- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.601
Günaydın canım nasılsın? Hersey yolunda demi?Oda sen üzülme diye diyor kuzum yoksa tabikide heyecanlıdır :) e yap hadi bakalım takipteyim seni :)
ayy canim benim hadi hayirlisi olsun daha kirmizi bi cizgi gorursun insallah gozun aydin simdiden bende gordum hafif cizgiyiGünaydın canım nasılsın? Hersey yolunda demi?
Hayatım malum burda daha gece,sabah yapicam inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım. Ah ah insan kötü tecrübeler yaşayınca maalesef hep eli yüreğinde oluyor. Sende durumlar nasıl?ayy canim benim hadi hayirlisi olsun daha kirmizi bi cizgi gorursun insallah gozun aydin simdiden bende gordum hafif cizgiyi
bende durumlar ayni sadece agiz kurulugu hafif adet sancisi bide ayaklarim cok usuyo baska bisey yok hayirlisi bu aralar test yapmayi dusunmuyorumÇok teşekkür ederim canım. Ah ah insan kötü tecrübeler yaşayınca maalesef hep eli yüreğinde oluyor. Sende durumlar nasıl?
Evet gördüm test yappmicam demişsin. E bunlarda yeterli hamilelikten şüphe etmek için :) bat ne zamandı?bende durumlar ayni sadece agiz kurulugu hafif adet sancisi bide ayaklarim cok usuyo baska bisey yok hayirlisi bu aralar test yapmayi dusunmuyorum
Canim elinde testler varsa yap,burdaki çok arkadas online toplu şekilde alip hergun yapiyorlar. Benimde Pazartesi günü beklenen bat günühaftaya sali canim bakalim icimden bi ses test yap diyo bi yanimda daha cok erken diyo bilemiyorum valla yaaaa
elimde hic test yok eczaneden almam gerekiyo hayirlisi olsun insallah 3 4 gun daha bekleyip yaparim olmazsa yaaa dun aksam midemde yanmada olduCanim elinde testler varsa yap,burdaki çok arkadas online toplu şekilde alip hergun yapiyorlar. Benimde Pazartesi günü beklenen bat günü
Günaydın kuzum :) iyiyim çok şükür yolunda herşey bi sıkıntı yok :) tamam o zaman orda sabah olunca ilk idrarla yap bakayım bekliyorum tatlım :)Günaydın canım nasılsın? Hersey yolunda demi?
Hayatım malum burda daha gece,sabah yapicam inşallah :)
bende durumlar ayni sadece agiz kurulugu hafif adet sancisi bide ayaklarim cok usuyo baska bisey yok hayirlisi bu aralar test yapmayi dusunmuyorum
Kuzum kusura bakma aralara girmiş yazın görmedim :/ ayyy sağol Allah razı olsun tatlım benim Allahım seninde evladını sağ Salim kucağına aldırsın inşallah bi avazda kurtul emi :) valla bende değişik duygular içindeyim bazen inanamıyorum hala ağrılarım olunca he diyorum ortasın tamam çok değişik bi duyguymuş Allahım herkese yaşatsın inşallahAllahım nasıl mutlu oldum anlatamam sana kuzum yaa ağlıcam valla ben de senin adına çokçok sevindimmmm yaaGenc_evli
Canım çok geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin dualarım seninle inşallah bi an önce toparlarsın kendini iyi olursun çok üzüldüm gerçekten rabbim bi daha yaşatmasınIyiyim hastanede yatiyorum
Sagol canim hastaneden ciktim evdeyim dikislerim biraz aciyor ama psikolojim daha kotu kendimi eksik gibi hissediyorum kadinligim gitmis gibi degisik bir psikolojideyim bu dusuncelerin sacma oldugunu biliyorum destek almam gerekecek sanirim.Canım çok geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin dualarım seninle inşallah bi an önce toparlarsın kendini iyi olursun çok üzüldüm gerçekten rabbim bi daha yaşatmasın
