- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.841
Ayy canım bnm duam seninle beraber tüm isteyenlere ins sağlıkla gelsin bebeğin iyi düşün Iyi olsunAminn canım ne bilim öyle bir korku sardı içimi. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur canım
üşütmeden de olabilir canım. yumurtalar catlarkende..Kızlar böyle adet ağrısı gibi hani alt karnımızda ağrı olur ya adetliyken ya adet öncesi o başka ne sebepten olur ki enfeksiyon iltihap falan mi
Yumurta catlamasi değildir muhtemelen sat 17 ekim henüz hiç bi akıntı falan da olmadi tahmini yumurtlama tarihime var ama usutme ağrısı böyle olur mu bilemedim vajinal sızlamaı da var özelllikle yattığım anda daha çok hissediyorum..üşütmeden de olabilir canım. yumurtalar catlarkende..
Haklı olarak bir dusuk bir kimyasal yaşadım korkuyorum. Bunu yaşayan herkes korkuyor rabbim bidaha yasatmasinİnşaAllahh canm sen merak etme geçmişimz yüzünden biz tedirginz
İnşallah canım. Darısı başınaçok şükür.hayırlarla gelsin
ayyy canim benim silikte olsa belli oluyo cizgi minigin seninle insallah ne zaman kan vericeksinKızlar ben sabah sabah gidip 3 farklı test aldım,hepsini ilk idrarla yaptım hepside ilk 3-5 dakika da çıktı :) gerçekte çizgiler daha koyu. Her açıdan cektim dünden bugüne e koyulaşma var
benimde o agrı bu ay cok yasadım ama başka agrım yok vajınal falan enfeksiyon olurmuki acabaKızlar böyle adet ağrısı gibi hani alt karnımızda ağrı olur ya adetliyken ya adet öncesi o başka ne sebepten olur ki enfeksiyon iltihap falan mi
Bilmiyorum ki vala haftaya perşembe randevum var bklm gidicembenimde o agrı bu ay cok yasadım ama başka agrım yok vajınal falan enfeksiyon olurmuki acaba
Bunların hepsi çok normaalll canım hiççç kafana takma akıntın zaman zaman sarı bazen beyaz olucak sık idrara çıkacaksın bide idrarın aniden geldiğinde kaşıkların sancıcak korkma tuvaletini yaptığında rahatlıyosun kuzum :)Heyecanım geçtikçe korkmaya başladım ya tutmazsa diye. Yarına yıl var sanki zaman geçmiyor. Ara ara karnıma bişey batıyor gibi yanma hissediyorum. Hafif sarıya çalan kremsi bir akıntım oluyor parça parça. Tum bunlar normal şeyler mi ben mi evham yapıyorum
Bunların hepsi çok normaalll canım hiççç kafana takma akıntın zaman zaman sarı bazen beyaz olucak sık idrara çıkacaksın bide idrarın aniden geldiğinde kaşıkların sancıcak korkma tuvaletini yaptığında rahatlıyosun kuzum :)
Bir kac saat sonra. Ama sonucu cikmasi birsz zaman alacakayyy canim benim silikte olsa belli oluyo cizgi minigin seninle insallah ne zaman kan vericeksin
Güzel haberlerini bekliyoruzBir kac saat sonra. Ama sonucu cikmasi birsz zaman alacak
İdrar testini tekrarladım daha koyu çıktı. Bakalım kanda nasıl cikacak :) hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaGüzel haberlerini bekliyoruz
güzel haberlerini bekliyoruz kuzumİdrar testini tekrarladım daha koyu çıktı. Bakalım kanda nasıl cikacak :) hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
İnşallah canım:)güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Tatlımmm inşallah güzel sonuç çıkacak ne kadar kaldı vakit :)İnşallah canım:)
Şuan doktordayim ama sira çok kan sonucuda hemen çıkmaz en az 10 saat sonra.Tatlımmm inşallah güzel sonuç çıkacak ne kadar kaldı vakit :)
Habeeerrrr ver çatlarım baakkkkk :)Şuan doktordayim ama sira çok kan sonucuda hemen çıkmaz en az 10 saat sonra.
Kiz vermez miyim :) bakalım çıkmasına daha çok var. Kasiklarim agriyor belim falanHabeeerrrr ver çatlarım baakkkkk :)
Kiz vermez miyim :) bakalım çıkmasına daha çok var. Kasiklarim agriyor belim falankorkuyorum adet mi oldum diye gidip kontrol ediyorum hoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?