Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler dün kan verdim sağlık ocağında ve Anti tpo 841( haşimato tiroidi diye okudum) prolaktin ( süt hormonu) 67 çıktı doktorumda hemen bir kadın doğuma görünmem gerektiğini söyledi açıkçası çok korktum bu değerler hakkında bilgisi olan var mı

Herhalde yaniltmiyodur bu kaset testler beni vallaha yıkım gibi olur kan sonucu bana bunlarda 5 dk dolduktan sonraki hali
Ay sen hala kan vermedin mi koş demiştim bugün hemen kan ver erkenden sonucunu al için rahat etsin. Bence hamilesin ama en kesin sonuç kan testiyle çıkıyor biliyorsun

Yaa benimde kasık ağrım var böyle dolgunluk gibi de bir his var. Sende de oluyor mu böyle dolgunluk gibi bir his. Bizim bat larda ayni. İnşallah pozitifi görürüz
Aynen dolgunluk gibi tuvalete uzun süre girmemişim gibi değişik bir ağrı. Valla heveslenmem istemiyorum ama bir yanında bebiş o diyor rabbim hepimizin gonlundekini kucağına versin inşallah

Merhaba hasimato ile ilgili bilgim yok triodlerin duzgun calisiyo olmasi onemli tabi ama prolaktinin yuksek ve malesef gebelige engel. Ama ilacla dusuruyolar kolayca bildigim kadariyla.

Benimde antitpo değeri çok yüksekti haşimato deniyor ama t3 t4 değerlerinde yükselme yoksa ilaç yok ben ilaç kullanmıyorum. Ama hamileliğinde yükselmişti tüm hamilelik boyunca ilaç kullandım sonra yine düştü yine ilaç kullanmiyorum çok zararlı bir durumu yok ama faaliyete gitmelisin onlar diğer sonuçlarla degerlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…