- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.861
Korkma kuzum bebişten o ben hissediyorum:) hem bu ağrıları bende yaşadım adetten önce sanki olmuş gibi bi ağrı fena oluyodu yaniKiz vermez miyim :) bakalım çıkmasına daha çok var. Kasiklarim agriyor belim falankorkuyorum adet mi oldum diye gidip kontrol ediyorum hoff
Ay ne olacak bu halimizBen de aynı durumdayım canım. Korkuyorum her an gelecek birşeyler diye
Evet hatta ben sana diyordum normal diye ama gel gör ki şimdi kendime anlatamıyorumKorkma kuzum bebişten o ben hissediyorum:) hem bu ağrıları bende yaşadım adetten önce sanki olmuş gibi bi ağrı fena oluyodu yani
Öyle oluyo kuzum insan kendine söz geçiremiyor ama ağrın olduğunda olabildiğince otur dinlenmeye çalış çalışıyo musun hala ?Evet hatta ben sana diyordum normal diye ama gel gör ki şimdi kendime anlatamıyorum
Ay ne olacak bu halimiz
İnşallah hayırlı haberini bekliyoruz canısıEvet hatta ben sana diyordum normal diye ama gel gör ki şimdi kendime anlatamıyorum
canm kan testi yaptirdinmi sonuc ne oldu geliyomu bebiEvet hatta ben sana diyordum normal diye ama gel gör ki şimdi kendime anlatamıyorum
Gri olmuş ismi, neden öyle canım? Ne demek oluyor ben anlamıyorum pek. Aktif değil migunaydin hanımlar bende merak ettim ama ismi siyahlasmis. hayirlosi
Tünaydın inşallah sağlıkla Rabbim tamamına erdirir cnm bekleyebilirsen adet gününü bekle kan ver netleştiğinde bi kadın doğumcuya git cnm folik asit başlarlarkızlar tünaydın
bat’a 5 gün kala dün akşam öylesine ovulasyon testi yaptım
ama testi yaparken sıvı alımı ve wc hiç dikkat etmeden tamamen öylesine yaptım 2. çizgi çok sonra çıktı
folik asit haziran’dan beri kullanıyorum (folidace)Tünaydın inşallah sağlıkla Rabbim tamamına erdirir cnm bekleyebilirsen adet gününü bekle kan ver netleştiğinde bi kadın doğumcuya git cnm folik asit başlarlar
Hayırlısı olur inşallah hakkınızdafolik asit haziran’dan beri kullanıyorum (folidace)
bu ay 2. denememizdi kısmet artık
amin tatlımHayırlısı olur inşallah hakkınızda
Belirtilerin hamilelik belirtisi ama test yapmadan ezbere konuşamayız. Bende birde siyatik romatizma var gibi bacaklarım ağrıyordu.kizlar benim bata 3 gun kaldi bugun cok fazla kasik agrim bel agrim oldu halada devam ediyor ayrica karnimin alt kisminda segirme var sanki icerde minik minik balonlar patliyor gibi neden olabilir sizde gebelik belirtisi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?