- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.501
Ay hadi ins gercektir ya vala cok sevincem senin icin de vardr ins :) bende istiyorum evet ama once hic olmayanlarin olaun istiyorum Allah var ben tattim isteyen dileyen her kadina nasip etsin tattirsin ins anneligiCanım heveslenemiyorum. Geçen ay yaptıgım 1 test silik çıktı ümitlendim ama hamile değildim. Bunda da ayni mi diye düşünüyorum. Gerci 2 test yaptim ayni marka ama yine de sevinemiyorum
Çok teşekkür ederim allah razı olsun. İnşallah rabbim hayırlı zamanda verir 2. BebeğiniAy hadi ins gercektir ya vala cok sevincem senin icin de vardr ins :) bende istiyorum evet ama once hic olmayanlarin olaun istiyorum Allah var ben tattim isteyen dileyen her kadina nasip etsin tattirsin ins anneligi
Amin cnm cumlemize insÇok teşekkür ederim allah razı olsun. İnşallah rabbim hayırlı zamanda verir 2. Bebeğini
tam hatırlamıyorum ama 7-8 kala belirginleşmişti en azından benle eşim net görüyoduk buraya atınca kalitedenmidir nedir gören çok az kişi olmuştuÖyle yapicam inşallah her sabah. Eşim de gördü valla sevinçten delirecekti :) ben daha buraya resim koymam iyice koyulasmadan herkes görür diye beklerken görmedim deyince üzülmeyim :). Sen adetten kac gün önce tam olarak ilk silik çizgiyi gördün?
Görmeyenlerden biri de benim hatta :) telefondakiyle çıplak gözle görülen farklı bence ya..tam hatırlamıyorum ama 7-8 kala belirginleşmişti en azından benle eşim net görüyoduk buraya atınca kalitedenmidir nedir gören çok az kişi olmuştu
Erken yumurtlama olmuş olabilir tabiiki :) ama bence önceden test yapmak biraz riskli sonra bata kadar stres oluyor kimyasal olabiliyorKızlar,ben takvime göre 15 ekim yumurtlamış olmalıyım! Bugün test yaptım ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı bidaha yaptim ayni şekilde yine silik çıktı. Daha erken yumurtlamış olabilir miyim?wiha02 @mimarice @Genc_evli Squid Gamzelikiziniz Sultansusultansu karapisso ve aklima gelmeyen diger hatunlar.suan yazarken bile adet agrisi gibi ama daha hafifini yaşıyorum
canim sen o takvime guvenme muhtemelen hamilesin bence gecen ayda hamileydin silik gordun ama yumurta kaliteli degildi tutunamadi. Yarin koyulasirsa korkma canim hamilesindirKızlar,ben takvime göre 15 ekim yumurtlamış olmalıyım! Bugün test yaptım ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı bidaha yaptim ayni şekilde yine silik çıktı. Daha erken yumurtlamış olabilir miyim?wiha02 @mimarice @Genc_evli Squid Gamzelikiziniz Sultansusultansu karapisso ve aklima gelmeyen diger hatunlar.suan yazarken bile adet agrisi gibi ama daha hafifini yaşıyorum
İnşaAllahhÖyle yapicam inşallah. İnsallah vardır
Benim bat 20 ekimdi ve bebeğim benimleymiş benide eklerseniz sevinirim umarım hepimiz güzel bir gebelik geçiririz ve dualarım bekleyen isteyen herkezleMerhaba kızlar.
Bu başlık bize Ekim ayındak Uğurgetirsin diye açtım. Umarım güzel haberler alırız. BAT(Adet) günlerinizi listeye eklemek için lütfen aşağı yazın.
