- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.681
Kuzum bunlar fos çıkarsa mahfolcam he eğer hamile isem hem anneme hemde bebeğime bakarım yeterki her ikiside sağlıklı olsun korkmuyorum nedense inanıyorum güveniyorum kendime ama önce Allah'ıma inanıyorum rbabim yardımcım olacaktır elbetHayırlı olsun canmbelli maşallah
Ay insaAllah kuzum sabah tekrar yapcam ins hamileyimdir böyle tatlı bir acı sancı var kasıklarda ins yanilmiyorumdir ve hamileyimdir ins rabbim hepimize bu ay müjdeler versin sanki kasıklarımda yer açmaya çalışan bı solucan var gibi hissediyorumKız sen hamilesin yaaa
Şifa versin annenede canm bakarsın tabi ikisine deKuzum bunlar fos çıkarsa mahfolcam he eğer hamile isem hem anneme hemde bebeğime bakarım yeterki her ikiside sağlıklı olsun korkmuyorum nedense inanıyorum güveniyorum kendime ama önce Allah'ıma inanıyorum rbabim yardımcım olacaktır elbetkendimi hamile gibi hissediyorum var biliyorum ama yinede ya yanılıyorsun var işte ya hepsi yalan çıkarsa larrrrr
İnşallah uğurlu olur canım inşallahEczanenin yanından geçtim ve almadım test:) hadi bakalım bekleyelim inşallah uğurlu bi ay olur hepimiz için.
Hoşgeldin canım ekliyorumBenim de bat 4 ekim
Amin canim insallah cok tesekkur ederimHoşgeldin canım ekliyorumuğur getirsin bu ay
Ay yerleşme kanaması olabilir mi acabaAmin canim insallah cok tesekkur ederim2 gündür kahvwrengi akintim var damla damla gelen ama normalde adetim de lekelenmeyle basliyor ama bu farkli gibi sanki emin olamiyorum dakika basi camasir kontrolü bu beş gün nasıl gecicek acaba
InsallahAy yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Hadi inşallah ve hiç ateş takibi yapmadım bilmiyordum yaniİnşallah kuzum bak ben test yapmıyorum, ateşim yükselirse yapacam, bat 8-9 Ekim gibi
Benimde o şekilde kaşık ağrım vardı bugün hep dedim inşallah adet ağrısı degildir 6 gün var ama diye insallah bebiş ağrısıdırKızlar iki gündür ayaklarımı ısıtamıyorum , bugün de kasık bölgemde sanki idrara geç çıkarsında sonrasında bir ağrı kalırya öyle bir ağrı var biraz bel ağrımda var
Ay inşallah hep ilk 5 dk da cikti yani biri 3 dk idi elimde 4 test var 4 ise silikŞifa versin annenede canm bakarsın tabi ikisine debak şunu öğrendim ki sonradan çizgi çıkıyorsa demek ki yok hemen yada 10 dakıka içimdeyse vardır demek ki senin bebişin var canm
Merhaba dis gebelik sonrasi bebelik denemelerine devam insallah
Stres yapmamaya çalış çünkü olumsuz etkiliyorInsallahben de öyle umuyorum canim ama emin olamiyorum iste sinir harbi gerçekten Allah yardimcimiz olsun
İnşallah canım sağlıkla ilerlesinAy inşallah hep ilk 5 dk da cikti yani biri 3 dk idi elimde 4 test var 4 ise silik
Hoşgeldin canımMerhaba dis gebelik sonrasi bebelik denemelerine devam insallahekler misin benide 26 ekim
Benimde aynen böyle ağrım var.Kızlar iki gündür ayaklarımı ısıtamıyorum , bugün de kasık bölgemde sanki idrara geç çıkarsında sonrasında bir ağrı kalırya öyle bir ağrı var biraz bel ağrımda var
Ay hadi İnşallah benim bat 7 Ekim hadi hayırlısı olsunBenimde o şekilde kaşık ağrım vardı bugün hep dedim inşallah adet ağrısı degildir 6 gün var ama diye insallah bebiş ağrısıdır
Ay hadi İnşallah hamişizdirBenimde aynen böyle ağrım var.