Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar bugun adet gunum aslinda bu ay ihtimal vermedigim icin sonraki adet gunumu verdim buraya ama gelen giden yok pek gelecegide yok gibi test yaptim 2 tane bi bakar misiniz gorunen bisey var mi hafifte olsa?

Eklentiler

• IMG_20220930_102931.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 79
Kuzu sabah 5 te yaptım ilk idrarla oda silik kan vercem bugün bakalım ne çıkacak
Silik çizgiyle ilgili çok yorum gelir ama ben kızımı silik çizgi ile öğrenmistim. Hiç moral bozmayın derim. Tek testte hata payı olabilir ama 2. De de aynısı çıkıyorsa kesin vardır birşey . Umarım sağlıklıdır ve turunurlar. Benim de bir silik cizgim var

Hanimlar bugun adet gunum aslinda bu ay ihtimal vermedigim icin sonraki adet gunumu verdim buraya ama gelen giden yok pek gelecegide yok gibi test yaptim 2 tane bi bakar misiniz gorunen bisey var mi hafifte olsa?
2. De göz yanılgısı değilse birşeyler görünüyor. Adet gününüz ise geç döllenme olmuş olabilir .o yüzden siliktir.

2. De göz yanılgısı değilse birşeyler görünüyor. Adet gününüz ise geç döllenme olmuş olabilir .o yüzden siliktir.
İlk test artimed ama bu testte bi golge cikiyo genelde 2.de bende ondan suphelendim miratech genelde dogru sonuc veriyo negatifse negatif ama benimde gozume hafif bisey takildi acaba mi dedim. Dis gebelik sonrasi ilk adetim genelde duzenlidir ama ne zaman yumurtladim ne zaman adet olcam bu ay biraz belirsiz emin olamadim hic

Kizlar inanamiyorum bu benim icin bi mucize, rabbim şükürler olsun bu cift cizgiyi de gösterdi bana2 basarisiz tup bebek ve1 ameliyat sonrasi bu gerçek dimi kizlar ben napayim simdi nerde test versem devlet hastanelerinde verilir mi kizlar bi akil verin elim ayim titriyor. Bata 4 gün var bu arada.baya da kizardi bu pek silik falan da degil

Eklentiler

• 20220930_102952.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 70
Masallah cok sevindim hayirli olsun istedigin yerde ver cabuk cikmasini istiyosan devlet yada ozel tabi ki

Dun sordugun yerlesme kanamasiymis demek ki

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalalh kadın dogumcun varsa bence oraya git bebeğin duruma baksın belki takviye falan lazımdır şerum veya iğne güzel tutunması için vitamin falanda verir daha iyi olur bence

Amiiiin inşallahOnce bu testin dogrulugundan emin olmam lazim hala inanmiyorum çunkü sonra bi doktor secerim inşallah

Kızlar selam adetim biteli tam 1 hafta oldu fakat bittiği günden beri hafif kasık agrısı ve bazen ayak ağrısı cekiyorum gögüslerimde çok hassas ve agrıyor meme uclarıda içine çekişmiş ilk defa yaşıyorum böyle bir şey adet sonrası bunları yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…