olmasına rağmen ben dayanamayıp az önce evde test yaptım ama sonuc negatif
Eğer gebelilk olsaydı çıkardı demi artık çünkü yarın sabah olmam gerekiyor
belli de olmaz canım keşke bi gün daha bekleyip de yapsaaydın
Arkadaşlar uğurlu geldiniz 745 çıktı hcg rabbim herkese versin bizi de tamamına erdirsin
Bekliycektim aslında ama sabredemedim
İnşaAllah vardırda çıkmamıştır testte rabbim tüm isteyenlere de bana tez zaman nasip etsin o minik mucizeyi
Arkadaşlar sizlerle belirtilerimi de paylaşayım da bir faydam olsun, öncelikle kesinlikle göğüslerde ve akıntı da değişim oluyor yani öyle mutlaka baş dönmesi mide bulanması falan olmasa da göğüs ucundan renginden ve beyaz kabarcıklardan belli oluyor, tabi adet geçtikten sonra bol akıntım oldu, gaz sancısı da çok yaşıyorum, bilen arkadaşlara sorayım testi neden tekrarlattırıyolar, yanlışlık olabiliyor mu peki 745 hcg sizce kaç haftalık gebeliktir
Arkadaşlar sizlerle belirtilerimi de paylaşayım da bir faydam olsun, öncelikle kesinlikle göğüslerde ve akıntı da değişim oluyor yani öyle mutlaka baş dönmesi mide bulanması falan olmasa da göğüs ucundan renginden ve beyaz kabarcıklardan belli oluyor, tabi adet geçtikten sonra bol akıntım oldu, gaz sancısı da çok yaşıyorum, bilen arkadaşlara sorayım testi neden tekrarlattırıyolar, yanlışlık olabiliyor mu peki 745 hcg sizce kaç haftalık gebeliktir