- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.741
Kizlar devlet hastanelerinin acil servisleri beta hcg yapiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapiyor diye biliyorum ama bi bahane sunmalisin karin agrim var ishalim ilac alamadim gebelik suphem var gibi gibiKizlar devlet hastanelerinin acil servisleri beta hcg yapiyor mu?
Silik çizgiyle ilgili çok yorum gelir ama ben kızımı silik çizgi ile öğrenmistim. Hiç moral bozmayın derim. Tek testte hata payı olabilir ama 2. De de aynısı çıkıyorsa kesin vardır birşey . Umarım sağlıklıdır ve turunurlar. Benim de bir silik cizgim varKuzu sabah 5 te yaptım ilk idrarla oda silik kan vercem bugün bakalım ne çıkacak
Hadi bismillah hayirli ugurlu omurlu olsun insallahM mucizeOldu pardon bat olacaktı. 05.10 ..
Dün test yaptım silik çizgi çıktı ama daha güvenemiyorum. Kese ve kalp atışı duymadan kimselere de söylemek istemiyorum
2. De göz yanılgısı değilse birşeyler görünüyor. Adet gününüz ise geç döllenme olmuş olabilir .o yüzden siliktir.Hanimlar bugun adet gunum aslinda bu ay ihtimal vermedigim icin sonraki adet gunumu verdim buraya ama gelen giden yok pek gelecegide yok gibi test yaptim 2 tane bi bakar misiniz gorunen bisey var mi hafifte olsa?
Çok teşekkür ederim İsteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin bebislerHadi bismillah hayirli ugurlu omurlu olsun insallah
İlk test artimed ama bu testte bi golge cikiyo genelde 2.de bende ondan suphelendim miratech genelde dogru sonuc veriyo negatifse negatif ama benimde gozume hafif bisey takildi acaba mi dedim. Dis gebelik sonrasi ilk adetim genelde duzenlidir ama ne zaman yumurtladim ne zaman adet olcam bu ay biraz belirsiz emin olamadim hic2. De göz yanılgısı değilse birşeyler görünüyor. Adet gününüz ise geç döllenme olmuş olabilir .o yüzden siliktir.
Masallah cok sevindim hayirli olsun istedigin yerde ver cabuk cikmasini istiyosan devlet yada ozel tabi kiKizlar inanamiyorum bu benim icin bi mucize, rabbim şükürler olsun bu cift cizgiyi de gösterdi bana2 basarisiz tup bebek ve1 ameliyat sonrasi bu gerçek dimi kizlar ben napayim simdi nerde test versem devlet hastanelerinde verilir mi kizlar bi akil verin elim ayim titriyor. Bata 4 gün var bu arada.baya da kizardi bu pek silik falan da degil
Dun sordugun yerlesme kanamasiymis demek kiKizlar inanamiyorum bu benim icin bi mucize, rabbim şükürler olsun bu cift cizgiyi de gösterdi bana2 basarisiz tup bebek ve1 ameliyat sonrasi bu gerçek dimi kizlar ben napayim simdi nerde test versem devlet hastanelerinde verilir mi kizlar bi akil verin elim ayim titriyor. Bata 4 gün var bu arada.baya da kizardi bu pek silik falan da degil
EvetKizlar devlet hastanelerinin acil servisleri beta hcg yapiyor mu?
Evet öyleymiş, sükürler olsunDun sordugun yerlesme kanamasiymis demek ki
Cok tesekkur ederim Rabbim herbirinizin duasini kabul etsin inşallahMasallah cok sevindim hayirli olsun istedigin yerde ver cabuk cikmasini istiyosan devlet yada ozel tabi ki
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalalh kadın dogumcun varsa bence oraya git bebeğin duruma baksın belki takviye falan lazımdır şerum veya iğne güzel tutunması için vitamin falanda verir daha iyi olur benceKizlar inanamiyorum bu benim icin bi mucize, rabbim şükürler olsun bu cift cizgiyi de gösterdi bana2 basarisiz tup bebek ve1 ameliyat sonrasi bu gerçek dimi kizlar ben napayim simdi nerde test versem devlet hastanelerinde verilir mi kizlar bi akil verin elim ayim titriyor. Bata 4 gün var bu arada.baya da kizardi bu pek silik falan da degil
Amiiiin inşallahOnce bu testin dogrulugundan emin olmam lazim hala inanmiyorum çunkü sonra bi doktor secerim inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalalh kadın dogumcun varsa bence oraya git bebeğin duruma baksın belki takviye falan lazımdır şerum veya iğne güzel tutunması için vitamin falanda verir daha iyi olur bence
AmiiinCok tesekkur ederim Rabbim herbirinizin duasini kabul etsin inşallah