Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben simdi bu testle esime haber verim mi? Birlikte direk kadin dogum uzmanina mi gidelim yoksa once kan testi yaptirip emin olup oyle mi soyliim? Bu ani kimbilir kac defa hayal ettim ama simdi napicagimi hic bilmiyorum

Hayırlı olsun gözünüz aydin yakında aile hekimi varsa oradan kan testi isteyin. Müjde için acele etmeyin tadını çıkarın

Kızlar kaç gündür ovülasyon testim bu şekilde bu ay yine klomen kullandım ve hiç akıntım yok kupkuru resmen yumurta hala oluşuyo mu yoksa çatladı mı anlayamıyorum 19. Günümdeyim döngümün

Eklentiler

• 591DFD61-D609-4D90-901E-42B1E26E0155.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kızlar geçen sene Ekim 11 de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kendimi toparladım vucudumu toparladım artık yeniden denemeye karar verdik. Bende bu ay sizinleyim inşallah güzel haberleri beraber kutlarız topik sahibesi M mucizeOldu beni de ekler misin bat 31 Ekim biraz erken geldim ama heyecanlıyım mazur görün

Kızlar ben simdi bu testle esime haber verim mi? Birlikte direk kadin dogum uzmanina mi gidelim yoksa once kan testi yaptirip emin olup oyle mi soyliim? Bu ani kimbilir kac defa hayal ettim ama simdi napicagimi hic bilmiyorum
Topiğe yeni geldim ve senin güzel haberini gördüm girer girmez. Tebrik derim sağ salim kucağına alırsın inşallah Hayırlı bir evladın olur önce beta ver bence. Doktorlar bat tarihinden önce gidince bekleyelim diyorlar cünkü genelde... Ama tedavi görüyorsan doktorunu ara mutlaka

Geçmiş olsun canım. Ne diyoruz o halde ekşınlara devamkeeee hoşgeldin ekliyorum benimde 28 Ekim yeni döngüm birlikte bekleriz artık uğur getirsin bu ay

Hayırlı olsun gözünüz aydin yakında aile hekimi varsa oradan kan testi isteyin. Müjde için acele etmeyin tadını

Hayir az önce idrar testi ile ögrendim kan testi yaptirmadim henuz

Amiiinçok tesekkur ederim bat tarihime daha 4 gün var, tedavi 1 yil boyunca gordum daha once ama bu tedavisiz oldu

Kızlar testim silikleşmiş mi sizce devam edeyim mi teste ve ilişkiye. Dün pik olmuştu. çatladı galiba bugün kasıklarımda agrı var dün ve bugün değerlendirildi beklemeye başlayımmı

Eklentiler

• 16645320275522510301125946135635.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ovulasyon günlerindeyim takvime göre 3 kere birleşme oldu 2 gündür kasiklarim da ağrı var tüğlenme olan yerde iğneler batıyor resmen belimin yanları ağrıyor hiç böyle olmazdım geçen ay az adet gördüm diye gittim doktora bebistir dedim değilmiş doktora ağrımı söyledim test yaptı hepsi temiz çıktı enfeksiyon da yok idrar da ama ben ağrıdan duramıyorum yürüyemiyorum bile resmen neden böyle oldu anlamadım

Aynen dolgunluk gibi tuvalete uzun süre girmemişim gibi değişik bir ağrı. Valla heveslenmem istemiyorum ama bir yanında bebiş o diyor rabbim hepimizin gonlundekini kucağına versin inşallah
Bende öyleyim şuan hatta az önce yazdım. Tuglenme olan yerde de iğneler batıyor sanki bacaklarımın içleri ağrıyor

benide ekleyin lütfen bat 12 ekim :) 4 gündür gögüslerim aşırı şişti damarlar yeşil yeşil hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…