hakkimizda hayirlisi olsun insallah bende bekliyorum test yapmaya cesaret edemiyorumInanir misiniz bunlar bende de var. Son 2 gün yine negatif sonuç görmeyeyim diye test yapmayacağım dedim. Hâlâ beklemedeyim
Canım şu anda ne yapmak istiyorsan onu yap istersen ağla istersen bağır yada eşinle gidin bi Deniz kenarına eğer iyiysen oda iyi gelir biliyorum Şu an herşey boş geliyo ama sen kadınlığını falan kaybetmedin !! Sen gerçekten herşeyin en iyisini hakeden bi kadınsın ve rabbim seni çok büyük bi sınavdan geçirdi çok ağır biliyorum ama sen isyan etmediğin dua ettiğin sürece hep iyiliklerle karşılaşıcaksın kuzum sakın öyle kendini yargılama bu yaşayacağın kaderine yazılmış maalesef geri dönüşü olsa keşke ama yok bi an önce kendini toparlaman dileğiyle biliyorum tanımıyosun beni ama ben seni sevdim kuzum hep arkadaşlık ettin bana allah razı olsun senden Allahım hep iyilerle karşılaştırsın seni..Sagol canim hastaneden ciktim evdeyim dikislerim biraz aciyor ama psikolojim daha kotu kendimi eksik gibi hissediyorum kadinligim gitmis gibi degisik bir psikolojideyim bu dusuncelerin sacma oldugunu biliyorum destek almam gerekecek sanirim.
Amiinnn canım Allah razı olsun darısı başına inşallahGenc_evli canım bebeğin hayırlı olsun sağsalim sağlıkla kavuşursun bebişine çok mutlu oldum.canım
Sagol canim bende biliyorum aslinda öyle olmadığını ama iste hormonlar bu yasadiklarim bebek dussun diye verdikleri kemoterapi ilaci kirpiklerimin sacimin dokulmesi ameliyat olunca birden baslayan lohusalik sureci derken boyle oldum galiba bende seni seviyorum canim burda iyi ki tanımışım dedigim kisilerdensin.Canım şu anda ne yapmak istiyorsan onu yap istersen ağla istersen bağır yada eşinle gidin bi Deniz kenarına eğer iyiysen oda iyi gelir biliyorum Şu an herşey boş geliyo ama sen kadınlığını falan kaybetmedin !! Sen gerçekten herşeyin en iyisini hakeden bi kadınsın ve rabbim seni çok büyük bi sınavdan geçirdi çok ağır biliyorum ama sen isyan etmediğin dua ettiğin sürece hep iyiliklerle karşılaşıcaksın kuzum sakın öyle kendini yargılama bu yaşayacağın kaderine yazılmış maalesef geri dönüşü olsa keşke ama yok bi an önce kendini toparlaman dileğiyle biliyorum tanımıyosun beni ama ben seni sevdim kuzum hep arkadaşlık ettin bana allah razı olsun senden Allahım hep iyilerle karşılaştırsın seni..
Çok zor bi süreç geçirmişsin ben bu ilaçları kullandığını bilmiyodum kuzum Allah sabır versin içine serinlik huzur versin inşallah geçicek bu günlerde dertleşmek istersen burdayım ben anlatmak istediğin bişey olursa dinlerim elimden geldiğince yardımcı olurum kuzum içine atma ama bu süreçte sana iyi gelicek şeyleri yapmaya çalış Allah razı olsun kuzum sende benim için öylesinSagol canim bende biliyorum aslinda öyle olmadığını ama iste hormonlar bu yasadiklarim bebek dussun diye verdikleri kemoterapi ilaci kirpiklerimin sacimin dokulmesi ameliyat olunca birden baslayan lohusalik sureci derken boyle oldum galiba bende seni seviyorum canim burda iyi ki tanımışım dedigim kisilerdensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?