- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.561
Canım ben yaşamadım ama yaşayan çok var kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok diyorlar ama yinede kafana takılmasın bi doktora sor istersen kuzum
Bende seni canım benim aminnn inşallah bekliyorum dört gözleSeni yerim ben yerimminşallah dediğin gibi olur canım sizlerle paylaşırım güzel haberleri
benım 9 kala erken testte çoook ince çıktı bliyosun kuzum flaşla fln bır ceker mısın:) bır ısıga tutup arkasonı ya daTestler bunlar. Yukaridaki çok hassas bir test
Merhaba canım kanda mı öğrendincumartesi öğrendim hamileliğimi,yarın doktora gidecem,randevu aldım,aslında erken gitmeyi düşünmüyordum biraz daha ilerlesin istiyordum ama çok az olsa da içime kurt düştü..
Hadi ya ne zmn yaptn cnmKizlar bisey cikmadigaliba yine yalan oldu. 3 test bozukmuydu yani? @esmerim53 Fit mutlu anne ve diger kizlar
O zaman üzülmek yok yaşasın fakirlikKızlar,yukarıdaki test 6 gün erkenden gösteren testlerden digeri ise dollar store yabi turkcesi bir milyoncudan aldım bu bir milyoncuyla 2 gebeligimi 7 gün kala ögrendim. Dün 3 tane çok çok silik görünce bu yukaridaki hayli hayli gosterir dedim ama baktım netten bazılarininki bir milyoncukinden cikiyor ama pahali olanda cikmasi daha zormuş. Bir milyoncu testi 1-2 saat sonra silik çıktı uyudum sivi almadan uyandım yine testi yaptım yine çok çok silik çıktıbir milyoncunun ki beta hcg 25 ama yine de çok hassas beta hcg 5 iken bile gösterir o pahali olansa hassasligi 12.5. İşte böyle
Aynen kız vallahi birinin tanesi 1.25 digerinin tanesi 12 dolar ama ucuz olan daha iyi diyorlarO zaman üzülmek yok yaşasın fakirlik
Şaka bi yana canımcım üzülmüyoruz umutsuzluk yok yarın sabah tekrar bi milyoncu testiyle dene bakalım varsaO zaman üzülmek yok yaşasın fakirlik
Var cnm var olmaz mı maaşallah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim inşallahKızlar bu test 2 saat önce yapıldı yine ilk 10 dakika da çıktı ama kaldıkça biraz daha koyulasti. Gören var mi?
İnşallah canım allah razı olsun. Geçen ay hayal kırıklığı yaşadım bu sefer pek heveslenmek istemiyorumVar cnm var olmaz mı maaşallah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim inşallah
Kıyamam sana ben inşallah bu sefer olur dua edelimİnşallah canım allah razı olsun. Geçen ay hayal kırıklığı yaşadım bu sefer pek heveslenmek istemiyorum
İnşallah olur . Dua ediyorum valla bol bolKıyamam sana ben inşallah bu sefer olur dua edelim
Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah canımcımİnşallah olur . Dua ediyorum valla bol bol
CanimsinRabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah canımcım
Aminnnnnnnnn kuzmmm benim Allahım soonuna kadar güzel geçirsn gebeliğini Duanda untma yeterKuzum İnan sadece yaptığım şey yumurtlamadan sonra elimi karnıma koyup Allahım nolur sağlıklı hayırlı bi şekilde meleğim benimle olsun dedim her ezanda ve aklıma geldikçe bunu tekrar ettim kuzum İnan dua ve sabır herşeye bedel Allahım imtihan ediyo ama isyan etmeden sabrettiğin zaman mükafatını çok güzel veriyo inşallahhh ni daha aynı şeyleri yaşamassın kuzum dualarım seninle
Ederm kuzmUnutmam kuzum merak etme sende bana dua et sağ Salim göriyim bi sıkıntı çıkmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?