- 29 Eylül 2022
- 20
- 18
- 38
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.701
Yaa benimde kasık ağrım var böyle dolgunluk gibi de bir his var. Sende de oluyor mu böyle dolgunluk gibi bir his. Bizim bat larda ayni. İnşallah pozitifi görürüzKizlar kasık agrim cok adet mi olacam acaba
İnşaallahAy hadi İnşallah hamişizdir
Ağzın bal yesin geçen ay iki yumurta çatladı yine olmadı ama çok güzel dedin işallah yine öyledirBirden fazla yumurta gelişmiştir belki
Bilinen herhangi bir düşük riski yoksa hiç bir zarari yokAy kızlar ben size bir şey soracağım bu süreçte ilişki zararlı mı yani bata 1hafta kalagülmeyin bak
Yani bazen görüyorum ilk üç ay tehlikeli vs diye ama yine de sormak istedimBilinen herhangi bir düşük riski yoksa hiç bir zarari yok
Rica ederim. İşte ilk 3 ay eğer bilinen bir riski varsa kanama, bebeğin yerleşim yeri, plesantanin yerleşim yeri vs o zaman yasak. Birde tabi son haftalarda doğumu başlatabilirYani bazen görüyorum ilk üç ay tehlikeli vs diye ama yine de sormak istedimteşekkür ederim
Yani bildigim kadarıyla bebeler anca yolculukta olduğu için bı zararı yok eksin diksinlara devamkeAy kızlar ben size bir şey soracağım bu süreçte ilişki zararlı mı yani bata 1hafta kalagülmeyin bak
HahahaYani bildigim kadarıyla bebeler anca yolculukta olduğu için bı zararı yok eksin diksinlara devamke
Ay sen hala kan vermedin mi koş demiştimHerhalde yaniltmiyodur bu kaset testler beni vallaha yıkım gibi olur kan sonucu banabunlarda 5 dk dolduktan sonraki hali
Amin amin ekim güzel haberler getirsin hepimizeAy hadi İnşallah benim bat 7 Ekim hadi hayırlısı olsun
Silik bile varsa pozitif sayılır deniyor çok güzel hayırlı olsun ama bencede bugün hemen gidip kan ver için rahat etsin bata kaç gün var seninHerhalde yaniltmiyodur bu kaset testler beni vallaha yıkım gibi olur kan sonucu banabunlarda 5 dk dolduktan sonraki hali
Hosbuldumm AminHoşgeldin canımuğur getirsin bu ay sanada
Aynen dolgunluk gibi tuvalete uzun süre girmemişim gibi değişik bir ağrı. Valla heveslenmem istemiyorum ama bir yanında bebiş o diyor rabbim hepimizin gonlundekini kucağına versin inşallahYaa benimde kasık ağrım var böyle dolgunluk gibi de bir his var. Sende de oluyor mu böyle dolgunluk gibi bir his. Bizim bat larda ayni. İnşallah pozitifi görürüz
Merhaba hasimato ile ilgili bilgim yok triodlerin duzgun calisiyo olmasi onemli tabi ama prolaktinin yuksek ve malesef gebelige engel. Ama ilacla dusuruyolar kolayca bildigim kadariyla.Kızlar iyi geceler dün kan verdim sağlık ocağında ve Anti tpo 841( haşimato tiroidi diye okudum) prolaktin ( süt hormonu) 67 çıktı doktorumda hemen bir kadın doğuma görünmem gerektiğini söyledi açıkçası çok korktumbu değerler hakkında bilgisi olan var mı
Yok canım neden zararlı olsunAy kızlar ben size bir şey soracağım bu süreçte ilişki zararlı mı yani bata 1hafta kalagülmeyin bak
Benimde antitpo değeri çok yüksekti haşimato deniyor ama t3 t4 değerlerinde yükselme yoksa ilaç yok ben ilaç kullanmıyorum. Ama hamileliğinde yükselmişti tüm hamilelik boyunca ilaç kullandım sonra yine düştü yine ilaç kullanmiyorum çok zararlı bir durumu yok ama faaliyete gitmelisin onlar diğer sonuçlarla degerlendirsinKızlar iyi geceler dün kan verdim sağlık ocağında ve Anti tpo 841( haşimato tiroidi diye okudum) prolaktin ( süt hormonu) 67 çıktı doktorumda hemen bir kadın doğuma görünmem gerektiğini söyledi açıkçası çok korktumbu değerler hakkında bilgisi olan var mı