Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki libyana.. güzel tarifleriyle mutfağımıza , güzel ruhuyla kalplerimize güzellikler veriyor.. ayın değil yılın üyesi libyana olmalı...
daliah kaydirigubbakcemile5
bende oyumu verdim:jeyyar:
kime verdin bakem![]()
İsmimi öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyoruma.s.
Listede daliah arkadaşımız hariç;hepsini iyi tanıyorum ve çok seviyorum;eminim o arkadaşımız da en az diğerleri kadar samimi;sıcak ve tatlı yüreklidir...
Bu vesile ile tanışmış oluruzyerimseniben
Geçen ayki yarışmadan son dakikarlarda haberim oldu diyebilirim;keyif katması ve ortamı renklendirmesi açısından güzel bir olay..Lakin dediğim gibi katılımcılar kısıtlı sanıyorum..
Çoğu arkadaşımızın haberi olmuyor..Bu daha ikincisi ama ilerledikçe daha da dinamikleşeceğini umuyorum..kaydirigubbakcemile2
Şuna açıklık getirelim:
Hangi adaylar neden önerildi ve niçin kazanmalı?
Bunlar saptanır ve dile getirilirse daha adil olur diye düşünüyorum giriş gelişme ve sonuç...
Sadece arkadaşımız diye seçmemiş oluruz..
Geçen de söylediğim gibi kategoriler belirlenebilir..
Mesela Ekim ayındaki en aktif ve verimli paylaşımlarda bulunan üyemiz..
En yardımsever üyemiz..
En katılımcı üyemiz..
v.s gibi..
Fazla değil 5 kategori en fazla..
Her halukarda can-ı gönülden teşekkür ediyorum sevgilerimi yolluyorum ; herkese..
Keyifli sürsün öylece son bulsun inşallah..
Tatlı bir anı olarak da kalır bizlere..:asigim:
Ben de oyumu İncitanemtuana ya verdim,bir kere ona birşey sormuştum,ve bana üşenmeyip cvp yazmıştı,daha önce hiçbir karşılaşmamız konuşmamız olmadığı halde.
incime verdim oyumu ama bi hakkım daha olsa libyanaya verirdim :))
alkisalkisalkisoy tatli dillim güzel yüreklim benim kessinlikle yazdiklarina aynen katiliyorum kategoriler belirlenebilir cok daha net olur hem cansin senopuyorumnanaktan
Tabiki kategoriler belirleyebiliriz ama tartışma çıkması ihtimali biraz düşündürüyor.Libanya ayın üyesi için hiç bir belirlenmiş kriter yok sizin özel mesajla yaptığınız önerilere dayanıyor.Uyumsuz veya tanınmamış üyeye zaten kimse oy vermez sanırım kendiğinden diskalifiye olur