@rainbow4607 4 Ekim
@Seymaaao 4 Ekim
@EslemKenan 4 Ekim
@Scarlet16 7 Ekim
@Nbhtt 7 Ekim
@kardelen_08 8 Ekim
@20_KELEBEK 10 Ekim
@10N 10 Ekim
@papatyakokankadin 12 Ekim
@Bayankus06 11 Ekim
BerraAksa_K 13 Ekim
Squid 14 Ekim
@Genc_evli 15 Ekim
@Greensey 15 Ekim
@seheryeli77 16 Ekim
@MinnakPortakal 16 Ekim
@Anneyimbenanne35 17 Ekim
@Enesbirgul 17 Ekim
@gizemusa1227 17 Ekim
wiha02 18 Ekim
@mimarice 19 Ekim
@superisi1984 20 Ekim
@hopelesss90 21 Ekim
@nyks_42 22 Ekim
@neiraida 22 Ekim
@AlessiaLeon 23 Ekim
@Busrayld 24 Ekim
@melek ve mucizesi 24 Ekim
@Nurlana14 25 Ekim
@Kbra2214 25 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
@acem55 26 Ekim
@olivia dunham 27 Ekim
@ismihazan 27 Ekim
Kurumus-Maskara 29
Ekim
@esmerim53 30 Ekim
Benimki gibi yani ben erken yumurtladigimi düşünüyorum ondan gözüküyordurtam hatırlamıyorum ama 7-8 kala belirginleşmişti en azından benle eşim net görüyoduk buraya atınca kalitedenmidir nedir gören çok az kişi olmuştu
Ah ah öyle demiştim kesin yapmam demiştim ama nerdee duramıyorum kiii. Ah inşallah canım bu sefer sağlıklı olsun da kucağıma alayım. Senin ayağın nasıl oldu bu arada?Erken yumurtlama olmuş olabilir tabiiki :) ama bence önceden test yapmak biraz riskli sonra bata kadar stres oluyor kimyasal olabiliyorsabredebilirsen batı bekle derim yok duramam dersen ilk idrarla yap inşallah daha net çıkar hepimiz seviniriz :))
Canım geçen ayinkiyle ayni marka ama gecen ay sadece 1 testte positif çıkmıştı diğerleri hep negatif. Ama bugün 2side positif çıktı sanırsam erken yum oldu. Evet hemen çıktı. Ama heveslenmek istemiyorumCanım benim . demekki erken yumurtladın yoksa çıkmazdı silik çizgi. geçen ay kullandığın markamı test. yani ben hamile değilsem asla silik çizgi çıkmaz. senin geçen ayki teste benziyormu. birdé hemen çıkması beni ümitlendirdi.
Geçen ay yoktu canım test bozuktu. Ama bugün 2 testte positif oldu. Evet kesin erken yumurtlama oldu. İnşallah öyledir canım benim inşallahcanim sen o takvime guvenme muhtemelen hamilesin bence gecen ayda hamileydin silik gordun ama yumurta kaliteli degildi tutunamadi. Yarin koyulasirsa korkma canim hamilesindir
Bence olabilirsin canım :))) ayy inşallahhh vardır bebişKızlar,ben takvime göre 15 ekim yumurtlamış olmalıyım! Bugün test yaptım ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı bidaha yaptim ayni şekilde yine silik çıktı. Daha erken yumurtlamış olabilir miyim?wiha02 @mimarice @Genc_evli Squid Gamzelikiziniz Sultansusultansu karapisso ve aklima gelmeyen diger hatunlar.suan yazarken bile adet agrisi gibi ama daha hafifini yaşıyorum
İnşallah canım ya bekleyip göreceğizBence olabilirsin canım :))) ayy inşallahhh vardır bebiş
İyi olmanıza sevindim cnm önce sağlık sonra herşey hayırlısıyla olacak sadece sabırla bekleyecezAh canım benim ya üzüldüm gerçekten kötü olmuş çok ama geçecek allahin izniyle sen moralini yüksek tut sadece. Eşim de bende iyiyiz çok şükür :)
Canım benimde öyle olmuştu adete sekiz gün kala çıkmıştı silik erken yumurtlamadır olmasa zaten testte çıkmaz stres sıkıntı acaba mı yine aynı şey olur mu düşüncesini at kafandan olumlu düşünelim vücut olumsuz bir düşünce olduğunda hormonları devreye sokuyormuş iki gün bekle testi tekrarla yine çizgi çıkarsa kan ver cnmKızlar,ben takvime göre 15 ekim yumurtlamış olmalıyım! Bugün test yaptım ilk 5 dakika içinde çok silik çıktı bidaha yaptim ayni şekilde yine silik çıktı. Daha erken yumurtlamış olabilir miyim?wiha02 @mimarice @Genc_evli Squid Gamzelikiziniz Sultansusultansu karapisso ve aklima gelmeyen diger hatunlar.suan yazarken bile adet agrisi gibi ama daha hafifini yaşıyorum
Seni yerim ben yerimmCanım benimde öyle olmuştu adete sekiz gün kala çıkmıştı silik erken yumurtlamadır olmasa zaten testte çıkmaz stres sıkıntı acaba mı yine aynı şey olur mu düşüncesini at kafandan olumlu düşünelim vücut olumsuz bir düşünce olduğunda hormonları devreye sokuyormuş iki gün bekle testi tekrarla yine çizgi çıkarsa kan ver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?