- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.761
Hayırlı olsun gözünüz aydinKizlar inanamiyorum bu benim icin bi mucize, rabbim şükürler olsun bu cift cizgiyi de gösterdi bana2 basarisiz tup bebek ve1 ameliyat sonrasi bu gerçek dimi kizlar ben napayim simdi nerde test versem devlet hastanelerinde verilir mi kizlar bi akil verin elim ayim titriyor. Bata 4 gün var bu arada.baya da kizardi bu pek silik falan da degil
Yok yok Allah'ın izniyle doğruAmiiiin inşallahOnce bu testin dogrulugundan emin olmam lazim hala inanmiyorum çunkü sonra bi doktor secerim inşallah
Ayyy agziniz bal yesin❤Yok yok Allah'ın izniyle doğru
Topiğe yeni geldim ve senin güzel haberini gördüm girer girmez. Tebrik derim sağ salim kucağına alırsın inşallah Hayırlı bir evladın olurKızlar ben simdi bu testle esime haber verim mi? Birlikte direk kadin dogum uzmanina mi gidelim yoksa once kan testi yaptirip emin olup oyle mi soyliim? Bu ani kimbilir kac defa hayal ettim ama simdi napicagimi hic bilmiyorum
iviiiitttt ben hep ateşliyim aslında da bakma
yapıyor diye biliyorum ama bazıları sorunçıarabiliyor. ben olsam akşam giderim ishalim falan derim heralde.Kizlar devlet hastanelerinin acil servisleri beta hcg yapiyor mu?
Ekleyeyim canım hoşgeldinM mucizeOldu pardon bat olacaktı. 05.10 ..
Dün test yaptım silik çizgi çıktı ama daha güvenemiyorum. Kese ve kalp atışı duymadan kimselere de söylemek istemiyorum
Geçmiş olsun canım. Ne diyoruz o halde ekşınlara devamkeeeeMerhaba kızlar geçen sene Ekim 11 de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kendimi toparladım vucudumu toparladım artık yeniden denemeye karar verdik. Bende bu ay sizinleyim inşallah güzel haberleri beraber kutlarıztopik sahibesi M mucizeOldu beni de ekler misin bat 31 Ekim biraz erken geldim ama heyecanlıyım mazur görün
Hayırlı olsun gözünüz aydinyakında aile hekimi varsa oradan kan testi isteyin. Müjde için acele etmeyin tadını
Hayir az önce idrar testi ile ögrendim kan testi yaptirmadim henuziviiiitttt ben hep ateşliyim aslında da bakma
yapıyor diye biliyorum ama bazıları sorunçıarabiliyor. ben olsam akşam giderim ishalim falan derim heralde.
just_smile canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi kan testi yaptırdın mı kaç çıktı çabuk söyleee
AmiiinTopiğe yeni geldim ve senin güzel haberini gördüm girer girmez. Tebrik derim sağ salim kucağına alırsın inşallah Hayırlı bir evladın olurönce beta ver bence. Doktorlar bat tarihinden önce gidince bekleyelim diyorlar cünkü genelde... Ama tedavi görüyorsan doktorunu ara mutlaka
Merhaba hangi marka test buKızlar testim silikleşmiş mi sizce devam edeyim mi teste ve ilişkiye. Dün pik olmuştu. çatladı galiba bugün kasıklarımda agrı var dün ve bugün değerlendirildi beklemeye başlayımmı
Miratech markaMerhaba hangi marka test bu
Kız valla okudum gülmedim sonunda gülmeyin bak deyince bi gülme geldiyok be kuzucum ne olacak daha anca tüpte kavusmustur onlar :) ayrıca bebek daha ilerde oluyor korkma birsey olmaz :) Aynen ilk 3 ay düşük riskin varsa sakıncalı, son günlerde de doğumu tetikliyor spermler. O açıdan yoksa bir sıkıntı olmaz.
Bende öyleyim şuan hatta az önce yazdım. Tuglenme olan yerde de iğneler batıyor sanki bacaklarımın içleri ağrıyorAynen dolgunluk gibi tuvalete uzun süre girmemişim gibi değişik bir ağrı. Valla heveslenmem istemiyorum ama bir yanında bebiş o diyor rabbim hepimizin gonlundekini kucağına versin inşallah