Bi oğlan Bi kız olmus cok güzel masallah Allahtan sabırlar diliyorum ben su an ikinciyi düşenemiyorum bile kolik Bi cocuktan sonraSağol kuzum evet son 5 gün pazartesi doğum olacak nasipse , bu erkek öbürü kızdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi oğlan Bi kız olmus cok güzel masallah Allahtan sabırlar diliyorum ben su an ikinciyi düşenemiyorum bile kolik Bi cocuktan sonraSağol kuzum evet son 5 gün pazartesi doğum olacak nasipse , bu erkek öbürü kızdı![]()
Sağlıkla gelsinSağol kuzum evet son 5 gün pazartesi doğum olacak nasipse , bu erkek öbürü kızdı![]()
Amin inşallah canımSağlıkla gelsin![]()
Dogum oldu sanırım nasıl gidiyo 2 cocukla hayat nasılAmin inşallah canım![]()
Oldu kuzum çok şükür , kız şimdiden kıskançlıklara başladı onun yanında asla kimse oğlanı kucağına alamıyor ona yaklaştırdıgımız da kızım bak kardeş diye önce cici cici yapıyor sonra birden ya vurmaya ya çekiştirmeye çalışıyorNaptın cnm
Dogum oldu sanırım nasıl gidiyo 2 cocukla hayat nasıl![]()
Ben kısa kollu giydim yanıma bı tane ince hırka aldım hastaneler çok soğuk olmuyor hırkayı koridorda gezerken giydim. Yedek çantam vardı evde sizin gibi bende tereddüt etmiştimArkadaşlar merhaba...Rabbım evlatlarınizı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah...sizlere bir sorum var...nasipse Ekim sonu dogum yapacağım...geceliği uzun kollumu kisa kollumu alayim bir türlü karar veremedim...yer İzmir...genelde kasim basi dogalgaz açıyoruz burda...kolsuz alsam üşür müyüm uzun kollu alsam terler miyim...ekimin son haftası icin
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünOldu kuzum çok şükür , kız şimdiden kıskançlıklara başladı onun yanında asla kimse oğlanı kucağına alamıyor ona yaklaştırdıgımız da kızım bak kardeş diye önce cici cici yapıyor sonra birden ya vurmaya ya çekiştirmeye çalışıyor![]()
Cok teşekkürlerBen kısa kollu giydim yanıma bı tane ince hırka aldım hastaneler çok soğuk olmuyor hırkayı koridorda gezerken giydim. Yedek çantam vardı evde sizin gibi bende tereddüt etmiştimSağlıkla kucağınıza alın
![]()
Gözün aydın cnm nasıl ikinci cocuk heyecanı ilki gibi mi su an idmanlısın zor gelmiyordur belki ben hala Bi tanesini uyutmak için çabalıyorum ikisi birden nasıl olur ki ya valla bu arada 1 yasında cocuk Kıskanclıktan anlar mı ya bizim tek ama sürekli kucak istiyor ZTen daha oda vi bebekOldu kuzum çok şükür , kız şimdiden kıskançlıklara başladı onun yanında asla kimse oğlanı kucağına alamıyor ona yaklaştırdıgımız da kızım bak kardeş diye önce cici cici yapıyor sonra birden ya vurmaya ya çekiştirmeye çalışıyor![]()
Gözün aydın arkadaşımOldu kuzum çok şükür , kız şimdiden kıskançlıklara başladı onun yanında asla kimse oğlanı kucağına alamıyor ona yaklaştırdıgımız da kızım bak kardeş diye önce cici cici yapıyor sonra birden ya vurmaya ya çekiştirmeye çalışıyor![]()
Sağol kuzum amiiinGözün aydın arkadaşımAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Valla canım bi çok kişi anlamaz diyor ama birimiz kucağımıza alsın bebeği direk bizi cimcikliyor suratını öyle bi şekle sokuyor ki anlam veremiyor insan , mesela geçen gün babam kucağına aldı bebeği durdu babamın yüzüne baktı sonra babam gel kızım seni seviyorum dedi babamın kucağına atladı sarılacak gibi yapıp pat adamın göğsünü ısırdıGözün aydın cnm nasıl ikinci cocuk heyecanı ilki gibi mi su an idmanlısın zor gelmiyordur belki ben hala Bi tanesini uyutmak için çabalıyorum ikisi birden nasıl olur ki ya valla bu arada 1 yasında cocuk Kıskanclıktan anlar mı ya bizim tek ama sürekli kucak istiyor ZTen daha oda vi bebek![]()
Amin canım sağol inşallah alışır çünkü sinirinden herkesi ısırıyorGözünüz aydın sağlıkla büyütünAllah kolaylık versin zamanla alışır kabullenir. İnşallah en kısa zamanda alışır
![]()
Slm ben ekim sonu doğum yaptım 27 ekımdı ben kısa kollu takım almıştım hiçte uzun kolluya ihtıyac duymadım tam tersı sıcak basıyor ınsanı bırde kombiler bebek için daha erken yanıyor o yüzdende dun kolluya gerek olmuyor du havalar tam soğuduğunda ben ınce uzun kolluda almıştım onu gıyıyordum sizede hayırlı dogumlarArkadaşlar merhaba...Rabbım evlatlarınizı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah...sizlere bir sorum var...nasipse Ekim sonu dogum yapacağım...geceliği uzun kollumu kisa kollumu alayim bir türlü karar veremedim...yer İzmir...genelde kasim basi dogalgaz açıyoruz burda...kolsuz alsam üşür müyüm uzun kollu alsam terler miyim...ekimin son haftası icin
Cok tesekkur ederimSlm ben ekim sonu doğum yaptım 27 ekımdı ben kısa kollu takım almıştım hiçte uzun kolluya ihtıyac duymadım tam tersı sıcak basıyor ınsanı bırde kombiler bebek için daha erken yanıyor o yüzdende dun kolluya gerek olmuyor du havalar tam soğuduğunda ben ınce uzun kolluda almıştım onu gıyıyordum sizede hayırlı dogumlar![]()
Nacızane tavsiyem takım alacaksanız sabahlığı uzun kollu oluyor ben o şekilde almıştım sadece foto cekımınde gıymıştım ama dıgerlerı kısa kolluyduCok tesekkur ederim
TeşekkürlerNacızane tavsiyem takım alacaksanız sabahlığı uzun kollu oluyor ben o şekilde almıştım sadece foto cekımınde gıymıştım ama dıgerlerı kısa kolluydu![]()
Aynen cnm haklısın anlıyormuş benm oğlan da babasından kıskandı beni 1 2 gün önce babası gelip sarılınca hemen gelip itiyorValla canım bi çok kişi anlamaz diyor ama birimiz kucağımıza alsın bebeği direk bizi cimcikliyor suratını öyle bi şekle sokuyor ki anlam veremiyor insan , mesela geçen gün babam kucağına aldı bebeği durdu babamın yüzüne baktı sonra babam gel kızım seni seviyorum dedi babamın kucağına atladı sarılacak gibi yapıp pat adamın göğsünü ısırdı![]()