- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.721
Kafaya koydum bugün özelde vercem kan ama ancak öğleden sonra olur çünkü kızımı okula birakacamAy sen hala kan vermedin mi koş demiştimbugün hemen kan ver erkenden sonucunu al için rahat etsin. Bence hamilesin ama en kesin sonuç kan testiyle çıkıyor biliyorsun
Şuan 2 kaldı bata ,Silik bile varsa pozitif sayılır deniyor çok güzel hayırlı olsun ama bencede bugün hemen gidip kan ver için rahat etsin bata kaç gün var senin
Bende 8 kala yaptım negatifti o yüzden bir daha yapmayacağım bata kadar ve bir tanesi bile siliste olsa pozitif çıkıyorsa pozitiftir ama yine de sen hemen kan ver çıkar orada kesin olarakŞuan 2 kaldı bata ,
Bata 6 kala başladım testlere hep silik cikiyo erken gebelikte silik çıktı bilmiyorum kanda ne cikcak herhalde 5 test yalan söylemiyordur diye düşünüyorum
Ayyy yaa ne güzel sabah böyle bir haberle başlamak güneKızlar artık inandım ben hamileyim ilk 1 dk da çıkan sonuc sanırım yarın kan vercemyada bugün
Vericem zaten bugün koydum kafaya bu belirsizlik yedi beni bakalım nolcak ne cikcak birde bu testler güvenli mi ya 1 artimed erken gebelik1 bebe time3 one bilmem ne iste bu resimdeki bu 5 test 5 ide silik cikiyo ihtimal yüksek bata 2 kaldı bugün özelde bakacam size haber ederim hayırlısıBende 8 kala yaptım negatifti o yüzden bir daha yapmayacağım bata kadar ve bir tanesi bile siliste olsa pozitif çıkıyorsa pozitiftir ama yine de sen hemen kan ver çıkar orada kesin olarak
Ay kızlar ben size bir şey soracağım bu süreçte ilişki zararlı mı yani bata 1hafta kalagülmeyin bak
Çok güzel başladıkKızlar artık inandım ben hamileyim ilk 1 dk da çıkan sonuc sanırım yarın kan vercemyada bugün
Amin inşallah kuzummmmmm dua edin midede de hassasiyet başladı 2 gündür mutfa zor giriyorumAyyy yaa ne güzel sabah böyle bir haberle başlamak güneiçini ferah tut kan testinin sonucunda hepbirlikte yine sevineceğiz
Tamam kuzum garanti vercem kan bugünÇok güzel başladıkhadi hayırlı olsun koş kan ve canm
Tamam kuzum garanti vercem kan bugün
Yaptinmi test askoAy insaAllah kuzum sabah tekrar yapcam ins hamileyimdir böyle tatlı bir acı sancı var kasıklarda ins yanilmiyorumdir ve hamileyimdir ins rabbim hepimize bu ay müjdeler versin sanki kasıklarımda yer açmaya çalışan bı solucan var gibi hissediyorum
Hiç bilemiyorum bende aldım ama gelmedi daha kargoda karıştı dediler şaka gibi bakalım ne olacakVericem zaten bugün koydum kafaya bu belirsizlik yedi beni bakalım nolcak ne cikcak birde bu testler güvenli mi ya 1 artimed erken gebelik1 bebe time3 one bilmem ne iste bu resimdeki bu 5 test 5 ide silik cikiyo ihtimal yüksek bata 2 kaldı bugün özelde bakacam size haber ederim hayırlısı
Son zamanlarda da sıkıntı yok canım benim doğum bir türlü başlamadı oğlumda nette okudum doktora sordum yok öyle bir şey o zaman ilk andan beri de düşük yapma ihtimalini tetkiklerdi inanma öyle şeylere hayatin doğal akışında devam ettir demiştiKız valla okudum gülmedim sonunda gülmeyin bak deyince bi gülme geldiyok be kuzucum ne olacak daha anca tüpte kavusmustur onlar :) ayrıca bebek daha ilerde oluyor korkma birsey olmaz :) Aynen ilk 3 ay düşük riskin varsa sakıncalı, son günlerde de doğumu tetikliyor spermler. O açıdan yoksa bir sıkıntı olmaz.
Ay inşallah bebistendir o ateşÇok sevindim hadi bakalım o zaman iddia değişirben bhcg 100-150 arası diyorum Benim ateş bugün yavaştan yükseldi bakalım, 4 gündür 36.3 ken bugün sabah 36.5 çıktı. Memelerim de dolgunlaşmaya başladı. Adet mi yoksa bebiş mi görecez :) Haftaya haftasonu adet olmam lazım 8-9 ekim gibi
Kuzu sabah 5 te yaptım ilk idrarla oda silik kan vercem bugün bakalım ne çıkacakYaptinmi test asko
Sen hamilesin ve hepsine güleceksin boşver bakma onlaraKuzum bunlar fos çıkarsa mahfolcam he eğer hamile isem hem anneme hemde bebeğime bakarım yeterki her ikiside sağlıklı olsun korkmuyorum nedense inanıyorum güveniyorum kendime ama önce Allah'ıma inanıyorum rbabim yardımcım olacaktır elbetkendimi hamile gibi hissediyorum var biliyorum ama yinede ya yanılıyorsun var işte ya hepsi yalan çıkarsa larrrrr
Heyecanla bekliyorum cnm beni de etiketleKuzu sabah 5 te yaptım ilk idrarla oda silik kan vercem bugün bakalım ne çıkacak
Haşimato konusu bilmiyorım yabancıyım ama prolaktin bildiğim önmli olanlarda düşmesi gerek ki gebelik oluşsun.nasıl düşer dersen sakin kalarak yani sinir stresten uzak olacaksın üstelik yediklerime dikkat edeceksin prolaktin düşürüyor u yükseltiyorum internetten bakabilirsin.ama daha güzeli kadın doğum Dr ile görüş bir ilacı vardır bir tedavisi çok kişi gebelik sürecinde başlıyor Allah’ın izniyle oluyor.Rabbim güzellikleriyle taçlandırsın üzüp kendini panik etmeKızlar iyi geceler dün kan verdim sağlık ocağında ve Anti tpo 841( haşimato tiroidi diye okudum) prolaktin ( süt hormonu) 67 çıktı doktorumda hemen bir kadın doğuma görünmem gerektiğini söyledi açıkçası çok korktumbu değerler hakkında bilgisi olan var mı
Kaaan veeer artık hemde kendini yormazsın milletin lafınaKızlar artık inandım ben hamileyim ilk 1 dk da çıkan sonuc sanırım yarın kan vercemyada bugün