- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.581
Geçen ay bende bütün belirtileri yaşamıştım kesin hamileyim dedim hüsrana uğradım.bu ayda hiç belirtim olmadı günlere bile dikkat etmedik hamileyim :) ekim ayı uğurlu geldi bence sen de hamilesn kuzummİnşallah canım allah razı olsun. Geçen ay hayal kırıklığı yaşadım bu sefer pek heveslenmek istemiyorum
Merhaba canım evet önce idrar testi yaptım aynı gün kanda baktırdım,yarın doktora gidicem inşallah değerlerim güzel artmıştırMerhaba canım kanda mı öğrendin
Üzmek istemem kuzum ama ben göremedim bende var bi sıkıntı sanırım ki bnm görmediklerim hep hamile çıkıyorKızlar bu test 2 saat önce yapıldı yine ilk 10 dakika da çıktı ama kaldıkça biraz daha koyulasti. Gören var mi?
Ay sorma ya ben geçen ay belirtim vardi ama yinede emin değildim olabilir diye. Bu ay çok farklı gerçekten acayip halsizim,kasiklarim çok fena hafif adet agrisi cekiyorum inşallah yanilmamGeçen ay bende bütün belirtileri yaşamıştım kesin hamileyim dedim hüsrana uğradım.bu ayda hiç belirtim olmadı günlere bile dikkat etmedik hamileyim :) ekim ayı uğurlu geldi bence sen de hamilesn kuzumm
Yok aslında var orda çizgi de kalitesi düşüyor fotoğrafın. Şansıma herkes topigi terk ettiÜzmek istemem kuzum ama ben göremedim bende var bi sıkıntı sanırım ki bnm görmediklerim hep hamile çıkıyor
Olabilir cnm ben silik cizgileri pek goremiom genel olarak :) ne bilim kimse yok gerçektenYok aslında var orda çizgi de kalitesi düşüyor fotoğrafın. Şansıma herkes topigi terk etti
Bitane daha test yaptım bu sefer farkli bitane buda silik çıktı eşimde gördü :)Olabilir cnm ben silik cizgileri pek goremiom genel olarak :) ne bilim kimse yok gerçekten
Ins hayırlısıyla vardır cnmBitane daha test yaptım bu sefer farkli bitane buda silik çıktı eşimde gördü :)
Bana mi dedin?Inşallah gebesindir canım yarın kan ver , son Yaptığın testi atarmısın
Gözümüz aydın canımKizlar siz büyük ihtimal yine göremeyeceksiniz gayet normal
Ben gördüm vallaKizlar siz büyük ihtimal yine göremeyeceksiniz gayet normal
Git canım için rahat etsin ama sakin kalmaya çalış yerleşme kanaması olabilir korkmacumartesi öğrendim hamileliğimi,yarın doktora gidecem,randevu aldım,aslında erken gitmeyi düşünmüyordum biraz daha ilerlesin istiyordum ama çok az olsa da içime kurt düştü..
Yihuuuuu ben gördüümmm :) :) :) ayy hadi inşallahhh yaaaa inşallah doğrudur kuzum ama doğru olmasa bundan önce attığın testte göremezdim onda da gördüm :)))Kizlar siz büyük ihtimal yine göremeyeceksiniz gayet normal
:) oleeeyyyyyBen gördüm valla
Yok canım sorun sende görmemiş olabilirsin normaldirKiz bi bende sorun var herhaldeben niye goremiom
:) ay bakicam hergun. Eşim çok kafaya takiyorsun yapma diyor :) ama gorsen sapsik benden daha heyecanlıYihuuuuu ben gördüümmm :) :) :) ayy hadi inşallahhh yaaaa inşallah doğrudur kuzum ama doğru olmasa bundan önce attığın testte göremezdim onda da gördüm :)))
Ay ins yanilan hep ben olayım da hamis haberleri alalim cnm:) oleeeyyyyy
Yok canım sorun sende görmemiş olabilirsin normaldir
:) ay bakicam hergun. Eşim çok kafaya takiyorsun yapma diyor :) ama gorsen sapsik benden daha heyecanlı
Var cnmKizlar siz büyük ihtimal yine göremeyeceksiniz gayet normal
Oda sen üzülme diye diyor kuzum yoksa tabikide heyecanlıdır :) e yap hadi bakalım takipteyim seni :):) oleeeyyyyy
Yok canım sorun sende görmemiş olabilirsin normaldir
:) ay bakicam hergun. Eşim çok kafaya takiyorsun yapma diyor :) ama gorsen sapsik benden daha heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?