Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canm belli maşallah
Kuzum bunlar fos çıkarsa mahfolcam he eğer hamile isem hem anneme hemde bebeğime bakarım yeterki her ikiside sağlıklı olsun korkmuyorum nedense inanıyorum güveniyorum kendime ama önce Allah'ıma inanıyorum rbabim yardımcım olacaktır elbetkendimi hamile gibi hissediyorum var biliyorum ama yinede ya yanılıyorsun var işte ya hepsi yalan çıkarsa larrrrr

Kız sen hamilesin yaaa
Ay insaAllah kuzum sabah tekrar yapcam ins hamileyimdir böyle tatlı bir acı sancı var kasıklarda ins yanilmiyorumdir ve hamileyimdir ins rabbim hepimize bu ay müjdeler versin sanki kasıklarımda yer açmaya çalışan bı solucan var gibi hissediyorum

Şifa versin annenede canm bakarsın tabi ikisine de bak şunu öğrendim ki sonradan çizgi çıkıyorsa demek ki yok hemen yada 10 dakıka içimdeyse vardır demek ki senin bebişin var canm

Kızlar iki gündür ayaklarımı ısıtamıyorum , bugün de kasık bölgemde sanki idrara geç çıkarsında sonrasında bir ağrı kalırya öyle bir ağrı var biraz bel ağrımda var

Ay yerleşme kanaması olabilir mi acaba

Kızlar iki gündür ayaklarımı ısıtamıyorum , bugün de kasık bölgemde sanki idrara geç çıkarsında sonrasında bir ağrı kalırya öyle bir ağrı var biraz bel ağrımda var
Benimde o şekilde kaşık ağrım vardı bugün hep dedim inşallah adet ağrısı degildir 6 gün var ama diye insallah bebiş ağrısıdır

Merhaba dis gebelik sonrasi bebelik denemelerine devam insallah ekler misin benide 26 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…