- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.481
Aynen canım Allah nasip ederse inşallah, biz elimizden geleni yaptıkçok güzel değerlendirmişsin gerisi mevlama kalmış inşallah tutmuştur gelmiştir bu ay bebişin
bende 1 kasımda gidicem işte hem kese hem kalp atışı için inşallah 9 ay boyunca duyarım
amin kuzum inşallah,Ah ne guzel canım allah bağışlasin,bunu selamet ile al kucağına inşallah
Aynen bende çalış gel evdir çocuktur falan nasıl geçtiğini bilmiyorum ama tatlı koşturmalar bunlar.Aynen canım Allah nasip ederse inşallah, biz elimizden geleni yaptık
9 ay boyunca stres bitmiyor, sonra doğum, emzirme, gaz, oturma zamanı, katı gıda, emekledi yürüdü derken bi bakmışsın ilk yaşı geliveriyor işte
ben çalışan anneyim bi de 2 katı zor herşey
Su gibi geçsin senindemerak etme Allah büyüktür
Yani adete kaç var canım ? Ayy tutmuştur belki kız ondan ağrın oluyodur ??Kızlar,ben takvime göre 15 ekim yumurtlamış olmalıyım! Bugün test yaptım ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı bidaha yaptim ayni şekilde yine silik çıktı. Daha erken yumurtlamış olabilir miyim?wiha02 mimarice Genc_evli @Mirketcik Gamzelikiziniz Sultansusultansu karapisso ve aklima gelmeyen diger hatunlar.suan yazarken bile adet agrisi gibi ama daha hafifini yaşıyorum
Hcg testi mi yaptn cnm zaten senin regl 7 gün kalınca çıkıyordu hep hatrladıgm İnşaAllahh doprudr fotografnı atsanKızlar,ben takvime göre 15 ekim yumurtlamış olmalıyım! Bugün test yaptım ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı bidaha yaptim ayni şekilde yine silik çıktı. Daha erken yumurtlamış olabilir miyim?wiha02 mimarice Genc_evli @Mirketcik Gamzelikiziniz Sultansusultansu karapisso ve aklima gelmeyen diger hatunlar.suan yazarken bile adet agrisi gibi ama daha hafifini yaşıyorum
Kiz senin imzani yerimmmm :) canım bata daha 8 gün var. Demek ki erken mi yumurtladim? Yoksa testler mi bozuk? Dün yaptim bisey cikmadiYani adete kaç var canım ? Ayy tutmuştur belki kız ondan ağrın oluyodur ??
Yok onu yapmadim canım idrar testi yaptım adetime 8 gün var daha. Fotoda cikacak kadar değilHcg testi mi yaptn cnm zaten senin regl 7 gün kalınca çıkıyordu hep hatrladıgm İnşaAllahh doprudr fotografnı atsan
Tm cnm harn ilk idrarla tekrrar yap istersenYok onu yapmadim canım idrar testi yaptım adetime 8 gün var daha. Fotoda cikacak kadar değil
Yaaaa :) bence erken yumurtladın ve lh ve hcg hormonu birbirine benzediği için belki de bebiş yerleşiyosa ondan silik çıkmıştır kuzucum bi kaç gün sonra idrar testi yap bakalımKiz senin imzani yerimmmm :) canım bata daha 8 gün var. Demek ki erken mi yumurtladim? Yoksa testler mi bozuk? Dün yaptim bisey cikmadi
Öyle yapicam inşallah. İnsallah vardırTm cnm harn ilk idrarla tekrrar yap istersen
Diyorsun. Ay olabilir de lh hormonu silik positif verir mi? Hiç bilmiyordum bunu. Yarin sabahta bir tekrarlayim bakalimYaaaa :) bence erken yumurtladın ve lh ve hcg hormonu birbirine benzediği için belki de bebiş yerleşiyosa ondan silik çıkmıştır kuzucum bi kaç gün sonra idrar testi yap bakalım
Yaaa ben ne diyom Allah aşkına kafam gitti iyice ilaçtan ötürü sersem gibiyim kuzum kusura bakma :) heee sen direk hcg testi yaptın şimdi anladım veee mükemmel Bişi bu yarın bi dağa tekrarla bakalım yine silik çıkarsa halay çekebiliriz :)))Kiz senin imzani yerimmmm :) canım bata daha 8 gün var. Demek ki erken mi yumurtladim? Yoksa testler mi bozuk? Dün yaptim bisey cikmadi
bende o civarlar ssilikle öğrendim guzzuuuummmKiz senin imzani yerimmmm :) canım bata daha 8 gün var. Demek ki erken mi yumurtladim? Yoksa testler mi bozuk? Dün yaptim bisey cikmadi
Hahahahha bende bu kiz ne diyor diyorum hatta netten baktım lh hormonu positif cikar mi hcg testinde diyeYaaa ben ne diyom Allah aşkına kafam gitti iyice ilaçtan ötürü sersem gibiyim kuzum kusura bakma :) heee sen direk hcg testi yaptın şimdi anladım veee mükemmel Bişi bu yarın bi dağa tekrarla bakalım yine silik çıkarsa halay çekebiliriz :)))
Yaaaa inşallah canımmmmmmm inşallahh çok teşekkür ederim. Lütfen dua et benim için arkadasımbende o civarlar ssilikle öğrendim guzzuuuummmçıldiriciğim her sabah tekrarla inşallahhh inşallahh
Kız inşallah gelmiştir sağlıkla sıhhatleeee. her sabah tekrarla benim burda kimse görmüyodu aartık bende inanmaya başlamıştım ama ilk 5-10 dk içinde hayali gibi çıkıyodu sonra koyulaştı koyulaştı 8-9 gün kala hayalet çizgiler çıkıyodu.Yaaaa inşallah canımmmmmmm inşallahh çok teşekkür ederim. Lütfen dua et benim için arkadasım
Öyle yapicam inşallah her sabah. Eşim de gördü valla sevinçten delirecekti :) ben daha buraya resim koymam iyice koyulasmadan herkes görür diye beklerken görmedim deyince üzülmeyim :). Sen adetten kac gün önce tam olarak ilk silik çizgiyi gördün?Kız inşallah gelmiştir sağlıkla sıhhatleeee. her sabah tekrarla benim burda kimse görmüyodu aartık bende inanmaya başlamıştım ama ilk 5-10 dk içinde hayali gibi çıkıyodu sonra koyulaştı koyulaştı 8-9 gün kala hayalet çizgiler çıkıyodu.
Ins hayrlisyla vardr kuzum yaTabi tabi canım bende kimseye söylemedim. Zaten etrafimda da kimse yok ailem dışında, onlarla da aram limoni ne gidiyorum nede arıyorum sadece eşime anlatıyorum belirtilerimi :) göğüslerimde hassasiyetlik devam ediyor,arada adet agrisi gibi giriyor ama daha hafifi :) bide çok tuhaf ama aseriyorum. 2 kez hamile kaldığımda asermistim daha öğrenmeden bunda da ayni hayırlısı bakalım bakarsin vardir
Canım heveslenemiyorum. Geçen ay yaptıgım 1 test silik çıktı ümitlendim ama hamile değildim. Bunda da ayni mi diye düşünüyorum. Gerci 2 test yaptim ayni marka ama yine de sevinemiyorumIns hayrlisyla vardr kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?